خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #1
پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان
دوستان عزیز سوالاتتون در مورد خمیر و نان رو اینجا بپرسید تا دوستان بتونند شما را راهنمایی کنند
(آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2014, 03:25 AM توسط mamane kiana.)
11-01-2014, 02:58 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
RE: مدرسه نانوایی
(12-01-2014, 09:20 AM)bernard نوشته: خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی

این خمیر واقعاً راحته طعمش هم عالیه. البته به لطف خانم گل . ممنون از مدیرهای گل
فقط چندتا مشکل داشتم 1- در مدت زمان 20 دقیقه روی نون من طلایی نمیشه و هنوز سفیده بیشتر هم که میزارم نون کمی خشک میشه 2- وقتی خمیر رو میزارم برای استراحت خیلی حجیم نمیشه

Flowerysmile
عزیزم بله این خمیر یک خمیر فوق العاده خوش لقه و همونطور که میبینید نون های خیلی خوبی از این خمیر درست کردن elipariعزیز

در مورد مشکل حجیم نشدن خمیر ،مشکل از خمیر مایه تون هست
و اینکه مدت زمان پخت برای فرهای مختلف متفاوته بور مثال من نون هام رو طبقه بالای فر و با اون درجه ای میزاریم که خودم در مورد به تجربه رسیدم

رومال نون هم فراموش نشه که زرده تخم مرغ(یاهم زرده هم سفیده)+شکر+کمی روغن+زعفران دم شده غلیظه

و بعد از اینکه از پخت نون ها مطمئن میشم کمی گریل روشن میکنم تا روی نون هم طلایی بشه

یک کاسه آب هم در فر فراموش نشه برای جلوگیری از خشک شدن نون
12-01-2014, 10:12 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: مدرسه نانوایی
(12-01-2014, 10:30 AM)گشنمه نوشته: سلام من عاشق نون پختن هستم اما فر گازی داریم یعنی باید روی اجاق روشن باشد تا بشه ..استفاده کرد....من دنبال یه نون خاص می گردم از این نون پیتای هندی هست از شکلش خوشم میاد اما تنده...دنبال یه نون نازک وخوشمزه ام ...راحت باشه وبی دردسر...اما....هرچی می پزم ناراشی ام البته به جز نون تونسی که استادش شدم و....راضیم..
عزیزم من بهت نون تافتون و لواش رو پیشنهاد میکنم که همونطوری که دوست داری نازک و خوشمزه هست و احتیاجی به فر هم نداره و توی ماهیتابه روی گاز درست میشه.
اینجا
اگه از ارسال شماره ی 4 این تاپیک استفاده کنی، اگه خمیرشو به قطر دو تا سه میل باز کنی بعد از پخت نون تافتون داری و اگه خیلی نازک بازش کنی نون لواش بهت میده .
Flowerysmile
12-01-2014, 12:19 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
83
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 118


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مدرسه نانوایی
(12-01-2014, 02:28 PM)h1233 نوشته: سلام دوستاي خوبم ميشه براي همه نونايي كه درست ميكنيم از بهبود دهنده استفاده كرد ؟ اگه جواب مثبت مقدار معمولي بهبود دهنده را بمن ميگيد / ممنون از همه دوستان خوبم

سلام خانومي بهبود دهنده مثل جوش شيرينه اگر مزه كني متوجه ميشي براي اينكه جوش شيرين ممنوع است كه براي نان استفاده كنند اسم بهبود دهنده رو روش گذاشتند اره ميتوني براي همه ي نونها استفاده كني براي يك كيلو ارد يك قاشق چايخوري سرخالي بهبود دهنده بزن اگر زياد بزني مزه ي نونت ترش و تيز ميشه اگر هم خمير ترش و هم بهبود دهنده ميزني نصف قاشق چايخوري بهبود دهنده بزن من نون زياد ميپزم از بهبود دهنده هم چند بار استفاده كردم ولي به همون دليل كه گفتم ( جوش شيرين) ديگه استفاده نمي كنم و خمير ترش فوري مي زنم اميدوارم كمكت كرده باشم
12-01-2014, 03:39 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #5
RE: مدرسه نانوایی
(12-01-2014, 02:28 PM)h1233 نوشته: سلام دوستاي خوبم ميشه براي همه نونايي كه درست ميكنيم از بهبود دهنده استفاده كرد ؟ اگه جواب مثبت مقدار معمولي بهبود دهنده را بمن ميگيد / ممنون از همه دوستان خوبم

دوست عزیزم معمولا بهبود دهنده ها واسه خمیرهایی هستش که خمیر مایه داشته باشن ومدت ور اومدن (پف کردنشون) طولانیه ومقدارش هم تو دستورها متفاوته به ازای هر نیم کیلو آرد 2 تا 3 گرم هست که استفاده میشه کمی زیاد وکم میشه Flowerysmile
12-01-2014, 03:41 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #6
RE: مدرسه نانوایی
(12-01-2014, 04:08 PM)h1233 نوشته: تو بعضي از سايت ها براي پخت نون ميگن اگه از بهبوددهنده استفاده كنيد نون شما بيات نميشه چون من معمولا توي خونه اگه با حوصله باشم نون باگت درست ميكنم خواستم بدونم چطوري از بهبوددهنده استفاده كنم اتفاقا ديروزيك بسته بهبوددهنده خريدم براي همين خوشحال شدم رسپي مدرسه نانوايي را ديدم .

عزیزم بهبود دهنده روبا آرد میتونی بریزی حدود 1 تا1.5 قاشق غذا خوری. بهبود دهنده باعث میشه بافت نون و شکل ظاهری مناسبی داشته باشه موفق باشیFlowerysmile
12-01-2014, 04:14 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #7
RE: مدرسه نانوایی
(11-01-2014, 04:31 PM)samin01 نوشته: سلام من میخام داخل فر نون (روغنی)درست کنم.خمیرشو چطور آماده کنم؟؟موادشو میخام

عزیزم دستور نان روغنی اینجاست
ویه دستور دیگه اینجا
14-01-2014, 11:47 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
Sep 2013
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #8
نان تابه ای
سلام. ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟/
تقویت کننده ارد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2014, 03:18 AM توسط mamane kiana.)
15-01-2014, 01:25 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,166
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 6,438


محل سکونت : فومن
ارسال: #9
RE: [جداسازی] پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان
(03-07-2013, 08:36 PM)فانتین نوشته: سلام بچه ها.
من 2 تا سوال دارم.
خمیر مایه فوری همون خمیر ترش معمولی خشک هست که از قنادی می خریم؟
مگه مدل غیر فوری هم داریم؟
و سوال 2 دو پیمانه میشه با لیوان دسته دار ها که همه تو خونشون دارن؟ اخه من پیمانه های رایج قنادی رو ندارم.

عزیزم در مورد سوال اول اینجا رو ببین اما در مورد سوال دوم اینکه میتونی از لیوان استفاده کنی من خودم هم همین کار رو میکنم هر لیوان معادل یک پیمانه است البته نه پر تا دسته بالایی لیوان
(آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2014, 02:06 AM توسط mozhgan57.)
19-01-2014, 12:07 AM,
یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
May 2013
مدال ها

اعتبار: 2,476


محل سکونت : رشت
ارسال: #10
RE: پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان
(07-03-2014, 04:57 PM)nazi* نوشته: سلام خانوم گل عزیز Flowerysmile
یه سوال داشتم و اینکه برای پخت نان میگن یه ظرف آب توی فر باشه بهتره حالا میخوام بدونم توی توستر هم میتونم یه کاسه آب بذارم ؟ ؟

و یه سوال دیگه اغلب توی دستور نونها شکر داره که با خمیر مایه مخلوط میشه این دلیل خاصی داره یا نه ؟ میخواستم بدونم بدون شکر هم میشه آخه برای بعضی نونها لازم نیست شیرین باشه مثلا وقتی میخوای نون صبحونه رو با پنیر بخوریم تو ذوق میزنه

ممنونم(1782)

بله عزیزم میشه.میتونین یه ظرف کوچیک آب بذارین.

خمیر مایه برای فعال شدن نیاز به قند داره.برای همین خمیر مایه رو با کمی شکر مخلوط میکنیم تا به عمل بیاد.عزیزم این مقدار شکر نون رو شیرین نمیکنه و برای نونهای شیرین از مقدار شکر بیشتری استفاده میشه.Flowerysmile
08-03-2014, 12:57 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد