خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پنیر ریکوتا

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
پنیر ریکوتا
[عکس: 20140514165704_Quick-Ricotta-Cheese-1-So...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا ساده

مواد لازم :
شیر پر چرب 2 لیتر
نمک 2 قاشق چایخوری
سرکه سفید 6 قاشق غذاخوری(90 میلی لیتر)


پنیر ریکوتا خامه ای

مواد لازم :
شیر پر چرب 2 لیتر
خامه کم چرب 18% 1 لیتر
نمک 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 9 قاشق غذاخوری (135میلی لیتر)


طرز تهیه:

[عکس: 20140514165816_Quick-Ricotta-Cheese-2-So...d-Blog.jpg]

1- شیر رو داخل قابلمه استیل (یا هر قابلمه ای غیر نچسب) بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید
(برای پنیر خامه ای خامه رو هم اضافه کنید)

هر 5 دقیقه شیر رو هم بزنید که ته نگیره

تا زمانی که شیر شروع به بخار دادن کنه و روی شیر کف ایجاد شه (دمای شیر در این مرحله 88 درجه سانتیگراده)

2- شیر رو از روی حرارت بردارید و نمک و سرکه سفید یا آبلیمو رو روی شیر بریزید (برای هر لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو لازمه)

3- سه چهار مرتبه شیر رو هم بزنید و اجازه بدید 15 دقیقه به همون حالت بمونه

4- بوسیله کفگیر سوراخ دار یا آبکش ریز شیر دلمه شده رو از آبش جدا کنید و روی الک دانه ریز بریزید

[عکس: 20140514170104_Quick-Ricotta-Cheese-3-So...d-Blog.jpg][عکس: 20140514170117_Quick-Ricotta-Cheese-4-So...d-Blog.jpg]


5-اگه الک دانه ریز ندارید، روی الک یا آبکش حوله کاغذی بگذارید و شیر دلمه شده رو روی حوله کاغذی بریزید

[عکس: 20140514170134_Quick-Ricotta-Cheese-5-So...d-Blog.jpg][عکس: 20140514170156_Quick-Ricotta-Cheese-6-So...d-Blog.jpg]

6- بگذارید 20 دقیقه بمونه تا آب اضافی پنیر گرفته شه

[عکس: 20140514170311_Quick-Ricotta-Cheese-7-So...d-Blog.jpg]

اگه از طعم آبلیمو یا سرکه خوشتون نمیاد میتونید زمانی که پنیر رو روی الک ریختید تا آب اضافه ش گرفته شه 2 لیوان آب روش بریزید

[عکس: 20140514170334_Quick-Ricotta-Cheese-8-So...d-Blog.jpg][عکس: 20140514170351_Quick-Ricotta-Cheese-9-So...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا با گوجه و خیار و نمک و فلفل
[عکس: 20140514170722_Quick-Ricotta-Cheese-11-S...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا و عسل
[عکس: 20140514170529_Quick-Ricotta-Cheese-12-S...d-Blog.jpg]

پنیر ریکوتا و پیازچه
[عکس: 20140514170756_Quick-Ricotta-Cheese-14-S...d-Blog.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 14-05-2014, 04:12 PM توسط elipari.)
14-05-2014, 04:08 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: پنیر ریکوتا
3 فنجان شیر پرچربی
1 فنجان خامه
3 ق غ آبلیمو یا سرکه
1/2 ق چ نمک
3 لایه پارچه ململ یا تنظیف تمیز به اندازهای که روی صافی را بپوشاند

اول لایه های پارچه رو روی صافی پهن می کنیم. و صافی رو روی یک کاسه می گذاریم.


شیر و خامه رو باهم داخل شیرجوش روی حرارت میگذاریم و هم می زنیم که ته نگیره.

در این فاصله آبلیمو رو آماده می کنیم.


دمای شیر باید به 190 درجه فارنهایت ( حدود 90 درجه سلسیوس) برسه.این زمانی ست که سطح آب شروع به بستن می کنه و هنوز به جوش نیومده.

در این موقع باید شیر رو از روی حرارت برداریم و آبلیمو رو اضافه کنیم و یکی دوبار هم بزنیم تا شروع به دلمه شدن بکنه. 5 دقیقه در همین حالت بمونه.


وقتی دلمه ها بست محتوی قابلمه رو روی صافی پارچه کشیده می ریزیم.



اگر بخواهیم پنیر ریکوتای نرمی داشته باشیم نیم ساعت پنیر را روی صافی می گذاریم و هر چه بیشتر در صافی بماند پنیر سفت تری می شود تا 3 ساعت.


دور پارچه رو جمع می کنیم.



این پنیر رو در ظرف در بسته در یخچال 4-5 روز میشه نگه داشت.

حذف عکس :
سایز زیاد
آپلود سنتر متفرقه

راهنمای کاربران
(آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2014, 09:42 PM توسط mamane kiana.)
16-09-2014, 09:09 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 3,730


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: پنیر ریکوتا
[عکس: 20150414103030_6546.jpg]

مواد لازم :
شیر : 1 لیتر
سرکه : 5 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا زمانی که روی شیر حباب ایجاد شود.
سرکه را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بمدت 2 دقیقه هم بزنید . نمک را اضافه کرده و 2 الی 3 بار هم بزنید. شیر دلمه شده را درون صافی بریزید.
پارچه ضخیمی را در صافی انداخته و زیر صافی کاسه ای قرار دهید و بمدت 2 ساعت بگذارید آب اضافه پنیر گرفته شود.
پنیر را بمدت 3 الی 4 ساعت در یخچال بگذارید.

[عکس: 20150414103057_sdds.jpg]


ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-04-2015, 10:18 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد