خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم.

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4391


محل سکونت :
ارسال: #1
پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم.
مواد لازم
شیر 2 کیلو
سرکه سفید نصف پیمانه حقیقی
نمک نصف قاشق چای خوری
شیر میذاریم تا جوش بیاد سرکه رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم نمک رو هم اضافه میکنیم و میذاریم 3 دقیقه بجوشه. بعد از رو گاز برش میداریم .داخل سبدی رو پاچه تمیز میذاریم و موادمونو میریزم روی پاچه تا آبش کشیده بشه .بعد با کناره پارچه روی پنیرمونو می پوشونیم و یه جسم تقریبا سنگین میذاریم روش تا آبش خوب کشیده بشه .
یه 10 دقیقه تا یه ربع که گذشت .پنیرو آزاد میکنیم و میذاریم سرد بشه
بعد داخل تابه میذاریم و میذاریمش روی شعله کم تا کمی حرارت ببینه .هر دو طرفشو به مدت 10 دقیقه با حرارت کم گرم میکنیم. مواظ باشیم که نسوزه.
بعد از سرد شدن رنده میکنیم فریزش میکنیم.
نکته .شما مثل من از پارچه رنگی استفاده نکنین. چون به موادتون رنگ پس میدهlaf
و اینکه این دستورو قبلا تو سایت آموزش آشپزی پارس ناز دیده بودم .

[تصویر:  20140511023919_20140214722.JPG]

[تصویر:  20140511024026_20140214724.JPG]

[تصویر:  20140511024109_20140214725.JPG]

[تصویر:  20140511024237_20140214726.JPG]

[تصویر:  20140511024313_20140215729.JPG]

[تصویر:  20140511024348_20140215730.JPG]

[تصویر:  20140511024424_20140215731.JPG]
امضای maryam_1
[تصویر:  20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
۲۱-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
30 کاربر از maryam_1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
d-neqabdar, afsoon_b82, neda 1034, mamasadat, گل پسر من محمدمهدی, beliiii, نفس مامان, sarvenaz32, بی هنر, نگارا233, saieh, گلسا90, النا, اسما حسینی, reyhane banoo, s.hatami, نگار 58, elipari, yazdani90, niloofar00, negin.s, مصى, monir jun, دختر شیرازی, tuba34sal, monamona, m.n.nazemi, mahdieh-az, گلسان, هیجان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4391


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم.
(۲۱-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ صبح)m.kianpoor91 نوشته شده توسط:  سلام منظورت از نصف پیمانه حقیقی چیه
سلام
پىمانھ ھاى اصلى کھ داخل ظروف پلاستىکى ھست مثل ظرفھاى دارى برا برنج استفادھ مىکنىمFlowerysmile
امضای maryam_1
[تصویر:  20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
۲۱-۲-۱۳۹۳, ۱۰:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4391


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم.
(۲۱-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ صبح)شقایق سرخ نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیزFlowerysmile
یه سوال ؟
آیا این پنیر مثل آمادش کیفیتش خوبه وخوب کش میادDunnof
سلام شقایق جون
با کمال شجاعت اومدم بگم که نه نشد. البته من یه نکته شو اشتباه کرده بودم .
و ببخشید که من قبل از اینکه امتحان کنم . اینجا گذاشتم . چون ظاهرش خیلی قشنگ شده بود .
دستور اصلیشو پیدا کردم .
اول اینکه نوشته حتما باید از شیر پاستوریزه استفاده کنید که من از شیر محلی استفاده کرده بودم.
ودوم . بعد از اینکه پنیر رو داخل پارچه ریختیم و آبش کشیده شد. باید چند دقیقه داخل آب نمک بذاریم .بعد حرارت بدیم و رنده کنیم . که من تو آب نمک نذاشسته بودم. شاید علتش این دو مورد بود.
به هر حال عذر میخوام و شاید یه بار دیگه امتحان کردم.FlowerysmileFlowerysmile
امضای maryam_1
[تصویر:  20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
۲۱-۲-۱۳۹۳, ۰۴:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از maryam_1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شقایق سرخ, tuba34sal, monamona, m.n.nazemi, یکتا20
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
78
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 109


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم.
نکاتی که باید رعایت کنیم:
1- شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.

2- کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جدا می کنیم

3- دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.
۳۰-۲-۱۳۹۳, ۰۷:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از yazdani90 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
معصومه خانومی, maryam_1
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4966


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم.
اینم از پنیر من
نکاتی رو هم که گفته بودن رعایت کردم

[تصویر:  20140528142257_09032014833.jpg]
[تصویر:  20140528142250_09032014837.jpg]

تجربیات:
1- اصلا مثل پنیر پیتزای بیرون نشد در نهایت میشه به جای پارمسان رو سالاد استفاده کرد
2- حتی اگه میشد هم اصلا به صرفه نیست چون فقط 4000 تومن پول شیرش شد و همین قدر پنیر داد
امضای معصومه خانومی
[تصویر:  20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
۷-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از معصومه خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Galaxy, z.arghavani, negin.s, دختر شیرازی, گلسان, maryam_1, شقایق سرخ, loyee_15, یکتا20

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد