خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ هندوانه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پودینگ هندوانه
[تصویر:  20120728205925_watermelonpuding.jpg]

مواد لازم:
یک کیلو هندوانه رسیده
1/4 فنجان شکر
1/4 فنجان آرد ذرت
1قاشق چای خوری عرق بهار نارنج
کمی دارچین
50 گرم شکلات چیپسی(به دلخواه)
2 قاشق غذا خوری پسته خرد شده


دستورالعمل:
هندونه ببرین و پوست و دونه هاش رو جدا کنین
هندونه رو داخل غذاساز پوره کنین تا حدود 2 پیمانه پوره بهتون بده
پوره هندونه، شکر و آرد ذرت را در قابلمهبریزین و به هم بزنید تا آرد ذرت به طور کامل حل بشه
مخلوط رو روی اجاق با حرارت بالا اینقدر هم بزنین تا جوش بیاد
اجازه بدید چند دقیقه بجوشه تا رنگ پودینگ قرمز روشن بشه
دارچین وعرق بهار نارنج رو اضافه کنین و هم بزنین.

اجازه بدین مخلوط سرد بشه بعد تکه های پسته و شکلات رو اضافه کنین و بریزین تو ظرف و بذارین تو یخچال تا خنک بشه
سرد سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, negin.s, rafighi, 1368Sheri, memol.rm, tahaava, نسیم32
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: پودینگ هندوانه
پودینگ هندونهYum2
خیییییییییییلی خوشمزه و دلچسبه نمیدونم چرا تاحالا هیچکی امتحان نکردهHanghead
من با هسته هاش پوره کردم و گذاشتم ته نشین بشه تا مغز هندونه هم توش باشه خاصیت داره

[تصویر:  20130727143156_DSC_0014.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, farzan6869, but_magic, 1368Sheri, rafighi, niloofar00, memol.rm, sima, sammi, mansore66, قلب, نسیم32
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: پودینگ هندوانه
[تصویر:  20131211124459_2-Gelo-di-melone-3-1-of-1.jpg]


مواد لازم ( برای 4 نفر ) :
500 میلی لیتر آب هندوانه
40 گرم نشاسته ذرت
165 گرم شکر
½قاشق چایخوری وانیل
¼ چوب دارچین
شکلات چیسی و مغز پسته برای تزیین

روش تهیه:
هسته هندونه رو جدا کنین و در مخلوط کن بریزین تا یکدست بشه
نشاسته ذرت رو با آب هندونه اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا حل بشه و بعد شکر و چوب دارچین رو اضافه و مخلوط کنین

[تصویر:  20131211124109_Collage-15.jpg]

ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه (حدود 20 دقیقه زمان میبره)
اگه هندونه تون کم رنگه میتونین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
قالبتون رو با آب خیس کنین و مواد رو داخلش بریزین و در یخچال قرار بدین(حد اقل 6 ساعت)

[تصویر:  20131211124235_Collage-23.jpg]

لبه های ژله رو با نوک چاقو از قالب جدا کنین و قالب رو روی ظرف برگردونین با شکلات چیپسی و پسته تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۲, ۱۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, McQueen, memol.rm, دل سا, مامی ایلیا و الینا, نسیم32
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
575
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1365


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: پودینگ هندوانه
پودینگ هندوانه با دستور گیسو جون

[تصویر:  20160830010948_rps_.jpg]
امضای مامی ایلیا و الینا
[تصویر:  115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۶-۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ صبح، توسط مامی ایلیا و الینا.)
۹-۶-۱۳۹۵, ۰۵:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از مامی ایلیا و الینا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, آشپزی صدف, mahsan3, نسیم32, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد