تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پودینگ انار و پسته
#1
[عکس: 20131227222952_Photo038.jpg]

مواد لازم :
شیر : 2 لیوان
نشاسته ذرت : 1/4 پیمانه
شکر : 1/2 پیمانه
گلاب : 4 ق غ
خلال پسته : 1/4 پیمانه
دانه انار : 1 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا شیر سرد را داخل قابلمه بریزین بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید .
و شکر...
و گلاب.
آنها را آرام آرام هم بزنین تا دانه های شکر و همین طور نشاسته به طور کامل در شیر حل شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید مواد داخل قابلمه که به نقطه جوش رسید باز هم مواد را هم بزنید تا مواد به مرحله ای برسد که کاملا حباب های سنگین بزند و غلیظ شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مایه از داغی بیافتد.
کف ظرف کیترینگ و یا لیوان بلوری را یک لایه خلال پسته بریزید.
روی خلال های پسته یک لایه ضخیم از کرم سرد شده را بریزید.
بعد یک لایه دانه انار اضافه کنید.
سپس دوباره روی انار ها را با یک لایه دیگر از کرم بپوشانید.
سپس لایه آخر و یا سطح لیوان را مقداری انار پر کنید و با خلال پسته تزیین کنید حالا دسر را داخل یخچال قرار داهید تا خودش را بگیرد و سرد شود.
میتوانید موقع سرو رویش را با کرم پنیری یا خامه فرم گرفته تزیین کنید
پاسخ }
#2
(۰۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۵۰ ب.ظ)صبا@ نوشته:  سلامWavesmile
ممنون از آموزشتون. (1782)یه سوال
میشه به جای نشاسته ذرت از نشاسته معمولی استفاده کرد؟
نشاسته ذرت رو سوپری ها دارند؟Dunnof

سلام
اره عزیزم میشه استفاده کرد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پودینگ انار *heliya joon* 1 1,664 ۲۱-۰۹-۱۳۹۱, ۱۱:۱۱ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما