خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پنکیک باز میوه ای ( Galette )

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
پنکیک باز میوه ای ( Galette )
[عکس: 20121107123739_.jpg]


Galette در زبان فرانسوی اصطلاحا به نوعی کلوچه نازک و بزرگ (پن کیک) گفته میشود.

مواد لازم خمیر:
210 گرم آرد
2 قاشق غذاخوری پودر قند
1/4 قاشق چایخوری. نمک
115 گرم کره خرد شده
190 میلی لیترآب یخ


مواد لازم رویی :
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/8 قاشق چایخوری وانیل
90 گرم کره در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
7 عدد هلو بزرگ
30 گرم کره ذوب شده
60 گرم پودر قند
2-3 قاشق غذاخوری مربا زردآلو


طرز تهیه:
آرد ، شکر و نمک رو با تکه های کره (115 گرم) توی غذاساز بریزید و آب یخ رو اضافه کنید و خمیر رو مدت نیم ساعت توی یخچال بزارید.

[عکس: 20121107123637_1.jpg]

60 گرم پودر قند ،وانیل ،آرد و بیکینگ پودر رو توی غذاساز بریزید و تخم مرغ ، کره رو اضافه کنید و خوب که با هم مخلوط شد خمیر رو از یخچال بیرون بیارید.
زردآلوها رو خرد کنید ، خمیر رو با وردنه پهن کنید و هلو های خرد شده رو روی اون بچینید و لبه های خمیر رو بالا بیارید و از مواد رویی آماده شده روی زردآلوها بریزید

[عکس: 20121107123804_6.jpg]

مدت 30 - 40 دقیقه توی فر 190 درجه بزارید تا روی اون طلایی بشه.
از فر در بیارین و کمی که خنک شد با مربای زرد آلو روی اونو پوشش بدید و میل کنید.

[عکس: 20121107123655_7.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2013, 08:44 AM توسط negin.s.)
07-11-2012, 03:12 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: پنکیک باز میوه ای ( Galette )
[عکس: 20130505072427_IMG_0109.JPG]

مواد لازم :
خمیر دستور بالا
1/2 فنجان بیسکویت پودر شده
4 عدد سیب پوست کنده و خلالی برش خرده
3 قاشق غذاخوری کره
6 قاشق غذاخوری مارمالاد زرد آلو (دلخواه )

طرز تهیه:
خمیر رو طبق دستور بالا آماده کنید
فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید
خمیر رو با دایره قالب بزنید و روی اون کمی بیسکویت پودر شده بریزید و
[عکس: 20130505072444_IMG_0095.JPG]

سیب ها رو کنار هم روی اون بچینید
با کمک قلمو روی سیب ها کره ی ذوب شده بمالید
[عکس: 20130505072504_IMG_0094.JPG]

[عکس: 20130505072530_IMG_0102.jpg]

و مدت 20-15 دقیقه توی فر بزارید تا زیرش کمی قهوه ای بشه
[عکس: 20130505072551_IMG_0097.JPG]

[عکس: 20130505072610_IMG_0098.JPG]

بعد ازینکه از فر خارج کردید روی اون رو میتونید با مارمالاد یا شکر تزیین کنید.

[عکس: 20130505072635_IMG_0105.JPG]




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
05-05-2013, 08:57 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پاپ پنکیک(پنکیک چوبی) elipari 2 1,735 18-08-2013, 10:44 PM
آخرین ارسال: dianaz


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد