تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پخت کیک در توستر برقی
#11
(۲۲-۱۰-۱۳۹۵, ۰۴:۱۲ ب.ظ)فاطی1374 نوشته:  درجه پخت کیک در اون توستر چند هست ؟کدوم طبقه باید گذاشت ؟کانوکشن رو چه موقع باید روشن کرد ؟با کدوم المنت ها ؟ممنون

من برای پخت تو اون توسترم چون فضای اونها کوچیکه و مثه فرهای گازی نیست سینی مسطح و صاف فر را پایین ترین طبقه گذاشتم تا از حرارت زیاد جلوگیری کنه و سینی توری فر را طبقه وسط قراردادم و برای پخت کیک قالب رو روی سینی توری میگذارم با همون حرارت گفته شده در دستورمثلا 175 یا 180 و برای پخت غذاها .مرغ .ته چین و از این قبیل باز هم روی سینی توری و طبقه وسط ...حرارت هم فقط المنت پایین رو میزنم مگر بخواهم روی غذا برشته یا طلایی بشه که المنت بالا رو میزنم ...
از من کانوکش نداره...
اگر تازه دارید استفاده میکنین باید تجربه کنین تا حرارت فر دستتون بیاد شاید زیاد باشه باید چندبار تست کنین تا حرارت مناسب با فر رو بدست بیارید برخی ها هم میگن در فرهای برقی باید 20 درجه از حرارت گفته شده کم کرد مثلا درجه 180 در دستور رو 160 بگذارن....ولی فر من همون 180 واسش خوبه...
موفق باشید
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }