خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پواچا

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
پواچا
[تصویر:  97524.JPG]


[تصویر:  97523.JPG]


مواد لازم :
شیر ولرم 200 میلی لیتر ( 1 لیوان )
اب ولرم 1.5 لیوان
پودر شکر 1.5 فنجان
خمیر مایه 2 ق غ
روغن مایع 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد ( دوتا از زرده ها رو برای روی نون ها نگه میداریم )
نمک 7 ق چ
پودر بادام تلخ 3 ق غ
ارد به اندازه کافی ( خمیری نرم مثل لاله گوش بدست میاریم )
مواد میانی :
پنیر خرد شده 1 فنجان
پیازچه 3- 4 ساقه
روغن مایع 2-3 ق غ
فلفل قرمز 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
شیر ولرم - اب – شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خمیر مایه عمل بیاد و پف بکنه . ( تقریبا 5- 7 دقیقه )
بعد از این خمیر مایه - تخم مرغ – نمک – روغن مایع – پودر بادام تلخ و ارد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیری نرم مثل لاله گوش بدست بیاریم .
بعد روی خمیر را میپوشنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه بهش استراحت میدیم .

[تصویر:  97522.JPG]

بعد از خمیر به اندازه یک پرتقال برمیداریم و رول میکنیم و کناره های خمیر را روی هم میاریم . تو سینی فر چرب شده کنار هم میچینیم و نیم ساعت بهش استراحت میدیم .
روشون زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم . میتونین هر شکل دلخواهی که دوست داشتین ب خمیر بدین . یک سینی هم به شکل پیده های کوچک پنیری میتونیم درست کنیم .
وقتی حجم خمیر دوبرابر شد با 190 تا 200 درجه 15- 17 دقیقه میپزیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, hhaannii, ehsan83, ایلر
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پواچا
[تصویر:  97521.jpg]


از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و گرد میکنیم .( میتونیم کوچکتر هم برداریم چون به خاطر خمیر مایه دو برابر بزرگتر از اندازه اولیه میشن .) و با فاصله کنار هم تو سینی فر چرب شده میچینیم . با برس روشون زرده تخم مرغ میزنیم . و به دلخواه کنجد یا سیاه دانه روشون میپاشیم . روی خمیر را با سفلون میپوشانیم . و به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه استراحت میدیم .


[تصویر:  97520.jpg]

بعد از این مدت در فر از قبل گرم شده با 190- 200 درجه به مدت 15- 17 دقیقه تا زمانی که روی نان ها کاملا طلایی شود .


[تصویر:  97519.jpg]

بعد از اینکه از فر دراوردیم کاملا میزاریم تا سرد بشن بعد با یک چاقو تیز تا کمی مونده به انتخای نان میبریم .
بعد وسطشون رو با مواد میانی دلخواه پر میکنیم .

[تصویر:  97518.jpg]


[تصویر:  97517.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ صبح، توسط sima.)
۱۰-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, NAHID.V, ehsan83, ایلر
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: پواچا
[تصویر:  99044.jpg]


مواد لازم برای خمیر :
خمیر مایه۱ ق غ
ارد ۱ کیلو
روغن مایع ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
نمک
کره یا روغن جامد
مواد میانی :
پنیر سفید 1 کیلو له شده یا رنده شده
جعفری
زرده تخم مرغ – کنجد

طرز تهیه :
خمیر مایه را با اب ولرم مخلوط کرده و میزاریم تا عمل بیاد.
ارد – روغن مایع – ماست – خمیر مایه و نمک را در ظرف بزرگی ریخته و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاریم .
خمیر رو به 12 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با وردنه تا جایی که میتونیم نازک باز میکینم . خمیر به خاطر چرب بودنش خیلی راحت باز میشه .
روی خمیر باز شده کره ذوب شده میمالیم . و مثل عکسهای زیر خمیر رو تا میزنیم تا مربع شکل بشه .

[تصویر:  97465.jpg]


[تصویر:  97464.jpg]


[تصویر:  97463.jpg]


[تصویر:  97462.jpg]


پنیر و جعفری را با هم مخلوط کرده و روی هر گوشه مربع یک ق م ازمواد میانی گذاشته و به سمت مرکز مربع تا میزنیم .
با برس روشون رو زرده تخم مرغ و کمی ماست چکیذه میزنیم .
در فز از قبل گرم شده با 180 درجه تا زامانی که روشون کاملا طلایی بشه میپزیم.


[تصویر:  99043.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۹-۹-۱۳۹۱, ۰۳:۵۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, hhaannii, negin.s, NAHID.V, ehsan83, ایلر



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد