تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلو ارده
#1
موادلازم برای 4 نفر:

برنج 3 پیمانه

پیاز و هویج 1 عدد

استاک مرغ 1 پیمانه

زرشک یک سوم پیمانه

سینه مرغ پخته شده 400گرم

ارده و خرما هرکدام یک دوم پیمانه

گردو مقداری

ادویه شامل هل – زیره-دارچین

نمک و روغن مقداری



مرغ پخته شده راخرد کنید.پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهیدتا طلائی شود..برنج را بشویید و همرا ه با هویج خرد شده با استاک مرغ و 4پیمانه آب به پیاز اضافه کنید.

در تابه ای 2 ق غ روغن ریخته خرما را با گردو و ادویه ها حرارت دهید و همراه با مرغ خرد شده به برنج اضافه کنید.

در پایان پخت ارده را اضافه کرده و برنج رادم کنید.



نکته:

به دلیل استفاده از ارده از روغن کمی برای تفت پیاز استفاده کنید.

[عکس: 20140201011114_2.jpg]

ویرایش عکس پیوست شده
پاسخ }
#2
اصل این غذا را دزفولیها و شوشتری های عزیز درست می کنند که کاملا با این دستور متفاوته که البته در زبان محلی به آن آش ارده هم می گویند.

مواد لازم برای تهیه : برنج - ارده - ماش - شیره یا خرما - نمک - زردچوبه .

طرز تهیه : ابتدا ماش را پخته و سپس کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و با برنج بدون اضافه کردن روغن دم میکنیم ( بهتر است کته باشد ولی آبکش هم میشود ) ، پس از پخت برنج را در ظرف کشیده و کم کم به آن ارده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ارده با برنج مخلوط شود ، در واقع ارده جایگزین روغن در این غذاست و مقدار آن هم بستگی به ذائقه دارد .در کنار این پلو شیره ی خرما یا شیره ی انگور و یا خود خرما سرو می شود که روی پلو ریخته و میل می نمایند . استفاده از سبزی خوردن بخصوص تربچه همراه با این غذا بسیار لذت بخش است .
متاسفانه عکس ندارم باید تا زمستون صبر کنید تا وقتی درست کردم براتون بزارم .
پاسخ }