تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 3.68 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلو ماهیچه
#1

[عکس: 20120429095338_IMAG0341.jpg]

[عکس: 20120429095420_IMAG0342.jpg]



مواد لازم برای طبخ ماهیچه :
1- ماهیچه به تعداد نفرات
2- پیاز
3- سیر ( خیلی کم یک حبه کافیه )
4- کره
5- نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران

ابتدا پیازها رو نگینی خورد کرده ودر کره تفت میدیم بطوری که طلایی و نرم بشن بعد هم سیر را اضافه کرده ( نمک و زدچوبه راهماضافه میکنیم ) و بعد ماهیچه هارو میریزیم و حسابی سرخشون میکنیم . این کار باعث میشه بوی بد گوشت گرفته بشه .
وقتی که ماهیچه ها طلایی شدن زعفران رابدون اینکه آب کنیم به صورت همان پودر روی ماهیچه ها میریزیم و بعد هم فلفل را به آن اضافه میکنیم Clap
بعضیا دارچین هم میزنن اما من از طعم دارچین خویلیخوشم نمیاد مزه اصیل غذا رو میگیره ازش Hanghead در ضمن دارچین رنگش و تیره میکنه Swear
بعد کمی در قابلمه را میگذاریم و وقتی ماهیچه ها آب انداختن خودمان هم کمی دقت کنین کمی بر ندارین یه پارچ آب بریزینا Vahidrk آب جوش به آن اضافه کرده و در زودپز را میگذاریم .
من از زودپز استفاده میکنم برای اینکه زودتر بپزه و زیر آن را خیلی کم کرده بطوریکه ماهیچه مغز پخت بشود .
بعد از 20 دقیقه وقتی در زود پز را باز میکنیم با ماهیچه پخته و روغن انداخته شده مواجه میشویم که اگر همانطور بگزاریم گوشت و پیاز در روغن خود گوشت سرخ بشه پیازها کاراملی میشن و گوشت هم طعمش داخلش میمونه.
این بود انشای من در باره پخت ماهیچه .laf

پلو زعفرانی :

من تنها کاری که میکنم اینه که برنج و آب و زعفران و کره و نمک و میریزم داخل پلو پز و دو شاخه رو میزنم به پریزو حالش و میبرم :loudlaff:

[عکس: GVbRp3.png]
[عکس: 7oUnp3.png]
پاسخ }
#2
[عکس: 20161026094206__.jpg]
[عکس: 20161026094234__.jpg]
تزیین با فلفل های شبیه لاله
[عکس: 20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
پاسخ }