تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 81 رای - 2.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيراشكي گوشت
#1


اینم پیراشکی من:

مواد لازم برای خمیر:

آب ولرم ۱.۵ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

ماست ۱ لیوان

مایه خمیر فوری ۲ ق س

نمک ۲ ق م

شکر ۱ ق م

تخم مرغ ۳ عدد

آرد به مقدار لازم



مواد میانی:

پیاز ۱ عدد خیلی درشت

گوشت چرخ کرده یه بسته فریزری ما!

سیب زمینی نگینی خرد و سرخ شده ۱ عدد خیلی درشت

زرشک نصف لیوان

رب گوجه ۲ ق س

سس گوجه ۳ ق غ

جعفری تازه خرد شده نصف لیوان

فلفل دلمه ای یک عدد درشت



اول آب ولرم و مایه خمیر فوری و شکر رو با هم مخلوط کنید بعد نمک و تخم مرغها و ماست و بعد روغن مایع و آخر هم آرد رو کم کم بریزید و ورز بدید و صد بار بکوبید .

بعد حسابی دور ظرف خمیر رو بپیچید و یه جای گرم بگذارید تا ۲ ساعت .

در این حین مواد میانی رو درست می کینیم:

پیاز داغ درست کنید و گوشت رو توش تفت بدید .

رب و سس گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید.

فلفل دلمه ای نگینی خردشده رو اضافه کنید.

زرشک و جعفری رو هم اضافه کنید.

نصف لیوان آب بریزید تو مواد و بگذارید بپزه تا آبش کاملاْ کشیده بشه.

شعله رو خاموش کنید.

نمک و فلفلش و اضافه کنید و در آخر سیب زمینی نگینی سرخ شده رو بریزید تو مواد و هم بزنیدکه له نشه.



از خمیر چونه هایی اندازه ی نارنگی کوچیک بردارید و بازش کنید و از مواد توش بریزید.

حالا مثل قطاب جمعش کنید و توی روغن سرخ کنید.

فقط یادتون باشه که خمیر رو موقع بازکردن زیاد نازک نکنید.

این خمیر موقع سرخ شدن پف میکنه و خیلی نرمه.

میتونید به تعداد زیاد ازاین پیراشکی تهیه کنید و توی فریزر قرار بدید و هروقت خواستید توی ماکرو فر گرمش کنید.درست مثل روز اولش نرم و لذیذ میشه.

خوشمزگی این غذا به جعفریه هرچی بیشتر بهتر.

نکته: بااین میزان مواد بین ۴۰ تا ۵۰ پیراشکی میتونید تهیه کنید .


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اينم پيراشكي گوشت من با خمير آماده كه روي اجاق سرخ شدهClapClap


[عکس: 20120417203236_pirashkiegoosht.JPG]

مواد مياني:‌گوشت چرخ كرده- پياز- پنير پيتزا- فلفل دلمه اي نگيني- سوسيس و كالباس خرد شده....

همه مواد بالا را( به جز كالباس ) جداگانه تفت داده و سپس درون خمير آماده ميريزيم و از اطراف خمير را به آرامي جمع ميكنيم( يك ظرف آب هم براي خيس كردن انگشتانتان براي جمع كردن خمير كنارتان قرار دهيد) و در ظرفي كوچك كه ديواره هاي آن بلند است با روغن فراوان سرخ ميكنيمuhumuhum

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
#3
دیشب پیراشکی پختم
به به
با همون دستور خودم
تو روغن سرخش کردم

[عکس: 20131005120506_20110904113418_01092011818.jpg]

[عکس: 20131005120526_20110904113724_01092011821.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
اینم یه دستور دیگه:

پیراشکی گوشت


مواد لازم خمیر پیراشکی:
تخم مرغ دو عدد/روغن مایع 4قاشق سوپ خوری/ماست غلیظ نصف لیوان/شیر نصف لیوان/جوش شیرین نصف قاشق مربا خوری/نمک یک قاشق چای خوری/ آرد گندم نیم کیلو (یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2قاشق بکینگ پودر است در این مورد کمی بکینگ پودر و کمی جوش شیرین باهم بهتر است)

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و کمی به هم میزنیم.
جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف تخم مرغها و روغن ریخته و مخلوط می کنیم ارد را کم کم به این مایع اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد.خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و میگذاریم 1ساعت بماند.



مواد لازم برای مایه پیراشکی:
گوشت چرخ کرده 350گرم/پیاز سرخ شده 2تا 3قاشق سوپ خوری/جعفری ریز شده 2قاشق سوپ خوری/تخم مرغ سفت و ریز شده 2عدد/رب گوجه فرنگی 2تا 3قاشق غذا خوری/نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی:

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده و در روغن تفت می دهیم.
پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان اب گرم حل می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت اهسته بپزد تا اب ان کشیده شود.و ان را از روی اتش برمیداریم.تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده میکنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده .
نمک/فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با ان مخلوط میکنیم.و کنار می گذاریم.
روی تخته راکمی ارد می پاشیم و خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز میکنیم .با دهانه ی لیوان دایره هایی میبریم و از مایه گوشت وسط ان می گذاریم.دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و پیراشکی ها را به همین ترتیب می پیچیم...در ظرفی کوچک روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را تا هنگام طلایی شدن درون روغن سرخ میکنیم.

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#5
اینم پیراشکیهای من
این رو توی فر درست کردم
مواد وسطش هم سوسیس و پیاز و فلفل دلمه ای و رب و قارچ و نمک و زردچوبه و یه کوچولو فلفل و اویشن هستش که قبلش کاملا مواد و تفت دادم بعد ریختم روی خمیرم و گذاشتمش توی فر ببخشید تزیین نداره اخه خیلی گرسنمون بود دیگه تا حاضر شده زود عکس انداختم و اوردم سر سفره
   
این پیراشکیم هم با خمیر اماده 9595 درست کردم که داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و نمک و فلفل داره اینم خیلی خوشمزه بود جاتون خالی
   

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
مواد اولیه:
کره ذوب شده 100 گرم
آرد 500 گرم
نمک یک قاشق غذاخوری
آب نیمه گرم 100 میلی لیتر
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چای‌خوری

مواد میانی:
گوشت چرخ شده 500 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
* آب را با خمیر مایه و کمی شکر درون یک ظرف می‌ریزیم و در جای نسبتاً گرم قرار می‌دهیم تا فعال شود، سپس آرد و نمک را کم‌کم اضافه کرده و در آخر کره آب شده را می‌افزاییم اگر خمیر کمی چسبنده بود مقداری آرد اضافه می‌کنیم.
* خمیر را به صورت توپ در آورده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود.
* در این فاصله پیاز را تفت داده سپس فلفل دلمه‌ای و گوشت را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب گوشت گرفته شود. نمک و فلفل زده از روی حرارت برمی‌داریم (مواد میانی باید کاملاً سرد شود).
* خمیر را با وردنه باز می‌کنیم و با کاتر گرد می‌بریم سپس از مواد میانی درون آن می‌ریزیم و مانند پیراشکی می‌بندیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.
[عکس: 23019216554241252169101831323414216815422150.jpg]
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 86

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#7
اینم پیراشکی من ...عالی بود مرسی.....
واسه افطار امشب:


[عکس: 20120724173013_Photo-0035.jpg]


برای دردهایم نشانه می گذارم،
تا یادم بماند،کجا،دست خدا را رها کردم
!
پاسخ }
#8
اینم پیراشکی من که به خوشکلی ماله شما نشد cryingولی خب به خاطر کم تجربگیم ببخشید.من هنوز نوجوونم و کدبانو نشدمFlowerysmileولی طعمش رو دوس داشتمhih
(خونه ی مامان بزرگم بودیم گذاشتم توی این چینی گل قرمزاlafgag)

[عکس: 20120730202128_Photo0187.jpg]
پاسخ }
#9
(۰۶-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۱ ق.ظ)banooyekhune نوشته:  [quote='Galaxy' pid='9976' dateline='1296018518']
[size=medium]


گیسو جون اگه بخام کمتر از این مقدار درست کنم یعنی حدود 20 , 25 تا همه موادو نصف کنم مشکلی نداره ؟ تخم مرغو چه جوری نصف کنم 3 تاشو ؟Dunnof

نه عزیزم میشه
تخم مرغ رو هم یه دونه درشت کافیه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#10
سلام عزیزان . بالاخره درست کردم ولی به خوبی شماها نشد. تازه یکم روش سوخت . فقط یه سوال باید شعله بالای فر روشن باشه یا پایین ؟
       
کنار حوصله ام بمان !! نباشی دلم که هیچ !! دنیا هم تنگ میشود . . .
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پيراشكي گوشت روباز sima 0 209 ۰۵-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: sima