تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 2.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پودینگ برنج
#1

مواد لازم:
2.5 کیلوگرم شیر
1 کاسه ماست خوری برنج
2 فنجان شکر
1 فنجان فندق خرد شده
1 عدد تخم مرغ
یه نیشگون نمک

روش تهیه:
مقداری آب رو همراه با برنج توی قابلمه بریزین و بذارین جوش بیاد
بعد از اینکه برنج جوشید و نرم شد شیر و شکر و نمک رو اضافه کنین

بعد از اینکه موادمون جوشید و قوام اومد و شیر از حات شل بودن در اومه و برنج هم خوب شکفته شد تخم مرغ رو در کاسه ای میشکونیم و با کمی از مواد داخل قلبلمه مخلوط میکنیم و بعد کم کم به قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم

بعد اجاق رو خاموش کنین
مواد رو در کاسه های سفالی یا ظرف سوفله یا هر ظرفی که دوست دارین بریزین و روش فندق و شکر قهوه ای بریزین و بذارین توی فر با دمای 170 درجه تا رنگش طلایی تیره بشه
یه ظرف ـب هم توی فر بذارین تا پودینگ خشک نشه

بعد از اینکه مواد پودینگ تیره شد از داخل فر در بیارین و گرم سرو کنین

[عکس: 20120804103004_545043_462890373722935_1492608273_n.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
پودینگ برنج

[عکس: 97163.JPG]

مواد لازم :
شیر 1 لیتر
برنج 3 ق غ
اب 2 لیوان
شکر نصف لیوان ( میشه کم و زیاد کرد )
نشاسته 3 ق غ
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل

طرز تهیه:
برنج را شسته و با اب میزاریم تا کاملا بپزه . وقتی کاملا اب برنج کشیده شد شیر را اضافه کرده و میجوشونیم .

[عکس: 97162.JPG]

وقتی شیر جوشید شکر را اضافه کرده و 10- 12 دقیقه میپزیم .

[عکس: 97161.JPG]

نشاسته را در نصف لیوان اب حل کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم وقتی که جوشید از روی حرارت برداشته و کنار میزاریم .

زرده های تخم مرغ را با چنگال خوب میزنیم . یک ملاقه از مواد داخل قابلمه رو برداشته وکم کم و اروم اروم به زرده های تخم مرغ اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن . ( برای جلوگیری از پختن زرده ها )

[عکس: 97160.JPG]


پودینگ برنج را در کاسه های سوفله ریخته و در سینی فر میزاریم . نصف سینی فر را با اب جوش پر میکنیم و با 200 درجه تا زمانی که روی پودینگ کاملا طلایی بشه میپزیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20131230163028_1468651647IMG_1397_copy2.jpg]

مقدار سرو : 5-6 نفر
زمان آماده سازی و پخت : 40 دقیقه


مواد لازم

شیر : 3 پ
آب : 2 پ
برنج دانه کوتاه : 3/4 پ
شکر : 3/4 پ
عصاره وانیل : 3 ق چ
کشمش : 1/3 پ (اختیاری)
پودر دارچین برای تزئین (اختیاری)


طرز تهیه

1-شیر و آب رو در یک قابلمه متوسط روی حرارت بزارید تا جوش بیاد.هم اینکه جوش اومد برنج رو اضافه کنید و هم بزنید.
2-همینطور هم بزنید تا برنج کاملا شکفته و نرم بشه.(حدودا 20-25 دقیقه)باید یکسره هم بزنید تا برنج به کف قابلمه نچسبه.
3-شکر و عصاره وانیل و کشمش(اگر استفاده میکنید) را اضافه کنید و تا یه ربع دیگه همینطور روی حرارت هم بزنید تا پودینگ غلیظ بشه.
4-قابلمه را از روی حرارت بردارید و یه ربع کنار بگزارید.بعد در ظرف های سرو پودینگ ریخته و
روش پودر دارچین بریزید.

[عکس: 20131230162956_512178097IMG_1443_copy2.jpg]
[عکس: 20131230162903_962414041IMG_1398_copy2.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#4
[عکس: 20140111211448_Untitled.jpg]

مواد لازم


شیر : 2 و 1/2 پ ( 600 میلی لیتر)
برنج دانه کوتاه : 1/3 پ (66 گرم)
نمک : 1 پینچ
تخم مرغ : 1 عدد
شکر قهوه ای : 1/4 پ (50 گرم)
عصاره وانیل : 1 ق چ
پودر دارچین : 1/4 ق چ
کشمش : 1/3 پ (40 گرم)


طرز تهیه

1-شیر،برنج و نمک را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش بیاید.وقتی جوش اومد،حرارت رو کم کنید . 25 دقیقه همینطور روی حرارت هم بزنید تا برنج حسابی له و نرم شود.(باید دائما هم بزنید)
2-در یک کاسه ، تخم مرغ و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.نصف پیمانه از مخلوط داغ برنج را کم کم به ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

[عکس: 20140111212449_555.jpg]

3-حالا مخلوط کاسه رو در قابلمه(روی حرارت کم) بریزید و برای 5-10 دقیقه خوب هم بزنید تا غلیظ شود.(نباید به جوش بیاید) وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.سپس کشمش و دارچین را اضافه کرده و مخلوط کنید.
هم گرم و هم سرد میتونید سرو کنید.Flowerysmile

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20140225135424_ricepudding.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 و 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1/2 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری یا اسانس پرتقال
برنج پخته شده 1 و 1/2 پیمانه
کشمش 1/2 پیمانه
پودر جوز هندی 1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر رو با دمای 160درجه روشن کنید

تخم مرغ-شیر-نمک-شکر-پودر جوز رو با هم ترکیب و هم بزنید
[عکس: 20140225135445_ricepudding1.jpg]

[عکس: 20140225135529_ricepudding2.jpg]

[عکس: 20140225135555_ricepudding3.jpg]

داخل ظرف سرو کشمش و برنج رو با هم مخلوط کنید و ترکیب شیر و تخم مرغ رو به آنها اضافه و کمی مخلوط کنید
[عکس: 20140225135614_ricepudding4.jpg]

[عکس: 20140225135633_ricepudding5.jpg]

ظرف رو به مدت 90 دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که سطح رویی پودینگ طلایی شه
[عکس: 20140225135658_ricepudding6.jpg]

میتونید پودینگ رو به صورت سرد یا گرم و با پودر دارچین سرو کنید

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#6
این مزه شیر برنج نمیگیره؟
امروز هوا عجیب بارانی بود
نمی دانم
چشمان خیسم را به کدام بند بیاویزم
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پودینگ برنج بادامی Galaxy 0 532 ۱۳-۰۹-۱۳۹۱, ۰۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  پودینگ برنج با پوره توت فرنگی sara jon joni 0 437 ۱۴-۰۵-۱۳۹۱, ۰۷:۴۸ ب.ظ
آخرین ارسال: sara jon joni
Restart-1 پودینگ برنج و خرما Darya 0 904 ۱۶-۰۷-۱۳۹۰, ۰۴:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Darya