خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پنیر ریکوتا

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
پنیر ریکوتا
[تصویر:  20140514165704_Quick-Ricotta-Cheese-1-So...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا ساده

مواد لازم :
شیر پر چرب 2 لیتر
نمک 2 قاشق چایخوری
سرکه سفید 6 قاشق غذاخوری(90 میلی لیتر)


پنیر ریکوتا خامه ای

مواد لازم :
شیر پر چرب 2 لیتر
خامه کم چرب 18% 1 لیتر
نمک 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 9 قاشق غذاخوری (135میلی لیتر)


طرز تهیه:

[تصویر:  20140514165816_Quick-Ricotta-Cheese-2-So...d-Blog.jpg]

1- شیر رو داخل قابلمه استیل (یا هر قابلمه ای غیر نچسب) بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید
(برای پنیر خامه ای خامه رو هم اضافه کنید)

هر 5 دقیقه شیر رو هم بزنید که ته نگیره

تا زمانی که شیر شروع به بخار دادن کنه و روی شیر کف ایجاد شه (دمای شیر در این مرحله 88 درجه سانتیگراده)

2- شیر رو از روی حرارت بردارید و نمک و سرکه سفید یا آبلیمو رو روی شیر بریزید (برای هر لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو لازمه)

3- سه چهار مرتبه شیر رو هم بزنید و اجازه بدید 15 دقیقه به همون حالت بمونه

4- بوسیله کفگیر سوراخ دار یا آبکش ریز شیر دلمه شده رو از آبش جدا کنید و روی الک دانه ریز بریزید

[تصویر:  20140514170104_Quick-Ricotta-Cheese-3-So...d-Blog.jpg][تصویر:  20140514170117_Quick-Ricotta-Cheese-4-So...d-Blog.jpg]


5-اگه الک دانه ریز ندارید، روی الک یا آبکش حوله کاغذی بگذارید و شیر دلمه شده رو روی حوله کاغذی بریزید

[تصویر:  20140514170134_Quick-Ricotta-Cheese-5-So...d-Blog.jpg][تصویر:  20140514170156_Quick-Ricotta-Cheese-6-So...d-Blog.jpg]

6- بگذارید 20 دقیقه بمونه تا آب اضافی پنیر گرفته شه

[تصویر:  20140514170311_Quick-Ricotta-Cheese-7-So...d-Blog.jpg]

اگه از طعم آبلیمو یا سرکه خوشتون نمیاد میتونید زمانی که پنیر رو روی الک ریختید تا آب اضافه ش گرفته شه 2 لیوان آب روش بریزید

[تصویر:  20140514170334_Quick-Ricotta-Cheese-8-So...d-Blog.jpg][تصویر:  20140514170351_Quick-Ricotta-Cheese-9-So...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا با گوجه و خیار و نمک و فلفل
[تصویر:  20140514170722_Quick-Ricotta-Cheese-11-S...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا و عسل
[تصویر:  20140514170529_Quick-Ricotta-Cheese-12-S...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا و پیازچه
[تصویر:  20140514170756_Quick-Ricotta-Cheese-14-S...d-Blog.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ عصر، توسط elipari.)
۲۴-۲-۱۳۹۳, ۰۴:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, vahidepoor, elhaam, ایران دخت, samaneh1990, Galaxy, نفس مامان, negin.s, mamane kiana, مریم خانومی 1, بانوپارمیس, 1368Sheri, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: پنیر ریکوتا
3 فنجان شیر پرچربی
1 فنجان خامه
3 ق غ آبلیمو یا سرکه
1/2 ق چ نمک
3 لایه پارچه ململ یا تنظیف تمیز به اندازهای که روی صافی را بپوشاند

اول لایه های پارچه رو روی صافی پهن می کنیم. و صافی رو روی یک کاسه می گذاریم.


شیر و خامه رو باهم داخل شیرجوش روی حرارت میگذاریم و هم می زنیم که ته نگیره.

در این فاصله آبلیمو رو آماده می کنیم.


دمای شیر باید به 190 درجه فارنهایت ( حدود 90 درجه سلسیوس) برسه.این زمانی ست که سطح آب شروع به بستن می کنه و هنوز به جوش نیومده.

در این موقع باید شیر رو از روی حرارت برداریم و آبلیمو رو اضافه کنیم و یکی دوبار هم بزنیم تا شروع به دلمه شدن بکنه. 5 دقیقه در همین حالت بمونه.


وقتی دلمه ها بست محتوی قابلمه رو روی صافی پارچه کشیده می ریزیم.



اگر بخواهیم پنیر ریکوتای نرمی داشته باشیم نیم ساعت پنیر را روی صافی می گذاریم و هر چه بیشتر در صافی بماند پنیر سفت تری می شود تا 3 ساعت.


دور پارچه رو جمع می کنیم.



این پنیر رو در ظرف در بسته در یخچال 4-5 روز میشه نگه داشت.

حذف عکس :
سایز زیاد
آپلود سنتر متفرقه

راهنمای کاربران
امضای سماسادات
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهمFlowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ عصر، توسط mamane kiana.)
۲۵-۶-۱۳۹۳, ۰۹:۰۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از سماسادات به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, بانوپارمیس, Sh!vA, نسرین کوچولو
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3721


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: پنیر ریکوتا
[تصویر:  20150414103030_6546.jpg]

مواد لازم :
شیر : 1 لیتر
سرکه : 5 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا زمانی که روی شیر حباب ایجاد شود.
سرکه را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بمدت 2 دقیقه هم بزنید . نمک را اضافه کرده و 2 الی 3 بار هم بزنید. شیر دلمه شده را درون صافی بریزید.
پارچه ضخیمی را در صافی انداخته و زیر صافی کاسه ای قرار دهید و بمدت 2 ساعت بگذارید آب اضافه پنیر گرفته شود.
پنیر را بمدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید.

[تصویر:  20150414103057_sdds.jpg]


ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای vidia
۲۵-۱-۱۳۹۴, ۱۰:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, ftm2, ساینا70, نم نم بارون, ایران دخت, yasamin zahra, Atefe joon, گلسان, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد