خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ برنج

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پودینگ برنج
مواد لازم:
2.5 کیلوگرم شیر
1 کاسه ماست خوری برنج
2 فنجان شکر
1 فنجان فندق خرد شده
1 عدد تخم مرغ
یه نیشگون نمک

روش تهیه:
مقداری آب رو همراه با برنج توی قابلمه بریزین و بذارین جوش بیاد
بعد از اینکه برنج جوشید و نرم شد شیر و شکر و نمک رو اضافه کنین

بعد از اینکه موادمون جوشید و قوام اومد و شیر از حات شل بودن در اومه و برنج هم خوب شکفته شد تخم مرغ رو در کاسه ای میشکونیم و با کمی از مواد داخل قلبلمه مخلوط میکنیم و بعد کم کم به قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم

بعد اجاق رو خاموش کنین
مواد رو در کاسه های سفالی یا ظرف سوفله یا هر ظرفی که دوست دارین بریزین و روش فندق و شکر قهوه ای بریزین و بذارین توی فر با دمای 170 درجه تا رنگش طلایی تیره بشه
یه ظرف ـب هم توی فر بذارین تا پودینگ خشک نشه

بعد از اینکه مواد پودینگ تیره شد از داخل فر در بیارین و گرم سرو کنین

[تصویر:  20120804103004_545043_462890373722935_1492608273_n.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, niloofar00, elipari, Atefe joon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پودینگ برنج
پودینگ برنج

[تصویر:  97163.JPG]

مواد لازم :
شیر 1 لیتر
برنج 3 ق غ
اب 2 لیوان
شکر نصف لیوان ( میشه کم و زیاد کرد )
نشاسته 3 ق غ
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل

طرز تهیه:
برنج را شسته و با اب میزاریم تا کاملا بپزه . وقتی کاملا اب برنج کشیده شد شیر را اضافه کرده و میجوشونیم .

[تصویر:  97162.JPG]

وقتی شیر جوشید شکر را اضافه کرده و 10- 12 دقیقه میپزیم .

[تصویر:  97161.JPG]

نشاسته را در نصف لیوان اب حل کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم وقتی که جوشید از روی حرارت برداشته و کنار میزاریم .

زرده های تخم مرغ را با چنگال خوب میزنیم . یک ملاقه از مواد داخل قابلمه رو برداشته وکم کم و اروم اروم به زرده های تخم مرغ اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن . ( برای جلوگیری از پختن زرده ها )

[تصویر:  97160.JPG]


پودینگ برنج را در کاسه های سوفله ریخته و در سینی فر میزاریم . نصف سینی فر را با اب جوش پر میکنیم و با 200 درجه تا زمانی که روی پودینگ کاملا طلایی بشه میپزیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۳:۲۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, Galaxy, 1368Sheri, niloofar00, elipari, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: پودینگ برنج
[تصویر:  20131230163028_1468651647IMG_1397_copy2.jpg]

مقدار سرو : 5-6 نفر
زمان آماده سازی و پخت : 40 دقیقه


مواد لازم

شیر : 3 پ
آب : 2 پ
برنج دانه کوتاه : 3/4 پ
شکر : 3/4 پ
عصاره وانیل : 3 ق چ
کشمش : 1/3 پ (اختیاری)
پودر دارچین برای تزئین (اختیاری)


طرز تهیه

1-شیر و آب رو در یک قابلمه متوسط روی حرارت بزارید تا جوش بیاد.هم اینکه جوش اومد برنج رو اضافه کنید و هم بزنید.
2-همینطور هم بزنید تا برنج کاملا شکفته و نرم بشه.(حدودا 20-25 دقیقه)باید یکسره هم بزنید تا برنج به کف قابلمه نچسبه.
3-شکر و عصاره وانیل و کشمش(اگر استفاده میکنید) را اضافه کنید و تا یه ربع دیگه همینطور روی حرارت هم بزنید تا پودینگ غلیظ بشه.
4-قابلمه را از روی حرارت بردارید و یه ربع کنار بگزارید.بعد در ظرف های سرو پودینگ ریخته و
روش پودر دارچین بریزید.

[تصویر:  20131230162956_512178097IMG_1443_copy2.jpg]
[تصویر:  20131230162903_962414041IMG_1398_copy2.jpg]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ عصر، توسط 1368Sheri.)
۹-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۱۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, arezou, niloofar00, McQueen, Atefe joon, elipari, Galaxy
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: پودینگ برنج
[تصویر:  20140111211448_Untitled.jpg]

مواد لازم


شیر : 2 و 1/2 پ ( 600 میلی لیتر)
برنج دانه کوتاه : 1/3 پ (66 گرم)
نمک : 1 پینچ
تخم مرغ : 1 عدد
شکر قهوه ای : 1/4 پ (50 گرم)
عصاره وانیل : 1 ق چ
پودر دارچین : 1/4 ق چ
کشمش : 1/3 پ (40 گرم)


طرز تهیه

1-شیر،برنج و نمک را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش بیاید.وقتی جوش اومد،حرارت رو کم کنید . 25 دقیقه همینطور روی حرارت هم بزنید تا برنج حسابی له و نرم شود.(باید دائما هم بزنید)
2-در یک کاسه ، تخم مرغ و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.نصف پیمانه از مخلوط داغ برنج را کم کم به ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

[تصویر:  20140111212449_555.jpg]

3-حالا مخلوط کاسه رو در قابلمه(روی حرارت کم) بریزید و برای 5-10 دقیقه خوب هم بزنید تا غلیظ شود.(نباید به جوش بیاید) وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.سپس کشمش و دارچین را اضافه کرده و مخلوط کنید.
هم گرم و هم سرد میتونید سرو کنید.Flowerysmile

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۹:۳۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
تپراک, بی هنر, گلسان, vidia, Galaxy, niloofar00, elipari, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: پودینگ برنج
[تصویر:  20140225135424_ricepudding.jpg]

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 و 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1/2 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری یا اسانس پرتقال
برنج پخته شده 1 و 1/2 پیمانه
کشمش 1/2 پیمانه
پودر جوز هندی 1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه:
فر رو با دمای 160درجه روشن کنید

تخم مرغ-شیر-نمک-شکر-پودر جوز رو با هم ترکیب و هم بزنید
[تصویر:  20140225135445_ricepudding1.jpg]

[تصویر:  20140225135529_ricepudding2.jpg]

[تصویر:  20140225135555_ricepudding3.jpg]

داخل ظرف سرو کشمش و برنج رو با هم مخلوط کنید و ترکیب شیر و تخم مرغ رو به آنها اضافه و کمی مخلوط کنید
[تصویر:  20140225135614_ricepudding4.jpg]

[تصویر:  20140225135633_ricepudding5.jpg]

ظرف رو به مدت 90 دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که سطح رویی پودینگ طلایی شه
[تصویر:  20140225135658_ricepudding6.jpg]

میتونید پودینگ رو به صورت سرد یا گرم و با پودر دارچین سرو کنید

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۶-۱۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, narenj*, niloofar00, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
63
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت : قم
ارسال: #6
RE: پودینگ برنج
این مزه شیر برنج نمیگیره؟
امضای سقنقور
امروز هوا عجیب بارانی بود
نمی دانم
چشمان خیسم را به کدام بند بیاویزم
۱۴-۷-۱۳۹۳, ۰۷:۵۶ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پودینگ برنج بادامی Galaxy 0 483 ۱۳-۹-۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  پودینگ برنج با پوره توت فرنگی sara jon joni 0 392 ۱۴-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ عصر
آخرین ارسال: sara jon joni
Restart-1 پودینگ برنج و خرما Darya 0 825 ۱۶-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ عصر
آخرین ارسال: Darya


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد