خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پوری نان هندی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 31


محل سکونت : خوزستان
ارسال: #1
پوری نان هندی
[تصویر:  23038121.jpg]
پوری یک نوع نان هندی هست ، که در روغن سرخ میشه و باید گرم خورده بشه .

طرز تهیه برای ۱۵ پوری

۲ پیمانه آرد گندم

آب گرم ۴/۳ پیمانه ( به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)

۲ قاشق سوپخوری روغن مایع

مقدار خیلی کمی نمک ( برای مزه دار کردن )

روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن

ابتدا در یک ظرفی آرد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.آب رو کم کم به مخلوط اضافه می کنیم ( به اندازه ای که به دست نچسبد ) ، ۲ قاشق روغن رو اضافه می کنیم و خمیر رو رول می کنیم ، یک دستمال تمیز روی خمیر می کشیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه منتظر می مونیم.سپس خمیر رو به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و بین دو کفه دست به خمیر شکل کروی میدیم و با فشار دو کفه دست خمیر رو به شکل کروی تخت که کناره ها خوب پرس شدن در می آریم.با کمک وردنه در یک جای صاف گلوله های خمیر رو به شکل دایره به قطر ۸ سانتی متر باز می کنیم و در روغن گرم یکی یکی سرخش می کنیم. وقتی خمیر رو در روغن داغ قرار میدیم بلافاصله مثل بادکنک پف می کنه .این نون رو میشه به همراه غذاهای نونی میل کرد.( دقت کنین چنانچه روغنتون به اندازه کافی گرم نباشه خمیر پف نمی کنه و چنانچه بیش از حد گرم باشه خمیر زود می سوزه ).[تصویر:  p297.php]
[تصویر:  p295.php]
[تصویر:  p299.php][تصویر:  p298.php]
[تصویر:  p296.php]
این هم آموزش تصویری پخت پوری
امضای ارمغانی

راضی ام به رضای تو خدای من
۴-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ارمغانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد