تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پودینگ کارامل
#1
مواد لازم:
نشاسته 50 گرم

نمک 1/3 ق چ

وانیل 1/2 ق چ


شکر 180 گرم

شیر 650 گرم

کره 50گرم

تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:

شکر را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و با قاشق مرتب هم میزنیم تا نسوزه.وقتی خرمائی رنگ شد 2/3 شیر ولرم را روی شکر کارامل میریزیم و مرتب هم میزنیم تا حل شود و به ارامی شروع به جوشیدن کند زرده تخم مرغ را با وانیل و نمک خوب به هم میزنیم تا پف کند 1/3 شیر را با نشاسته خوب مخلوط میکنیم تا به صورت دوغ شود و زرده های تخم مرغ را داخل ان میریزیم و مخلوط میکنیم و این مواد را به مواد در حال جوش بالا اضافه کرده و هم میزنیم در اخر کره نرم شده را هم اضافه میکنیم و خوب از یک طرف هم میزنیم تا غلیظ شود و در ظرف مورد نظر ریخته در یخچال قرار میدهیم



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130725234913_images.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }