تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پفک هندی خانگی
#1
پفک هندی خانگی
موادلازم:
نشاسته ذرت...........2ق غ سر پر
آب سرد............1/5 پیمانه
نمک.......مقداری
روغن مایع..............ا ق چ
طعم دلخواه........ ابلیمو-فلفل -
رنگ مجاز خوراکی
طرز تهیه
نشاسته ذرت رو با آب ونمک وروغن مایع مخلوط کنید وروی حرارت قرار دهد ومدام هم بزنید تا قوام آید وغلیظ شود در اینجا می توانید مواد رو تقسیم کنید طعم ورنگ مورد نظر را مخلوط کنید بعد در یک سینی کیسه فریزر را باز کنید به اندازه سینی و با قاشق روی کیسه فریزر بریزیدوروی بخاری یاشوفاژقراردهید تاکاملا خشک وچیپسی شوند وباید مواد را برگرداند تا آنروی پفک هم خشک شود در حدود 3الی 4ساعت کاملا خشک میشوند بعد در روغن سرخ کنید ودر کنار غذاها ازتزیین آن لذت ببرید
من اینو ازسایت روز منو یاد گرفتم
[عکس: 20131209200703_Photo-0949.jpg]
[عکس: 20131209200811_Photo-0959.jpg]

[عکس: 20131209200855_Photo-0964.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
اینم پفک هندی من که عالیه تقریبا دستورش مثل دستوریه دوستی که گذاشتن.فقط من از نشاسته گندم استفاده کردم
مواد لازم

نشاسته 2 قاشق غذا خوری

اب یک و نیم لیوان

روغن مایع 3 قطره

نمک به مقدار خیلی خیلی کم

طرز تهیه


اب = نشاسته = نمک= روغن رو با هم مخلوط کنین رنگ خاصی میخواین بریزین داخلش بریزین

بزارین رو گاز تا غلیظ شه.نه زیاد که ببنده از مسقطی رقیق تر.تو عکس مشخصه جوری که با قاشق بریزین زیاد پهن نشه
بعد یک سینی اماده کنین سینی باشه که گرمارو نگه داره.روی سینی رو پلاستیک فریزر بزارین کمی با روغن چربش کنین نکردینم مشکلی پیش نمیاد.بعد مواد رو با قاشق رو سینی بریزین.نزارین مایع سرد بشه اگه سرد شه سفت میشه ودیگه نمتونین با قاشق بریزین.

بعدشم که بزارین روی بخاری یا هر چیز گرما زای دیگه.من شب میزارم رو بخاری صبح همش خشک میشه.چون صبر ندارم شبا میزارم

بعد خشک شدن اینجوری خوشمل میشن بینین چه نازن
من این دستور رو روز منو یاد گرفتم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
                   
پاسخ }
#3
منم با ترکیبی از دستور 162 عزیز و نهال جون درست کردم فقط وقتی سرخ کردم پف نکرد و خوشکل نشدDunnofDash2Dash2Dash2Dash2
واسه بار اول خوب بود Flowerysmile
مرسی بچه ها(1782)

[عکس: 20131211114623_201309192523.jpg]

این بعد از خشک شدن:
[عکس: 20131211115007_201309202527.jpg]

اینم بعد از سرخ شدن که این شکلی شدDash2Dash2cryingcryingcrying
[عکس: 20131211115056_201309202532.jpg]
[عکس: i200472_www.farsv-.com-6.gif]
پاسخ }
#4
دختر شیرازی عزیزم مشخصه چرا پف نکرده .چون موادتون خیلی غلیظ بوده نباید بزارین غلیظ بشه همون حالتی باشه که از قاشق راحت بریزه نه زیاد شل نه زیاد سفت.من الان چندین باره درست میکنم ولی اصلا خراب نشده وکاملا پف میکنه.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(87)(87)(87)(87)

[عکس: 20131213225509_1.jpg]

[عکس: 20131213225616_2.jpg]

[عکس: 20131213230003_3.jpg]

با دستور اول،ممنون دوستی(1782)Yum2Yum2
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#6
منم با دستور اول درست كرده خيلي خوب پف كرد طعمش هم خوب بود فقط وقتي مي خورديم تماماً مي چسبيد به دندونها دليلش چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از شما هم همينجوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند
پاسخ }
#7
برای ما نمی چسبید نمی دونم چرا اونطور شده می تونی باآرد برنج ونشاسته امتحان کنی ببین اونا هم اونطور میشن روغن مایع هم یادت نره
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20131217000443_IMG_8333.JPG]
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20140103161800_.jpg]
عالی عالی وبسیار باحال من بردم خونه مادر شوهر اونجا سرخشون کردم عکس یادم رفت بگیرمhihمگه باورشون میشدمادر وخواهرشووری که خودم درستیدمhih
از شیشه باش اما به همه بگو از سنگم!مردم این زمانه فقط به دنبال شکستنند[/u][/align][/size]
پاسخ }
#10
[عکس: 20140116152310_DSC00036.JPG]
خواستم زندگی کنم راهم را بستند
خواستم ستایش کنم گفتند خرافات است
خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است
گریستم گفتند بهانه است
خندیدم گفتند دیوانه است
دنیا را نگه دارید پیاده میشوم

پاسخ }