تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنیر سوخاری
#1

مواد لازم

پنیر پیتزا تکه ای 200 گرم
...
نصف فنجان خرده نان

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری 4 قاشق غذا خوری

سبزيجات معطر تازه

آرد سفید 4 قاشق غذا خوری

فلفل قرمز کمی

دستور تهیه

تخم مرغ را در ظرفی با چنکال بزنید تا زرده و سفیده اش مخلوط شود.پنیر پیتزارا چهار تکه کرده در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت باشد سپس پنیر را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری که با فلفل قرمز مخلوط شده بزنید (بهتر است که دوبار این کار رو تکرار کنید) و در روغن سرخ کنید تا کمی رویش طلایی شود توجه کنید این مواد باید لایه ضخیمی شود که روی پنیر را بگیرد سپس در روغن سرخ شود.این عمل را سریع انجام دهید تا پنیر زیادی آب نشود و شکل خود را از دست ندهد.

نوش جان



   
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130721133356_asd.jpg]

مواد لازم:
12 الی 24 (بسته به سایر پنیر) تکه پنیر موزارلا
1 تخم مرغ بزرگ
1/4 پیمانه آرد
1/4 پیمانه آرد سوخاری ادویه ای
1/4 پیمانه پودر سوخاری panko (جدیدا تو سوپرا ایرانیش با همین اسم هست که همون مغز نان باگت خشک و درشت پودر شده س)
2 قاشق چای خوری پنیر پارمسان
1 قاشق غذا خوری جعفری خشک


روش تهیه:
پنیرهارو فریز کنین تا سفت بشه

در ظرف های جداگانه تخم مرغ، آرد و پودرهای سوخاری رو بریزین
به ظرف پودر پنکو، پارمسان و جعفری اضافه کنین

توی سینی فر رو با فویل پوشنده و چرب کنین

پنیرهارو ابتدا در تخم مرغ زده شده،بعد در آرد و بعد آرد سوخاری و پودر پنکو بغلطونین و این روند رو یک بار دیگه تکرار کنین و روی فویل بچینین و به مدت حداقل 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 400 درجه سانتی گراد قرار بدین
 
بعد سینی فر رو در پایینترین طبقه فر قرار داده و گریل رو روشن کنین و بذارین 4 تا 5 دقیقه بمونه تا روش خوب برشته بشه



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }