خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلو قارچ با ریحان

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
پلو قارچ با ریحان
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود می آورد. هم چنین این غذا کاملا گیاهی بوده و مناسب برای دوستان گیاهخوار می باشد.

مواد لازم برای 2 نفر
برنج: 2 پیمانه
قارچ: 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر: 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز: 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز: 1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سسسویا سس
: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته: 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان: 15 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله 1 - در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیافزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

مرحله 2 - سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

مرحله 3 - لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیافزایید و در آخر برگ های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

مرحله 4 - برنج را به روش معمول پخته و دم کنید.

مرحله 5 - برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.

درصورت تمایل میتونیداز قلقلی گوشتی سرخ شده هم استفاده کنید


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۰-۳-۱۳۹۱, ۱۲:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد