خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پفک هندی خانگی

162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
پفک هندی خانگی
پفک هندی خانگی
موادلازم:
نشاسته ذرت...........2ق غ سر پر
آب سرد............1/5 پیمانه
نمک.......مقداری
روغن مایع..............ا ق چ
طعم دلخواه........ ابلیمو-فلفل -
رنگ مجاز خوراکی
طرز تهیه
نشاسته ذرت رو با آب ونمک وروغن مایع مخلوط کنید وروی حرارت قرار دهد ومدام هم بزنید تا قوام آید وغلیظ شود در اینجا می توانید مواد رو تقسیم کنید طعم ورنگ مورد نظر را مخلوط کنید بعد در یک سینی کیسه فریزر را باز کنید به اندازه سینی و با قاشق روی کیسه فریزر بریزیدوروی بخاری یاشوفاژقراردهید تاکاملا خشک وچیپسی شوند وباید مواد را برگرداند تا آنروی پفک هم خشک شود در حدود 3الی 4ساعت کاملا خشک میشوند بعد در روغن سرخ کنید ودر کنار غذاها ازتزیین آن لذت ببرید
من اینو ازسایت روز منو یاد گرفتم
[تصویر:  20131209200703_Photo-0949.jpg]
[تصویر:  20131209200811_Photo-0959.jpg]

[تصویر:  20131209200855_Photo-0964.jpg]
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
۱۸-۹-۱۳۹۲, ۰۸:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
49 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, ایران دخت, معصومه خانومی, maryam1352, Galaxy, mamanshamim, قلب, دختر شیرازی, septa, bahar2312, s.hatami, شقایق سرخ, laleh joon, 1368Sheri, mamane rasta, McQueen, مرضیه مهدی, negin.s, Atefe joon, مامی نازنین, loyee_15, naz bano, آیلین2, سمیرا مامان شهاب, پارانزیم, لی لی گل, *ماهک*, nikitaj, 258, niloofar00, sarvenaz32, dove, مامي اروين, royamama, حرير, biiib, طناز ناز, تپراک, بی هنر, m_241259, mozhgan57, زهرا44, Zahra.O, n.hoseini110, رها نبوی, خورشید بلا, hengameh, vidia, اناهیتا81
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 8


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: پفک هندی خانگی
اینم پفک هندی من که عالیه تقریبا دستورش مثل دستوریه دوستی که گذاشتن.فقط من از نشاسته گندم استفاده کردم
مواد لازم

نشاسته 2 قاشق غذا خوری

اب یک و نیم لیوان

روغن مایع 3 قطره

نمک به مقدار خیلی خیلی کم

طرز تهیه


اب = نشاسته = نمک= روغن رو با هم مخلوط کنین رنگ خاصی میخواین بریزین داخلش بریزین

بزارین رو گاز تا غلیظ شه.نه زیاد که ببنده از مسقطی رقیق تر.تو عکس مشخصه جوری که با قاشق بریزین زیاد پهن نشه
بعد یک سینی اماده کنین سینی باشه که گرمارو نگه داره.روی سینی رو پلاستیک فریزر بزارین کمی با روغن چربش کنین نکردینم مشکلی پیش نمیاد.بعد مواد رو با قاشق رو سینی بریزین.نزارین مایع سرد بشه اگه سرد شه سفت میشه ودیگه نمتونین با قاشق بریزین.

بعدشم که بزارین روی بخاری یا هر چیز گرما زای دیگه.من شب میزارم رو بخاری صبح همش خشک میشه.چون صبر ندارم شبا میزارم

بعد خشک شدن اینجوری خوشمل میشن بینین چه نازن
من این دستور رو روز منو یاد گرفتم


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                   
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ صبح، توسط nahal22.)
۱۹-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از nahal22 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, دختر شیرازی, VAJI, bahar2312, برق اسمان, s.hatami, monamona, sonya, نادیاناز, laleh joon, 1368Sheri, McQueen, 162, مرضیه مهدی, mamane kiana, Atefe joon, مامی نازنین, قلب, sarvenaz32, پارانزیم, nikitaj, elipari, حرير
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
390
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2555


محل سکونت : بچه محل سابق شاهچراغ
ارسال: #3
RE: پفک هندی خانگی
منم با ترکیبی از دستور 162 عزیز و نهال جون درست کردم فقط وقتی سرخ کردم پف نکرد و خوشکل نشدDunnofDash2Dash2Dash2Dash2
واسه بار اول خوب بود Flowerysmile
مرسی بچه ها(1782)

[تصویر:  20131211114623_201309192523.jpg]

این بعد از خشک شدن:
[تصویر:  20131211115007_201309202527.jpg]

اینم بعد از سرخ شدن که این شکلی شدDash2Dash2cryingcryingcrying
[تصویر:  20131211115056_201309202532.jpg]
امضای دختر شیرازی
[تصویر:  i200472_www.farsv-.com-6.gif]
۲۰-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از دختر شیرازی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam-goli, Galaxy, bahar2312, negin.s, بانوی مهربانی, loyee_15, گلسان, Atefe joon, تپراک, مرضیه مهدی, laleh joon, mamane kiana, McQueen, 1368Sheri, 162, *ماهک*, پارانزیم, elipari, niloofar00, طناز ناز, مهرناز مامانی, بی هنر, مريم1988
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 8


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: پفک هندی خانگی
دختر شیرازی عزیزم مشخصه چرا پف نکرده .چون موادتون خیلی غلیظ بوده نباید بزارین غلیظ بشه همون حالتی باشه که از قاشق راحت بریزه نه زیاد شل نه زیاد سفت.من الان چندین باره درست میکنم ولی اصلا خراب نشده وکاملا پف میکنه.
۲۱-۹-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از nahal22 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مرضیه مهدی, tannaz khanoom, Atefe joon, McQueen, دختر شیرازی, 162, elipari, loyee_15
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #5
RE: پفک هندی خانگی
(87)(87)(87)(87)

[تصویر:  20131213225509_1.jpg]

[تصویر:  20131213225616_2.jpg]

[تصویر:  20131213230003_3.jpg]

با دستور اول،ممنون دوستی(1782)Yum2Yum2
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۲۲-۹-۱۳۹۲, ۱۱:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, vidia, loyee_15, 1368Sheri, elhaam, Atefe joon, مامی نازنین, 162, haidi, مرضیه مهدی, Galaxy, سمیرا مامان شهاب, پارانزیم, bahar2312, قلب, *ماهک*, elipari, niloofar00, مهرناز مامانی, z.arghavani

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
52
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 16


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: پفک هندی خانگی
منم با دستور اول درست كرده خيلي خوب پف كرد طعمش هم خوب بود فقط وقتي مي خورديم تماماً مي چسبيد به دندونها دليلش چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از شما هم همينجوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امضای VAJI
دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند
۲۴-۹-۱۳۹۲, ۰۶:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از VAJI به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, ترنم.ترنم



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد