خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پودینگ ژله پرتقالی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پودینگ ژله پرتقالی
[تصویر:  20120717194933_pelte.jpg]

مواد لازم:

برای کرم:

3.5 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد برنج
2 قاشق غذاخوری نشاسته
یک چهارم فنجان آب (برای انحلال نشاسته و آرد برنج)
1 فنجان شکر دانه ریز

برای ژله پرتقالی :

1 فنجان آب پرتقال
1 فنجان آب
نیم فنجان شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری نشاسته
یک فنجان چهارم از آب


آماده سازی:
1 - 3.5 فنجان شیر و شکر را در قابلمه روی حرارت کم هم بزنید تا شکر حل بشه
2 - نشاسته و آرد برنج را در یک کاسه به آب با اضافه کردن و هم بزنین تا خوب مخلوط بشن
3 - وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد مخلوط نشاسته رو اضافه کنین و سریع و مدام هم بزنین که گلوله نشه .حرارت رو کم کنین و هم بزنین تا قوام بیاد مثل فرنی
4 - مواد رو داخل ظرف دسرخوری بریزین و بذارین خنک بشه
5 -برای تهیه ژله پرتقال، آب، شکر و آب پرتقال را در یک قابلمه کوچک با حرارت کم هم بزنید تا شکر حل بشه
6 - در این مرحله نشاسته و آب پرتقال با اضافه کرده هم بزنین تا به جوش بیاد .حرارت رو کم کنین و هم بزنین تا رنگش یه کم تیره بشه
7 - مواد رو از روی شعله وردارین تا از جوش بیفته و کمی خنک بشه پس ازیکی دو دقیقه مواد رو روی پودینگ خنک بریزید و بذارین تو یخچال تا سرد بشه
8 -پودینگ رو با تکه های پرتقال و ترافل تزیین و خنک سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پودینگ ژله پرتقالی
[تصویر:  97039.JPG]

مواد لازم :
اب پرتقال 5 لیوان
شکر 10 ق غ
نشاسته 4 ق غ
روغن مایع 1 ق غ

طرز تهیه :
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با حرارت متوسط ؛ مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه .
ظرف پیرکسمون رو ابکشی کرده و دسرمون رو توی طرف ریخته . در یخچال میزاریم تا کاملا سرد بشه .

از تصویرها ی اماده که لوازم قنادی فروشی میتونین تهیه کنین . تصویر را روی دسر سرد میزاریم با یک دستمال نمدار گرم ؛ اروم با انگشت روی دستمال کشیده و تصویرمون رو به روی دسر منتقل میکنیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۲-۱۱-۱۳۹۱, ۰۷:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ninaz, mamane kiana


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پودینگ کیوی با پلته پرتقالی sima 0 1,377 ۲۱-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۵۸ عصر
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد