خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 2.72 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

***پودینگ نان***

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
***پودینگ نان***
***پودینگ نان***
● مواد لازم برای ۸ تا ۱۰نفر:
▪ ۱۰ فنجان نان فانتزی (هر نوع نان فانتزی تازه یا بیات)
▪ ۴ عدد تخم مرغ درشت
▪ یک فنجان شکر
▪ یک قاشق مرباخوری وانیل
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر دارچین
▪ ۳۰گرم کره آب شده
▪ ۴ فنجان خامه
▪ به مقدار لازم میوه تازه و یا میوه خشک.
● طرز تهیه:
▪ فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
▪ قالب متوسطی را کمی چرب کنید.
▪ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با هم زن بزنید تا غلیظ و لیمویی رنگ شود. وانیل و پودر دارچین و سپس کره و خامه را خوب مخلوط کنید. ▪ نان و میوه را در ظرف بچینید و با مایه آماده شده روی آن را کاملا بپوشانید.
▪ قالب را در ظرف بزرگ تری حاوی آب داغ قرار دهید و به مدت یک ساعت (زمان پختن) داخل فر قرار دهید.
▪ بگذارید پودینگ کمی خنک شود؛ سپس می توانید با کمی خاک قند، خامه یا بستنی وانیلی آن را تزیین و سرو کنید.


[عکس: 2ca86e19c66ed2857e0655d397ba28ef.jpg]
09-04-2012, 08:50 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #2
RE: ***پودینگ نان***
[عکس: 20120722103554_breadpudding.jpg]

مواد لازم:

نان تست 10 برش

کره آب شده یک چهارم پیمانه

کشمش پلویی نصف پیمانه

دارچین 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ 6 عدد

شکر سه چهارم پیمانه

وانیل نصف قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

شیر داغ سه چهارم پیمانه ( یا خامه یک و نیم پیمانه)

گردوی پودر شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

کناره های نان ها را می بریم، نان ها را به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ با کره آب شده، کشمش ، و دارچین خوب مخلوط می کنیم و آنها را داخل قالب کیک چرب شده می ریزیم. داخل همان کاسه تخم مرغ ها را با شکر ، وانیل و نمک خوب هم میزنیم تا شکر حل شود. شیر داغ یا خامه را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم هم می زنیم و مخلوط حاصل را روی حبه های نان می ریزیم تا کل سطح را بگیرد سپس روی آن پودر گردو می پاشیم، قالب را کنار می گذاریم تا نان ها خیس بخورد. فر را روشن می کنیم با حرارت 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) پس از 5 دقیقه که فر کاملا داغ شد و نان ها خیس خورد، قالب را به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شود برای اطمینان از پختن پودینگ، مرکز آن را کمی با انگشت فشار می دهیم چنانچه به حالت اولیه بازگشت پخته است.
Flowerysmile
22-07-2012, 12:06 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد