تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پن کیک گیلاس
#1
مواد لازم:

کمپوت گیلاس 1 عدد

نشاسته 1/2 ق چ

طرز تهیه:

جهت تیه پن کیک از اندازه های پن کیک گلابی استفاده کنید و پن کیک را اماده کنید

اب کمپوت گیلاس را با نشاسته مخلوط کرده روی حرارت ملایم جوش اورید دو دقیقه بعد از جوش امدن گیلاسهارا اضافه کرده و اجازه دهید یک جوش بزند سپس از روی حرارت بردارید پن کیک هارا به شکل مثلث تا زده و بین تای پن کیک از مایه گیلاس پر کنید و به صورت گرم سرو کنید



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130717140712_45730.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }