خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پلو پرده ای (پرده پیلاو ترکیه)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
پلو پرده ای (پرده پیلاو ترکیه)
[عکس: 97930.jpg]

[عکس: 97929.jpg]


پلو پرده ای یکی از قدیمی ترین غذاهای ترکیه هستش که اون رو به خیلی از چیزها تشبیه میکنن که یکی از اونها رو یمشه اینطوری بیان کرد :
نصیحت مادر شوهر به تازه عروس . تعجب نکنین توضیح میدم .
خمیر نازکی که دور تا دور پلو رو پوشونده به عنوان پرده محسوب میشه که عروس باید تموم سختی هایی که تو خونه جدید میبینه رو حتی به مادر خودش هم بازگو نکنه و باید راز داری رو یادبگیره .
ماده اصلی تشکیل دهنده غذا برنج هستش که نشانه برکت خونه جدید هست .
بادام ها نشانه نوه پسر و شام فستیک هم به نشانه نوه دختر هستن .
کشمش نشانه سلامتی و نمک وفلفل غذا نشانه های روزهای تلخ وشیرین زندگی هستن.

این برنج رو توی قالب های دلخواهتون میتونین درست کنین .
مواد لازم :
برنج 2 لیوان
کشمش پلویی 2-3 ق
دانه کاج 2-3 ق غ
بادام نصف لیوان
کره 2 ق غ
روغن زیتون 2 ق غ
ران مرغ 2 عدد یا یه دونه جوجه ( گوشت مرغ هر چی داشتین همونو استفاده کنین – ابپز و ریش شده )
فلفل سیاه 1 ق چ
ادویه دلخواه
اب مرغ 3 لیوان
مواد لازم برای خمیر :
تخم مرغ 2 عدد
ماست 2 ق غ
کره نرم شده 2 ق غ
نمک
ارد به اندازه کافی تا خمیر به دست نچسبه

برای چرب کردن قالب 100- 150 گرم کره


طرز تهیه :
قالب مون رو با کره نرم شده به خوبی چرب میکنیم .

[عکس: 97927.jpg]

بعد میزاریم تو یخچال تا خوب ببنده .

مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و خمیری نرم بدست میاریم .و تو یخچال به مدت 10 دقیقه بهش استراحت میدیم .
کشمش ها رو با اب ولرم خیس میکنیم .
پوست بادام رو میگیریم . بعد تو ماهی تابه تفت میدیم تا کمی رنگشون طلایی بشه.
بعد دانه کاج رو بهش اضافه کرده . اونم تفت میدیم تا خیلی کم رنگ بگیره .

[عکس: 97928.jpg]

تو ماهی تابه دیگه ای کره و روغن زیتون رو داغ میکنیم
دقت کنین کره خیلی زود میسوزه . برنج و بادام ها رو با هم تو روغن تفت میدیم .
بعد کشمش ها رو اضافه میکنیم .
اب مرغ داغ رو هم اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم .
نمک غذا رو تست میکنیم و بعدش ادویه هاشم اضافه میکنیم .
به این شکل میزاریم تا ابش کاملا کشیده بشه .
منظور از پختن دم کشیدن و نرم شدن برنج نیست ها باید نیم پز باشه چون وقتی کاملا نرم باشه تو فر هم که میره نرمتر میشه و برنج خمیر میشه و اصلا ظاهر خوبی پیدا نمیکنه .
اب مرغی که اینجا گفته شده برای هر برنج متفاوته شما برنجی که استفاده میکنین رو میشناسین و بنا به جنس برنجتون بهش اب مرغ اضافه کنین .

و نکته مهم اینجاست که برنجمون باید داغ باشه تا بقیه کارها رو انجام بدیم .



قالب چرب شده مون رو از یخچال دراورده و به شکل دلخواه با بادام تزیین میکنیم .

[عکس: 97926.jpg]

خمیر رو با وردنه باز میکنیم .
خمیر نباید زیاد کلفت باشه چون اصلا خوب نمیشه
اگه قالب که استفاده میکنین تو خالی هستش وسط خمیر رو با یه لیوان قالب بزنین و جداش کنین .

[عکس: 97925.jpg]

خمیر رو برداشته و توی قالب میندازیم . به ارومی اینکار رو انجام میدیم تا هم خمیر پاره نشه و هم اینکه بادام های چیده شده تو قالب تکون نخورن .
خمیر باید بزرگتر از قالب باشه تا از کناره های قالب بیرون بزنه .

[عکس: 97924.jpg]

برنج اماده شده و گوشت مرغ ریش ریش شده رو کنار قالب میزاریم و یک ردیف از برنج و یک ردیف از مرغ رو روی هم میریزم دت کنین زیاد برنج رو فشار ندین چون خمیر میشه .

[عکس: 97923.jpg]

خمیر های کناری رو هم میاریم و روی برنج رو با خمیر میپوشونیم .
روی خمیر رو با کره نرم شده رومال کرده و تو فر گرم شده با 200 درجه به مدت 20 – 25 دقیقه میپزیم
بعد از این مدت فر رو خاموش کرده و 10 تا 15 دقیقه میزاریم تو فر تا استراحت بکنه.
بعد قالب رو برگردندوه وسرو میکنیم .


[عکس: 97922.jpg]

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2014, 01:17 PM توسط ناظر.)
27-06-2012, 11:36 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پلو پرده ای
این هم ایده های دیگه از این پلو زیبا برای خانوم گلی های هنرمند :


[عکس: 20120627221600_8.jpg]

[عکس: 20120627221626_7.jpg]

[عکس: 20120627221712_6.jpg]

[عکس: 20120627221808_5.jpg]

[عکس: 20120627221843_4.jpg]

[عکس: 20120627221911_3.jpg]

[عکس: 20120627221955_2.jpg]

[عکس: 20120627222037_1.jpg]

27-06-2012, 11:50 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: پلو پرده ای
(28-06-2012, 12:55 AM)اویسا نوشته: سیماجون مقدار آرد چقدر بایدباشه؟

ارد به اندازه ای که خمیر به دستمون نچسبه فکر کنم مابین 1.5 تا 2 لیوان کافی باشه
28-06-2012, 08:29 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد