خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پنکیک باز میوه ای ( Galette )

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
پنکیک باز میوه ای ( Galette )
[تصویر:  20121107123739_.jpg]


Galette در زبان فرانسوی اصطلاحا به نوعی کلوچه نازک و بزرگ (پن کیک) گفته میشود.

مواد لازم خمیر:
210 گرم آرد
2 قاشق غذاخوری پودر قند
1/4 قاشق چایخوری. نمک
115 گرم کره خرد شده
190 میلی لیترآب یخ


مواد لازم رویی :
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/8 قاشق چایخوری وانیل
90 گرم کره در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
7 عدد هلو بزرگ
30 گرم کره ذوب شده
60 گرم پودر قند
2-3 قاشق غذاخوری مربا زردآلو


طرز تهیه:
آرد ، شکر و نمک رو با تکه های کره (115 گرم) توی غذاساز بریزید و آب یخ رو اضافه کنید و خمیر رو مدت نیم ساعت توی یخچال بزارید.

[تصویر:  20121107123637_1.jpg]

60 گرم پودر قند ،وانیل ،آرد و بیکینگ پودر رو توی غذاساز بریزید و تخم مرغ ، کره رو اضافه کنید و خوب که با هم مخلوط شد خمیر رو از یخچال بیرون بیارید.
زردآلوها رو خرد کنید ، خمیر رو با وردنه پهن کنید و هلو های خرد شده رو روی اون بچینید و لبه های خمیر رو بالا بیارید و از مواد رویی آماده شده روی زردآلوها بریزید

[تصویر:  20121107123804_6.jpg]

مدت 30 - 40 دقیقه توی فر 190 درجه بزارید تا روی اون طلایی بشه.
از فر در بیارین و کمی که خنک شد با مربای زرد آلو روی اونو پوشش بدید و میل کنید.

[تصویر:  20121107123655_7.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ صبح، توسط negin.s.)
۱۷-۸-۱۳۹۱, ۰۳:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: پنکیک باز میوه ای ( Galette )
[تصویر:  20130505072427_IMG_0109.JPG]

مواد لازم :
خمیر دستور بالا
1/2 فنجان بیسکویت پودر شده
4 عدد سیب پوست کنده و خلالی برش خرده
3 قاشق غذاخوری کره
6 قاشق غذاخوری مارمالاد زرد آلو (دلخواه )

طرز تهیه:
خمیر رو طبق دستور بالا آماده کنید
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید
خمیر رو با دایره قالب بزنید و روی اون کمی بیسکویت پودر شده بریزید و
[تصویر:  20130505072444_IMG_0095.JPG]

سیب ها رو کنار هم روی اون بچینید
با کمک قلمو روی سیب ها کره ی ذوب شده بمالید
[تصویر:  20130505072504_IMG_0094.JPG]

[تصویر:  20130505072530_IMG_0102.jpg]

و مدت 20-15 دقیقه توی فر بزارید تا زیرش کمی قهوه ای بشه
[تصویر:  20130505072551_IMG_0097.JPG]

[تصویر:  20130505072610_IMG_0098.JPG]

بعد ازینکه از فر خارج کردید روی اون رو میتونید با مارمالاد یا شکر تزیین کنید.

[تصویر:  20130505072635_IMG_0105.JPG]




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۵-۲-۱۳۹۲, ۰۸:۵۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, N-M, mansore66, nothing, 1368Sheri, نفس مامان


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پاپ پنکیک(پنکیک چوبی) elipari 2 1,647 ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ عصر
آخرین ارسال: dianaz


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد