خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #1
پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان
دوستان عزیز سوالاتتون در مورد خمیر و نان رو اینجا بپرسید تا دوستان بتونند شما را راهنمایی کنند
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۰-۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ صبح، توسط mamane kiana.)
۲۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
النا طلا, بی هنر, elipari, Galaxy, 1368Sheri, niloofar00, z.arghavani, مهرناز مامانی, دختر شیرازی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
RE: مدرسه نانوایی
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۲۰ صبح)bernard نوشته شده توسط:  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی

این خمیر واقعاً راحته طعمش هم عالیه. البته به لطف خانم گل . ممنون از مدیرهای گل
فقط چندتا مشکل داشتم 1- در مدت زمان 20 دقیقه روی نون من طلایی نمیشه و هنوز سفیده بیشتر هم که میزارم نون کمی خشک میشه 2- وقتی خمیر رو میزارم برای استراحت خیلی حجیم نمیشه

Flowerysmile
عزیزم بله این خمیر یک خمیر فوق العاده خوش لقه و همونطور که میبینید نون های خیلی خوبی از این خمیر درست کردن elipariعزیز

در مورد مشکل حجیم نشدن خمیر ،مشکل از خمیر مایه تون هست
و اینکه مدت زمان پخت برای فرهای مختلف متفاوته بور مثال من نون هام رو طبقه بالای فر و با اون درجه ای میزاریم که خودم در مورد به تجربه رسیدم

رومال نون هم فراموش نشه که زرده تخم مرغ(یاهم زرده هم سفیده)+شکر+کمی روغن+زعفران دم شده غلیظه

و بعد از اینکه از پخت نون ها مطمئن میشم کمی گریل روشن میکنم تا روی نون هم طلایی بشه

یک کاسه آب هم در فر فراموش نشه برای جلوگیری از خشک شدن نون
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, 1368Sheri, niloofar00, elipari, maryam1352
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: مدرسه نانوایی
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ صبح)گشنمه نوشته شده توسط:  سلام من عاشق نون پختن هستم اما فر گازی داریم یعنی باید روی اجاق روشن باشد تا بشه ..استفاده کرد....من دنبال یه نون خاص می گردم از این نون پیتای هندی هست از شکلش خوشم میاد اما تنده...دنبال یه نون نازک وخوشمزه ام ...راحت باشه وبی دردسر...اما....هرچی می پزم ناراشی ام البته به جز نون تونسی که استادش شدم و....راضیم..
عزیزم من بهت نون تافتون و لواش رو پیشنهاد میکنم که همونطوری که دوست داری نازک و خوشمزه هست و احتیاجی به فر هم نداره و توی ماهیتابه روی گاز درست میشه.
اینجا
اگه از ارسال شماره ی 4 این تاپیک استفاده کنی، اگه خمیرشو به قطر دو تا سه میل باز کنی بعد از پخت نون تافتون داری و اگه خیلی نازک بازش کنی نون لواش بهت میده .
Flowerysmile
امضای 1368Sheri
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۱۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, elipari, z.arghavani, mozhgan57, sargooOool
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
83
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 118


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مدرسه نانوایی
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ عصر)h1233 نوشته شده توسط:  سلام دوستاي خوبم ميشه براي همه نونايي كه درست ميكنيم از بهبود دهنده استفاده كرد ؟ اگه جواب مثبت مقدار معمولي بهبود دهنده را بمن ميگيد / ممنون از همه دوستان خوبم

سلام خانومي بهبود دهنده مثل جوش شيرينه اگر مزه كني متوجه ميشي براي اينكه جوش شيرين ممنوع است كه براي نان استفاده كنند اسم بهبود دهنده رو روش گذاشتند اره ميتوني براي همه ي نونها استفاده كني براي يك كيلو ارد يك قاشق چايخوري سرخالي بهبود دهنده بزن اگر زياد بزني مزه ي نونت ترش و تيز ميشه اگر هم خمير ترش و هم بهبود دهنده ميزني نصف قاشق چايخوري بهبود دهنده بزن من نون زياد ميپزم از بهبود دهنده هم چند بار استفاده كردم ولي به همون دليل كه گفتم ( جوش شيرين) ديگه استفاده نمي كنم و خمير ترش فوري مي زنم اميدوارم كمكت كرده باشم
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از حرير به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, 1368Sheri, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #5
RE: مدرسه نانوایی
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ عصر)h1233 نوشته شده توسط:  سلام دوستاي خوبم ميشه براي همه نونايي كه درست ميكنيم از بهبود دهنده استفاده كرد ؟ اگه جواب مثبت مقدار معمولي بهبود دهنده را بمن ميگيد / ممنون از همه دوستان خوبم

دوست عزیزم معمولا بهبود دهنده ها واسه خمیرهایی هستش که خمیر مایه داشته باشن ومدت ور اومدن (پف کردنشون) طولانیه ومقدارش هم تو دستورها متفاوته به ازای هر نیم کیلو آرد 2 تا 3 گرم هست که استفاده میشه کمی زیاد وکم میشه Flowerysmile
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۳:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, z.arghavani, سمیرا مامان شهاب, 1368Sheri, h1233, mozhgan57, elipari, sargooOool

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #6
RE: مدرسه نانوایی
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ عصر)h1233 نوشته شده توسط:  تو بعضي از سايت ها براي پخت نون ميگن اگه از بهبوددهنده استفاده كنيد نون شما بيات نميشه چون من معمولا توي خونه اگه با حوصله باشم نون باگت درست ميكنم خواستم بدونم چطوري از بهبوددهنده استفاده كنم اتفاقا ديروزيك بسته بهبوددهنده خريدم براي همين خوشحال شدم رسپي مدرسه نانوايي را ديدم .

عزیزم بهبود دهنده روبا آرد میتونی بریزی حدود 1 تا1.5 قاشق غذا خوری. بهبود دهنده باعث میشه بافت نون و شکل ظاهری مناسبی داشته باشه موفق باشیFlowerysmile
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, mozhgan57, elipari, sargooOool



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد