خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ هندوانه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پودینگ هندوانه
[عکس: 20120728205925_watermelonpuding.jpg]

مواد لازم:
یک کیلو هندوانه رسیده
1/4 فنجان شکر
1/4 فنجان آرد ذرت
1قاشق چای خوری عرق بهار نارنج
کمی دارچین
50 گرم شکلات چیپسی(به دلخواه)
2 قاشق غذا خوری پسته خرد شده


دستورالعمل:
هندونه ببرین و پوست و دونه هاش رو جدا کنین
هندونه رو داخل غذاساز پوره کنین تا حدود 2 پیمانه پوره بهتون بده
پوره هندونه، شکر و آرد ذرت را در قابلمهبریزین و به هم بزنید تا آرد ذرت به طور کامل حل بشه
مخلوط رو روی اجاق با حرارت بالا اینقدر هم بزنین تا جوش بیاد
اجازه بدید چند دقیقه بجوشه تا رنگ پودینگ قرمز روشن بشه
دارچین وعرق بهار نارنج رو اضافه کنین و هم بزنین.

اجازه بدین مخلوط سرد بشه بعد تکه های پسته و شکلات رو اضافه کنین و بریزین تو ظرف و بذارین تو یخچال تا خنک بشه
سرد سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

28-07-2012, 10:42 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: پودینگ هندوانه
پودینگ هندونهYum2
خیییییییییییلی خوشمزه و دلچسبه نمیدونم چرا تاحالا هیچکی امتحان نکردهHanghead
من با هسته هاش پوره کردم و گذاشتم ته نشین بشه تا مغز هندونه هم توش باشه خاصیت داره

[عکس: 20130727143156_DSC_0014.jpg]
27-07-2013, 01:34 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: پودینگ هندوانه
[عکس: 20131211124459_2-Gelo-di-melone-3-1-of-1.jpg]


مواد لازم ( برای 4 نفر ) :
500 میلی لیتر آب هندوانه
40 گرم نشاسته ذرت
165 گرم شکر
½قاشق چایخوری وانیل
¼ چوب دارچین
شکلات چیسی و مغز پسته برای تزیین

روش تهیه:
هسته هندونه رو جدا کنین و در مخلوط کن بریزین تا یکدست بشه
نشاسته ذرت رو با آب هندونه اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا حل بشه و بعد شکر و چوب دارچین رو اضافه و مخلوط کنین

[عکس: 20131211124109_Collage-15.jpg]

ظرف رو روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا جوش بیاد و کم کم غلیظ بشه (حدود 20 دقیقه زمان میبره)
اگه هندونه تون کم رنگه میتونین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
قالبتون رو با آب خیس کنین و مواد رو داخلش بریزین و در یخچال قرار بدین(حد اقل 6 ساعت)

[عکس: 20131211124235_Collage-23.jpg]

لبه های ژله رو با نوک چاقو از قالب جدا کنین و قالب رو روی ظرف برگردونین با شکلات چیپسی و پسته تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
16-12-2013, 12:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
580
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,384


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: پودینگ هندوانه
پودینگ هندوانه با دستور گیسو جون

[عکس: 20160830010948_rps_.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2016, 05:32 AM توسط مامی ایلیا و الینا.)
30-08-2016, 05:28 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد