تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پودینگ هویج
#1

مواد لازم پودینگ هویج:
•هویج: ۷۰۰ گرم
•کمپوت آناناس بدون آب: ۵۰۰ گرم
•تخم مرغ: ۳ عدد
•روغن مایع: یک چهارم پیمانه
•بیسکوئیت ساقه طالایی پودر شده: یک پیمانه
•بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
•شکر قهوه‌ای: یک پیمانه (در صورت در دسترس نبودن از شکر معمولی استفاده شود.)


طرز تهیه پودینگ هویج:
•ابتدا هویج را می‌شوییم وسپس پوست می‌کنیم. دو لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.
•بعد از پخته شدن هویج را از آب درمی‌آوریم و در ظرفی جدا می‌ریزیم.
•فر را روی درجه‌ی ۲۰۰ سانتیگراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم تا به آن درجه برسد.
•کلیه‌ی موادی که در بالا ذکر شد را در دستگاه غذاساز می‌ریزیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.
•ظرف نسوز فر را کاملا چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. توجه کنید که مواد حدود یک سانتی‌متر بالا می‌آید بنابراین در انتخاب اندازه‌ی ظرف این موضوع را درنظر می‌گیریم.
•ظرف را داخل فر می‌گذاریم. حدودا یک ساعت باید ظرف در فر بماند ولی با توجه به انواع فر و متفاوت بودن درجه‌ی حرارت آن‌ها بهتر است با استفاده از یک خلال دندان که در گوشه‌ای از ظرف فرو می‌کنیم،‌ می‌توانیم از پخته شدن پودینگ اطمینان حاصل کنیم.
•ظرف را همان‌طور داغ سر میز می‌گذاریم. می‌توانیم روی آن را هرطور می‌خواهیم تزئین کنیم. خلال بادام یا بادام درسته‌ی پوست‌گرفته برای تزئین روی آن انتخاب خوبی است. البته می‌توانیم روی آن را به صورت دست‌نخورده هم باقی بگذاریم.
•ایده‌ی دیگر هم این است که کلا مایع را در ظرف‌های نسوز طرح‌دار کوچک بریزیم و البته کف ظرف‌ها را کاملا چرب کنیم و بعد هم آن‌ها را برگردانیم و باز به طور دلخواه تزئین کنیم.


[عکس: 20120430174922_carrotpudding.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پودینگ هویج negin.s 0 1,888 ۳۰-۰۷-۱۳۹۲, ۰۱:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: negin.s