خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلو بحرینی(تمن بحرانی)

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
پلو بحرینی(تمن بحرانی)
من این دستور روچند سال پیش از ماهنامه هنرآشپزی برداشتم .معمولا عرب ها برای مجالس بسیار مهم این پلو رو آماده میکنند. و من خیلی میدوستمش چون خیلی خوش طعم و پر ادویه است.و البته شدیدا اشتها آور!


از نظر خودمم برای مهمونی های رسمی خیلی مناسبه.


مواد لازم:


برنج 3 لیوان


ران مرغ 6 عدد


پیاز متوسط 10 عدد (من برای 4 تکه مرغ 4 تا پیاز بزرگ استفاده کردم )


نمک و فلفل به میزان لازم


ادویه پلویی به میزان لازم


دارچین و زرد چوبه به میزان لازم


گردو و خلال بادام 1 لیوان


کشمش پلویی ½ لیوان


گرد لیمون عمانی 1 قاشق غذا خوری


لیمو عمانی درسته 2 عدد


طرز تهیه:


ابتدا برنج را خوب شسته و خیلی کم نمک میزنیم وبه مدت یک ساعت و نیم قبل از پخت در آب خیس میکنیم.سپس ران مرغ ها را پوست کنده وبا مقداری آب،پیاز و دو عدد لیموعمانی درسته و مقداری زردچوبه و نمک میگذاریم بپزد.البته باید یادآورد شد که آب مرغ باید زیاد باشد چرا که برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده میشود.


پیاز ها را پوست کنده و خلال کرده و سرخ میکنیم تا کاملا طلایی شوند.


سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم میکنیم
.نیمی از پیاز ها را برای پلو و نیمی دیگر را برای مواد تزئین پلو استفاده میکنیم.


نصف پیازها را در قابلمه مورد نظر برای دم کردن پلو میریزیم.سپش بعد از پخت مرغ ها ، از آب مرغ سه لیوان را در قابلمه پیازها میریزیم،بعد از جوشانیدن آب مرغ،برنج را از نمک شسته و در قابلمه آب مرغ میریزیم ومیگذاریم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.سپس قبل از اینکه آن را دم کنیم مقدار زیادی ادویه پلویی رو دارچین روی پلو میریزیم و پلو را دم میکنیم.


طرز تهیه مواد تزئیینی پلو:


نصف پیازهای سرخ شده را با خلال بادام و گردو تفت می دهیم. ادویه،دارچین،گرد لیمو عمانی،فلفل و نمک را اضافه میکنیم و در آخرکشمش پلوی شسته شده را اضافه میکنیم.


مرغ ها را از آب مرغ درآورده و آنها را جداگانه سرخ میکنیم.


تزئین غذا:


بعد از دم کشیدن پلو،با کفگیر پلو را مخلوط میکنیم تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند.سپس کمی روغن زده و در دیس میکشیم(من روغن نزدم،اما به خاطر روغنی که خود مرغ و پیاز سرخ کرده داشت برنج ها دانه دانه بود).اگر دیس غذا گرد باشد بهتر است ،پلورا در وسط،مرغ ها را دورتادور دیس و مواد آماده شده (به زبان عربی حشو) را یکی درمیان بین مرغ میریزیم و روی پلو هم میپاشیم.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۴-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۲۹ عصر
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yasi1234



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد