خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلوی مخلوط قزوینی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
226
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 757


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
پلوی مخلوط قزوینی
[عکس: 20130926232044_20130927_204831.jpg]

مواد لازم:

بادمجان متوسط: 3 عدد

گوشت قیمه ای: 300 گرم

هویج متوسط: 2 عدد

پیاز متوسط: یک عدد

برنج: 3 پیمانه

نمک و زردچوبه، زیره و ادویه پلویی: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست بکنید و بشویید. بعد، بصورت متوسط خرد کنید در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان های نگینی خرد شده را سرخ کنید و کناری بگذارید. برنج را پاک کنید بشویید و در مقداری آب خیس کنید.
پوست هویج را هم تمیز کنید و نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید. آب که جوش آمد هویج ها را در آن بریزید تا آب پز شوند. بعد از پخت، هویج ها را در آبکش بریزید.

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. در قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را در روغن سرخ کنید. کمی زردچوبه اضافه کنید.

گوشت قیمه ای را به پیازداغ اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

به گوشت آب و نمک اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد. برنج را طبق معمول آبکش کنید.

در قابلمه ای مناسب کمی روغن بریزید. ته دیگ دلخواه ( نان یا سیب زمینی) را بچینید. مقداری از برنج آبکش شده را روی ته دیگ بریزید.

هویج پخته شده و مقداری از گوشت پخته شده را روی برنج بریزید. روی آنها زیره و ادویه بپاشید و دوباره برنج بریزید.

به همین روش قابلمه را پر کنید و در آخر دم کنی را بگذارید. برنج را با حرارت ملایم دم کنید. 5 دقیقه به آخر پخت بادمجان های سرخ شده را روی برنج بریزید.

بعد از پخت کامل، پلوی مخلوط را در ظرف مورد نظر بکشید و بعد سرو کنید.
26-09-2013, 11:49 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد