خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پنكيك اسفناج و قارچ

N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
پنكيك اسفناج و قارچ
مواد لازم براي پنكيك:
آرد: دو سوم پیمانه
شیر:یک چهارم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: 3 تا
نمک: یک هشتم ق چ

مواد مياني:
اسفناج پاك شده : 300گرم
قارچ: 4-5 عدد متوسط
خيارشور:3-4 عدد متوسط
سس مايونز يا هزار جزيره:3 ق غ
فلفل دلمه رنگي(اختياري):1 عدد

تخم مرغها رو توی یه ظرف شکوندم، شیر، روغن، نمک و فلفل زدم و با همزن دستي زدم...آرد رو هم کم کم اضافه کردم و بازم زدم تا مایه صاف و یه دستی داشته باشم

تابه نچسب رو با دستمال كاغذي چرب کردم،
از موادم توی تابه ریختم و آروم پخشش کردم تا یکنواخت شکل تابه رو بگیره ( همه موادم رو نریختم تا خمیرم کلفت نشه...توی 2 نوبت ریختم)
بعد از دو سه دقیقه که خمیر خودش رو گرفت و یه طرفش پخت برگردوندم
بعد از همین مدت که اون یکی طرف هم پخت ، خمیر آماده رو روی پارچه تمیز نمداری رو که دم دستم گذاشته بودم گذاشتمو با همون پارچه شروع کردم به رول کردنش

بقیه مایه رو هم به همین ترتیب آماده کردم و خمیر رول شده رو کنار گذاشتم تا خنک بشه...توی این مدت اسفناج روكه با دست خرد كرده بودم*با 2قاشق آب گذاشتم بپزهو كمي نمك هم بهش زدم.در قابلمه رو نميذاريم تا رنگش تغيير نكنه.وقتي كمي خنك شد با گوشتكوب يكمي لهش كردم.
قارچها رو ورقه ورقه كرده و با كمي كره و حرارت بالا تفتش دادم(نبايد آب داشته باشه)
خيارشور رو بصورت ورقه هاي نازك ميكنيم.
فلفل دلمه رو بصورت نوار بلند خرد ميكنيم.
حالا يك پنكيك رول شده رو باز ميكنيم و 2 ق سس رو مي ماليم.نصف اسفناجو روي 2سانت اول پنكيك قرار ميديم(توجه داشته باشيد كه معمولا در رولتها و پنكيك ها مواد مياني كنار هم قرار ميگيرند نه روي هم)بعد نصف قارچها رو ميچينيم و چند نوار فلفل دلمه و بعد نصف خيار شورها.دوباره پنكيك را به آرامي رول كرده و داخل كيسه فريزر گذاشته و 2ساعت در يخچال ميذاريم.بقيه مواد رو با پنكيك دوم ميپيچيم.
بعد از 2 ساعت بيرون آورده و برش ميزنيم و ميل ميكنيم.
*اسفناج بهتره كه با دست تكه تكه بشه و بعد پخته بشه و تا جائيكه امكان داره براي خرد كردن اسفناج از چاقو استفاده نشه.

پنكيك ها غذاي سبك و راحتي هستند.دستور من يكم طولاني شد.چون تمام جزئيات رو گفتم. شما يكبار كه درست كنيد ميبينيد چقد ساده و كم دردسرهuhum

[تصویر:  20111229093845_DSC08551.JPG]
[تصویر:  20111229093959_DSC08552.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ عصر، توسط N-M.)
۸-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52, negin.s
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #2
RE: پنكيك اسفناج و قارچ
برا مامانم اينا درست كردم و با زيتون پرورده و گل هويج تزئينش كردمhih[تصویر:  20120201064604_1.JPG]

[تصویر:  20120201064636_2.JPG]
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد