خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ انار

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #1
پودینگ انار
پودینگ انار

مواد لازم

نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چای‌خوری

خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم

آب انار ۲ پیمانه

پودر قند* ۴/۳ پیمانه

شیر ۲ قاشق غذاخوری

ورق ژلاتین ۲ ورق

پنیر خامه‌ای (به دلخواه) ۱۰۰ گرم

دانه انار مقداری

* (در صورتی که ترشی آب انار زیاد است مقدار پودر قند را تا ۲/۱ دیگر افزایش دهید)
طرز تهیه

مرحله ۱ - آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.



مرحله ۲ - پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.



مرحله ۳ - مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای مرحله ۱ اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.



مرحله ۴ - ورق ژلاتین را در ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.



پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

سرو تک نفره پودینگ انار

برای سرو تک نفره پودینگ، داخل جام یا لیوان مناسبی را مقداری کیک برش خورده بریزید، سپس کمی ژله بسته شده انار اضافه کنید، سپس پودینگ را ریخته و در نهایت مقداری دانه انار اضافه کرده و سپس سرو نمایید. در صورتی که لیوان بزرگ باشد همین مراحل را دوباره انجام دهید تا لیوان پر شود.
(آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2012, 12:31 PM توسط Galaxy.)
11-02-2012, 12:34 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #2
RE: پودینگ انار
[عکس: 20121211083835_2469_634907360550084449_l.jpg]

مواد لازم:

شیر نیم لیتر

شکر 40 گرم

نشاسته 40 گرم

تخم مرغ 1 عدد

نمک و وانیل به مقدار دلخواه



طرز تهیه:

نشاسته را با کمی شیر سرد حل کنید. بقیه شیر را با شکر و نمک مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. نشاسته حل شده را به این مخلوط اضافه کنید تا یک جوش بزند. زرده را با وانیل مخلوط و به شیر و نشاسته اضافه کنید. سفیده را با همزن بزنید تا سفت شود، بعد به مایع روی حرارت اضافه و مرتب به هم بزنید تا صاف و یک دست شود.

بعد این مخلوط را از روی حرارت بردارید. از قبل، قالب مورد نظرتان را باید با آب سرد خیس کنید. سپس از مواد داخل قالب بریزید و انار دانه شده را درون مخلوط بریزید.

نکته: برای اینکه انارها فقط به ته قالب نرود، مقداری از آن را نگه دارید. مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از گذشت چند دقیقه از خنک شدن آن، انارهای مابقی را روی مخلوط بریزید تا روی پودینگ هم انار باقی بماند.

پودینگ بعد از سرد شدن کامل، آماده سرو کردن است.
11-12-2012, 11:11 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پودینگ انار و پسته m.sky67 1 445 27-12-2013, 11:20 PM
آخرین ارسال: m.sky67


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد