خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ بادام(عربی)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #1
پودینگ بادام(عربی)
پودینگ بادام(مخصوص ماه رمضان)
[تصویر:  20130121105338_ar-042.jpg]

مواد لازم
شیر 3فنجان و نیم
نشاسته ذرت نصف فنجان
بادام پوست کنده و ریزخرد شده نصف فنجان
عرق بهارنارنج(یا گلاب) 1ق .غ
پودر شکر نصف فنجان
مصطکی(بنظرم بشه هل را جایگزینش کرد) یکچهارم ق.چ
خلال بادم یکچهارم فنجان
پودر پسته (برای تزیین) بمیزان لازم

طرز تهیه
شکر و مصطکی را با هم مخلوط و پودر میکنیم.
نشاسته را در یک فنجان شیر حل میکنیم.
باقی مانده شیر را در قابلمه ای نسوز روی حرارت قرار داده، شکر خوش عطر شده با مصطکی، بادام خرد شده و شیر نشاسته زده را اضاف کنید. با قاشق چوبی یا فلزی حسابی مخلوط کنید تا جایی که غلظت مواد مانند فرنی شود. شعله را کم کرده و عرق بهار نارنج را اضافه کنید.
پودینگ را در ظرف کشیده و رویش با خلال بادام و پودر پسته تزیین کنید.

(ترجمه خودمWavesmile)

پ.ن:"مصطکی صمغ یا شیره رزینی زردرنگی است که از شاخه ها و ساقه های درختچه ای از خانواده پسته گرفته می شود که درختچه یا درخت کوچکی است به بلندی معمولاً سه متر ولی اگر پرورش داده شود و از آن مراقبت نمایند در باغ­ها ارتفاع آن تا چهارده متر نیز می رسد. درختچه ای است با برگ های تقریباً ناخزان و همیشه سبز که بوی رزین مصطکی از تمامی اندام گیاه استشمام می شود.

مصطکی که در بازار عرضه می شود به شکل قطعات اشک سخت کوچک در ابعاد یک عدس و یا نخود کوچک و زرد رنگ و نیم شکاف کمی معطر است و هنگامی که در دهان جویده شود نرم شده و طعم معطری احساس می شود."
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ عصر، توسط غزل بانو.)
۲-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, niloofar00, nirvana-ra, loyee_15, نرگس بانو, elipari, kimiya.kd
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
97
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 49


محل سکونت : قم
ارسال: #2
RE: پودینگ بادام(عربی)
سلام
از اونجا که من یه نیمچه عربم Veiledsmile2 خدمتتون عارضم که اتفاقا من هرجا دیدم با همون هل کوبیده درست میشه این پودینگ (لااقل تو منطقه ای که من میشناسم )، و آب و شیر غلیظ شده و پودر شیر و آرد برنج و پودر بادوم و یه ماء الوردی داریم که مخصوص منطقه شامه (یعنی سوریه و لبنان) و یه جور گلابه و نمونه شو نداریم تو ایران،میشه به جاش از هر نوع عرقیجات معطری که دوست داریم استفاده کنیم
بهشم میگیم مهلبیه بالحلیب و اللوزangelic
۲۵-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از mamanbahar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
غزل بانو, nirvana-ra, niloofar00
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: پودینگ بادام(عربی)
[تصویر:  20130716143440_2013-04-2814.22.08.jpg]

من با هل و گلاب خوش عطرش کردمYum2

ممنون مامان بهارFlowerysmile
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۲۵-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, NAHID.V, mamanbahar, niloofar00, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد