تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ درباره انواع خمیر و نان
#1
دوستان عزیز سوالاتتون در مورد خمیر و نان رو اینجا بپرسید تا دوستان بتونند شما را راهنمایی کنند
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#2
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۹:۲۰ ق.ظ)bernard نوشته:  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی

این خمیر واقعاً راحته طعمش هم عالیه. البته به لطف خانم گل . ممنون از مدیرهای گل
فقط چندتا مشکل داشتم 1- در مدت زمان 20 دقیقه روی نون من طلایی نمیشه و هنوز سفیده بیشتر هم که میزارم نون کمی خشک میشه 2- وقتی خمیر رو میزارم برای استراحت خیلی حجیم نمیشه

Flowerysmile
عزیزم بله این خمیر یک خمیر فوق العاده خوش لقه و همونطور که میبینید نون های خیلی خوبی از این خمیر درست کردن elipariعزیز

در مورد مشکل حجیم نشدن خمیر ،مشکل از خمیر مایه تون هست
و اینکه مدت زمان پخت برای فرهای مختلف متفاوته بور مثال من نون هام رو طبقه بالای فر و با اون درجه ای میزاریم که خودم در مورد به تجربه رسیدم

رومال نون هم فراموش نشه که زرده تخم مرغ(یاهم زرده هم سفیده)+شکر+کمی روغن+زعفران دم شده غلیظه

و بعد از اینکه از پخت نون ها مطمئن میشم کمی گریل روشن میکنم تا روی نون هم طلایی بشه

یک کاسه آب هم در فر فراموش نشه برای جلوگیری از خشک شدن نون
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#3
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۳۰ ق.ظ)گشنمه نوشته:  سلام من عاشق نون پختن هستم اما فر گازی داریم یعنی باید روی اجاق روشن باشد تا بشه ..استفاده کرد....من دنبال یه نون خاص می گردم از این نون پیتای هندی هست از شکلش خوشم میاد اما تنده...دنبال یه نون نازک وخوشمزه ام ...راحت باشه وبی دردسر...اما....هرچی می پزم ناراشی ام البته به جز نون تونسی که استادش شدم و....راضیم..
عزیزم من بهت نون تافتون و لواش رو پیشنهاد میکنم که همونطوری که دوست داری نازک و خوشمزه هست و احتیاجی به فر هم نداره و توی ماهیتابه روی گاز درست میشه.
اینجا
اگه از ارسال شماره ی 4 این تاپیک استفاده کنی، اگه خمیرشو به قطر دو تا سه میل باز کنی بعد از پخت نون تافتون داری و اگه خیلی نازک بازش کنی نون لواش بهت میده .
Flowerysmile
پاسخ }
#4
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۲۸ ب.ظ)h1233 نوشته:  سلام دوستاي خوبم ميشه براي همه نونايي كه درست ميكنيم از بهبود دهنده استفاده كرد ؟ اگه جواب مثبت مقدار معمولي بهبود دهنده را بمن ميگيد / ممنون از همه دوستان خوبم

سلام خانومي بهبود دهنده مثل جوش شيرينه اگر مزه كني متوجه ميشي براي اينكه جوش شيرين ممنوع است كه براي نان استفاده كنند اسم بهبود دهنده رو روش گذاشتند اره ميتوني براي همه ي نونها استفاده كني براي يك كيلو ارد يك قاشق چايخوري سرخالي بهبود دهنده بزن اگر زياد بزني مزه ي نونت ترش و تيز ميشه اگر هم خمير ترش و هم بهبود دهنده ميزني نصف قاشق چايخوري بهبود دهنده بزن من نون زياد ميپزم از بهبود دهنده هم چند بار استفاده كردم ولي به همون دليل كه گفتم ( جوش شيرين) ديگه استفاده نمي كنم و خمير ترش فوري مي زنم اميدوارم كمكت كرده باشم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۲۸ ب.ظ)h1233 نوشته:  سلام دوستاي خوبم ميشه براي همه نونايي كه درست ميكنيم از بهبود دهنده استفاده كرد ؟ اگه جواب مثبت مقدار معمولي بهبود دهنده را بمن ميگيد / ممنون از همه دوستان خوبم

دوست عزیزم معمولا بهبود دهنده ها واسه خمیرهایی هستش که خمیر مایه داشته باشن ومدت ور اومدن (پف کردنشون) طولانیه ومقدارش هم تو دستورها متفاوته به ازای هر نیم کیلو آرد 2 تا 3 گرم هست که استفاده میشه کمی زیاد وکم میشه Flowerysmile
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#6
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۰۸ ب.ظ)h1233 نوشته:  تو بعضي از سايت ها براي پخت نون ميگن اگه از بهبوددهنده استفاده كنيد نون شما بيات نميشه چون من معمولا توي خونه اگه با حوصله باشم نون باگت درست ميكنم خواستم بدونم چطوري از بهبوددهنده استفاده كنم اتفاقا ديروزيك بسته بهبوددهنده خريدم براي همين خوشحال شدم رسپي مدرسه نانوايي را ديدم .

عزیزم بهبود دهنده روبا آرد میتونی بریزی حدود 1 تا1.5 قاشق غذا خوری. بهبود دهنده باعث میشه بافت نون و شکل ظاهری مناسبی داشته باشه موفق باشیFlowerysmile
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#7
(۲۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۳۱ ب.ظ)samin01 نوشته:  سلام من میخام داخل فر نون (روغنی)درست کنم.خمیرشو چطور آماده کنم؟؟موادشو میخام

عزیزم دستور نان روغنی اینجاست
ویه دستور دیگه اینجا
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#8
سلام. ی سوال؟؟؟؟؟؟؟؟/
تقویت کننده ارد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۱۲-۰۴-۱۳۹۲, ۰۸:۳۶ ب.ظ)فانتین نوشته:  سلام بچه ها.
من 2 تا سوال دارم.
خمیر مایه فوری همون خمیر ترش معمولی خشک هست که از قنادی می خریم؟
مگه مدل غیر فوری هم داریم؟
و سوال 2 دو پیمانه میشه با لیوان دسته دار ها که همه تو خونشون دارن؟ اخه من پیمانه های رایج قنادی رو ندارم.

عزیزم در مورد سوال اول اینجا رو ببین اما در مورد سوال دوم اینکه میتونی از لیوان استفاده کنی من خودم هم همین کار رو میکنم هر لیوان معادل یک پیمانه است البته نه پر تا دسته بالایی لیوان
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#10
(۱۶-۱۲-۱۳۹۲, ۰۴:۵۷ ب.ظ)nazi* نوشته:  سلام خانوم گل عزیز Flowerysmile
یه سوال داشتم و اینکه برای پخت نان میگن یه ظرف آب توی فر باشه بهتره حالا میخوام بدونم توی توستر هم میتونم یه کاسه آب بذارم ؟ ؟

و یه سوال دیگه اغلب توی دستور نونها شکر داره که با خمیر مایه مخلوط میشه این دلیل خاصی داره یا نه ؟ میخواستم بدونم بدون شکر هم میشه آخه برای بعضی نونها لازم نیست شیرین باشه مثلا وقتی میخوای نون صبحونه رو با پنیر بخوریم تو ذوق میزنه

ممنونم(1782)

بله عزیزم میشه.میتونین یه ظرف کوچیک آب بذارین.

خمیر مایه برای فعال شدن نیاز به قند داره.برای همین خمیر مایه رو با کمی شکر مخلوط میکنیم تا به عمل بیاد.عزیزم این مقدار شکر نون رو شیرین نمیکنه و برای نونهای شیرین از مقدار شکر بیشتری استفاده میشه.Flowerysmile
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }