خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلو پرده ای (پرده پیلاو ترکیه)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
پلو پرده ای (پرده پیلاو ترکیه)
[تصویر:  97930.jpg]

[تصویر:  97929.jpg]


پلو پرده ای یکی از قدیمی ترین غذاهای ترکیه هستش که اون رو به خیلی از چیزها تشبیه میکنن که یکی از اونها رو یمشه اینطوری بیان کرد :
نصیحت مادر شوهر به تازه عروس . تعجب نکنین توضیح میدم .
خمیر نازکی که دور تا دور پلو رو پوشونده به عنوان پرده محسوب میشه که عروس باید تموم سختی هایی که تو خونه جدید میبینه رو حتی به مادر خودش هم بازگو نکنه و باید راز داری رو یادبگیره .
ماده اصلی تشکیل دهنده غذا برنج هستش که نشانه برکت خونه جدید هست .
بادام ها نشانه نوه پسر و شام فستیک هم به نشانه نوه دختر هستن .
کشمش نشانه سلامتی و نمک وفلفل غذا نشانه های روزهای تلخ وشیرین زندگی هستن.

این برنج رو توی قالب های دلخواهتون میتونین درست کنین .
مواد لازم :
برنج 2 لیوان
کشمش پلویی 2-3 ق
دانه کاج 2-3 ق غ
بادام نصف لیوان
کره 2 ق غ
روغن زیتون 2 ق غ
ران مرغ 2 عدد یا یه دونه جوجه ( گوشت مرغ هر چی داشتین همونو استفاده کنین – ابپز و ریش شده )
فلفل سیاه 1 ق چ
ادویه دلخواه
اب مرغ 3 لیوان
مواد لازم برای خمیر :
تخم مرغ 2 عدد
ماست 2 ق غ
کره نرم شده 2 ق غ
نمک
ارد به اندازه کافی تا خمیر به دست نچسبه

برای چرب کردن قالب 100- 150 گرم کره


طرز تهیه :
قالب مون رو با کره نرم شده به خوبی چرب میکنیم .

[تصویر:  97927.jpg]

بعد میزاریم تو یخچال تا خوب ببنده .

مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و خمیری نرم بدست میاریم .و تو یخچال به مدت 10 دقیقه بهش استراحت میدیم .
کشمش ها رو با اب ولرم خیس میکنیم .
پوست بادام رو میگیریم . بعد تو ماهی تابه تفت میدیم تا کمی رنگشون طلایی بشه.
بعد دانه کاج رو بهش اضافه کرده . اونم تفت میدیم تا خیلی کم رنگ بگیره .

[تصویر:  97928.jpg]

تو ماهی تابه دیگه ای کره و روغن زیتون رو داغ میکنیم
دقت کنین کره خیلی زود میسوزه . برنج و بادام ها رو با هم تو روغن تفت میدیم .
بعد کشمش ها رو اضافه میکنیم .
اب مرغ داغ رو هم اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم .
نمک غذا رو تست میکنیم و بعدش ادویه هاشم اضافه میکنیم .
به این شکل میزاریم تا ابش کاملا کشیده بشه .
منظور از پختن دم کشیدن و نرم شدن برنج نیست ها باید نیم پز باشه چون وقتی کاملا نرم باشه تو فر هم که میره نرمتر میشه و برنج خمیر میشه و اصلا ظاهر خوبی پیدا نمیکنه .
اب مرغی که اینجا گفته شده برای هر برنج متفاوته شما برنجی که استفاده میکنین رو میشناسین و بنا به جنس برنجتون بهش اب مرغ اضافه کنین .

و نکته مهم اینجاست که برنجمون باید داغ باشه تا بقیه کارها رو انجام بدیم .



قالب چرب شده مون رو از یخچال دراورده و به شکل دلخواه با بادام تزیین میکنیم .

[تصویر:  97926.jpg]

خمیر رو با وردنه باز میکنیم .
خمیر نباید زیاد کلفت باشه چون اصلا خوب نمیشه
اگه قالب که استفاده میکنین تو خالی هستش وسط خمیر رو با یه لیوان قالب بزنین و جداش کنین .

[تصویر:  97925.jpg]

خمیر رو برداشته و توی قالب میندازیم . به ارومی اینکار رو انجام میدیم تا هم خمیر پاره نشه و هم اینکه بادام های چیده شده تو قالب تکون نخورن .
خمیر باید بزرگتر از قالب باشه تا از کناره های قالب بیرون بزنه .

[تصویر:  97924.jpg]

برنج اماده شده و گوشت مرغ ریش ریش شده رو کنار قالب میزاریم و یک ردیف از برنج و یک ردیف از مرغ رو روی هم میریزم دت کنین زیاد برنج رو فشار ندین چون خمیر میشه .

[تصویر:  97923.jpg]

خمیر های کناری رو هم میاریم و روی برنج رو با خمیر میپوشونیم .
روی خمیر رو با کره نرم شده رومال کرده و تو فر گرم شده با 200 درجه به مدت 20 – 25 دقیقه میپزیم
بعد از این مدت فر رو خاموش کرده و 10 تا 15 دقیقه میزاریم تو فر تا استراحت بکنه.
بعد قالب رو برگردندوه وسرو میکنیم .


[تصویر:  97922.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ عصر، توسط ناظر.)
۷-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, mariyan
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پلو پرده ای
این هم ایده های دیگه از این پلو زیبا برای خانوم گلی های هنرمند :


[تصویر:  20120627221600_8.jpg]

[تصویر:  20120627221626_7.jpg]

[تصویر:  20120627221712_6.jpg]

[تصویر:  20120627221808_5.jpg]

[تصویر:  20120627221843_4.jpg]

[تصویر:  20120627221911_3.jpg]

[تصویر:  20120627221955_2.jpg]

[تصویر:  20120627222037_1.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۷-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: پلو پرده ای
(۸-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ صبح)اویسا نوشته شده توسط:  سیماجون مقدار آرد چقدر بایدباشه؟

ارد به اندازه ای که خمیر به دستمون نچسبه فکر کنم مابین 1.5 تا 2 لیوان کافی باشه
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۸-۴-۱۳۹۱, ۰۸:۲۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, mariyan



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد