خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ بادام(عربی)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #1
پودینگ بادام(عربی)
پودینگ بادام(مخصوص ماه رمضان)
[عکس: 20130121105338_ar-042.jpg]

مواد لازم
شیر 3فنجان و نیم
نشاسته ذرت نصف فنجان
بادام پوست کنده و ریزخرد شده نصف فنجان
عرق بهارنارنج(یا گلاب) 1ق .غ
پودر شکر نصف فنجان
مصطکی(بنظرم بشه هل را جایگزینش کرد) یکچهارم ق.چ
خلال بادم یکچهارم فنجان
پودر پسته (برای تزیین) بمیزان لازم

طرز تهیه
شکر و مصطکی را با هم مخلوط و پودر میکنیم.
نشاسته را در یک فنجان شیر حل میکنیم.
باقی مانده شیر را در قابلمه ای نسوز روی حرارت قرار داده، شکر خوش عطر شده با مصطکی، بادام خرد شده و شیر نشاسته زده را اضاف کنید. با قاشق چوبی یا فلزی حسابی مخلوط کنید تا جایی که غلظت مواد مانند فرنی شود. شعله را کم کرده و عرق بهار نارنج را اضافه کنید.
پودینگ را در ظرف کشیده و رویش با خلال بادام و پودر پسته تزیین کنید.

(ترجمه خودمWavesmile)

پ.ن:"مصطکی صمغ یا شیره رزینی زردرنگی است که از شاخه ها و ساقه های درختچه ای از خانواده پسته گرفته می شود که درختچه یا درخت کوچکی است به بلندی معمولاً سه متر ولی اگر پرورش داده شود و از آن مراقبت نمایند در باغ­ها ارتفاع آن تا چهارده متر نیز می رسد. درختچه ای است با برگ های تقریباً ناخزان و همیشه سبز که بوی رزین مصطکی از تمامی اندام گیاه استشمام می شود.

مصطکی که در بازار عرضه می شود به شکل قطعات اشک سخت کوچک در ابعاد یک عدس و یا نخود کوچک و زرد رنگ و نیم شکاف کمی معطر است و هنگامی که در دهان جویده شود نرم شده و طعم معطری احساس می شود."
(آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2013, 03:24 PM توسط غزل بانو.)
21-01-2013, 01:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
97
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 49


محل سکونت : قم
ارسال: #2
RE: پودینگ بادام(عربی)
سلام
از اونجا که من یه نیمچه عربم Veiledsmile2 خدمتتون عارضم که اتفاقا من هرجا دیدم با همون هل کوبیده درست میشه این پودینگ (لااقل تو منطقه ای که من میشناسم )، و آب و شیر غلیظ شده و پودر شیر و آرد برنج و پودر بادوم و یه ماء الوردی داریم که مخصوص منطقه شامه (یعنی سوریه و لبنان) و یه جور گلابه و نمونه شو نداریم تو ایران،میشه به جاش از هر نوع عرقیجات معطری که دوست داریم استفاده کنیم
بهشم میگیم مهلبیه بالحلیب و اللوزangelic
16-07-2013, 01:39 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: پودینگ بادام(عربی)
[عکس: 20130716143440_2013-04-2814.22.08.jpg]

من با هل و گلاب خوش عطرش کردمYum2

ممنون مامان بهارFlowerysmile
16-07-2013, 01:37 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد