تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 2.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پوری نان هندی
#1
[عکس: 23038121.jpg]
پوری یک نوع نان هندی هست ، که در روغن سرخ میشه و باید گرم خورده بشه .

طرز تهیه برای ۱۵ پوری

۲ پیمانه آرد گندم

آب گرم ۴/۳ پیمانه ( به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)

۲ قاشق سوپخوری روغن مایع

مقدار خیلی کمی نمک ( برای مزه دار کردن )

روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن

ابتدا در یک ظرفی آرد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.آب رو کم کم به مخلوط اضافه می کنیم ( به اندازه ای که به دست نچسبد ) ، ۲ قاشق روغن رو اضافه می کنیم و خمیر رو رول می کنیم ، یک دستمال تمیز روی خمیر می کشیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه منتظر می مونیم.سپس خمیر رو به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و بین دو کفه دست به خمیر شکل کروی میدیم و با فشار دو کفه دست خمیر رو به شکل کروی تخت که کناره ها خوب پرس شدن در می آریم.با کمک وردنه در یک جای صاف گلوله های خمیر رو به شکل دایره به قطر ۸ سانتی متر باز می کنیم و در روغن گرم یکی یکی سرخش می کنیم. وقتی خمیر رو در روغن داغ قرار میدیم بلافاصله مثل بادکنک پف می کنه .این نون رو میشه به همراه غذاهای نونی میل کرد.( دقت کنین چنانچه روغنتون به اندازه کافی گرم نباشه خمیر پف نمی کنه و چنانچه بیش از حد گرم باشه خمیر زود می سوزه ).[عکس: p297.php]
[عکس: p295.php]
[عکس: p299.php][عکس: p298.php]
[عکس: p296.php]
این هم آموزش تصویری پخت پوری

راضی ام به رضای تو خدای من
پاسخ }