تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنیر کوزه ای (پنیر کهنه )
#1
مواد لازم
پنیر کیسه ای بی نمک
نمک
تخم سیاه
پودر زیره (به دلخواه )


پنیر کیسه ای رو چهار قاچ کنید روی اون یه وزنه سنگین بزارید چند ساعت بمونه تا آبش کشیده بشه
بعد پنیرها رو رنده کنید (ترجیحا روی سبد حصیری ) پهن کنید تا اینقدر خشک بشه که فقط نم داشته باشه و آبی توش نمونه
بعد به میزان دلخواه بهش نمک و تخم سیاه میزنیم
ما واسه خواصش بهش یه کمی پودر زیره هم میزنیم
لایه لایه توی کوزه می ریزیم و با گوشت کوب فشار میدیم تا کمترین حجم ممکن رو بگیره

[عکس: 20131208175552_DSC00633.JPG]
آخر سر دهانه کوزه رو با چند لایه مشما محکم میبندیم که هوا نکشه

[عکس: 20131208175906_DSC00642.JPG]

بعد بصورت سر و ته زیر خاک چال میکنیم و مدام روی خاک رو آب میپاشیم تا همیشه نمناک باشه (ما گوشه باغچه میزاریم )
حداقل 40 روز باید بمونه بیشترم شد چه بهتر
اینم یه نمونه که چهل روزش گذشته
[عکس: 20131208180304_DSC00634.JPG]
اگه می دونستم این تاپیک تو خانم گل نیست همه مراحلو عکس مینداختم حیف شد

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پنیر پرورده یا طعم دار sima 9 5,103 ۳۱-۰۶-۱۳۹۴, ۰۸:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  لور Lur (پنیر لور) Galaxy 0 1,736 ۱۴-۰۲-۱۳۹۴, ۱۲:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  پنیر ریکوتا elipari 2 1,562 ۲۵-۰۱-۱۳۹۴, ۱۰:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: vidia
  پنیر پیتزا که خودمون درست میکنیم. maryam_1 4 2,022 ۰۷-۰۳-۱۳۹۳, ۰۱:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  روش تهیه پنیر خامه ای 162 1 10,923 ۱۹-۰۲-۱۳۹۳, ۱۰:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: بی هنر