خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلوی هندی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
پلوی هندی
[b][color=#FF0000]پلوی هندی
این پلوی مخلوط در کشور هندوستان به بریانی بادام هندی و سبزیجات معروف است و از جمله غذاهای رسمی*ای است که به*عنوان شام مهمانی*ها مورد استفاده قرار می*گیرد.


[تصویر:  00152411.JPG]
● [color=#FF0000]
[b]مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان کوچک (پوست*کنده و خرد شود)؛یک عدد
- پیاز؛ ۳ عدد
- سیر؛ ۲ حبه
- زنجبیل تازه (پوست کنده شود)؛ یک تکه کوچک ۵/۲سانتی*متری
- روغن مایع؛ ۴ قاشق سوپ*خوری
- هویج (ریز خرد شود)؛ ۳ عدد
- پودر زیره؛ یک قاشق چای*خوری
- پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چای*خوری
- پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چای*خوری
- عصاره سبزیجات؛ یک عدد قرص
- فلفل دلمه*ای قرمز (خرد شود)؛ یک عدد
- برنج؛ یک*ونیم پیمانه
- بادام هندی خام؛ ۱۷۵ گرم یا یک*ونیم پیمانه
- کشمش پلویی؛ ۴۰ گرم یا یک*چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه؛ به*مقدار لازم
- تخم*مرغ آب*پز شده؛ ۲ عدد
- گشنیز؛ مقداری برای تزیین

● روش تهیه:

۱(یکی از پیازها را پوست کنده، همراه سیر و زنجبیل داخل دستگاه خردکن بریزید و ۳ قاشق آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیری نرم حاصل شود.

۲ ( بقیه پیازها را نیز پوست کنده، خلالی خرد کنید، سپس ۲ قاشق سوپ*خوری روغن در تابه*ای بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا پیاز خرد شده را در آن بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شود. پس از آن، بادمجان، فلفل و هویج خردشده را نیز به روغن اضافه کرده، همراه با پیاز سرخ کنید. این مخلوط سرخ شده را به قابلمه*ای متوسط منتقل کنید و بعد یک قاشق سوپ*خوری روغن در همان تابه قبلی بریزید و صبر کنید تا روی حرارت داغ شود. حالا خمیر پیازی را به روغن داغ اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس آن را با پودر زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز مزه*دار کنید.

۳( از طرف دیگر، قرص عصاره سبزیجات را در ۳پیمانه آب*جوش حل کنید و آن را کم*کم در تابه بریزید و هم بزنید. حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزیجات سرخ*شده داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله زیاد اجاق*گاز قرار دهید تا آب به*جوش آید. حالا زیر شعله را کم کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.

۴( در این فاصله زمانی، یک قاشق سوپ*خوری روغن را در تابه*ای بریزید و بادام*زمینی را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید، سپس کشمش را نیز اضافه کنید و فقط چندثانیه حرارت دهید. پس از آن، برنج را نیز داخل قابلمه بریزید تا برنج در آب عصاره سبزیجات، بجوشد و نرم شود.

۵( پس از اینکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روی آن بریزید. حالا دم*کنی را روی قابلمه بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد. در پایان پلوی مخلوط را در ظرف موردنظر بکشید و باقیمانده بادام و کشمش را روی آن بریزید و پس از تزیین با چند برگ گشنیز، *همراه تخم**مرغ پخته سرو کنید.
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۱۵-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد