خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 86 رأی - میانگین امتیازات: 2.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پيراشكي گوشت

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پيراشكي گوشت


اینم پیراشکی من:

مواد لازم برای خمیر:

آب ولرم ۱.۵ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

ماست ۱ لیوان

مایه خمیر فوری ۲ ق س

نمک ۲ ق م

شکر ۱ ق م

تخم مرغ ۳ عدد

آرد به مقدار لازم



مواد میانی:

پیاز ۱ عدد خیلی درشت

گوشت چرخ کرده یه بسته فریزری ما!

سیب زمینی نگینی خرد و سرخ شده ۱ عدد خیلی درشت

زرشک نصف لیوان

رب گوجه ۲ ق س

سس گوجه ۳ ق غ

جعفری تازه خرد شده نصف لیوان

فلفل دلمه ای یک عدد درشت



اول آب ولرم و مایه خمیر فوری و شکر رو با هم مخلوط کنید بعد نمک و تخم مرغها و ماست و بعد روغن مایع و آخر هم آرد رو کم کم بریزید و ورز بدید و صد بار بکوبید .

بعد حسابی دور ظرف خمیر رو بپیچید و یه جای گرم بگذارید تا ۲ ساعت .

در این حین مواد میانی رو درست می کینیم:

پیاز داغ درست کنید و گوشت رو توش تفت بدید .

رب و سس گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید.

فلفل دلمه ای نگینی خردشده رو اضافه کنید.

زرشک و جعفری رو هم اضافه کنید.

نصف لیوان آب بریزید تو مواد و بگذارید بپزه تا آبش کاملاْ کشیده بشه.

شعله رو خاموش کنید.

نمک و فلفلش و اضافه کنید و در آخر سیب زمینی نگینی سرخ شده رو بریزید تو مواد و هم بزنیدکه له نشه.



از خمیر چونه هایی اندازه ی نارنگی کوچیک بردارید و بازش کنید و از مواد توش بریزید.

حالا مثل قطاب جمعش کنید و توی روغن سرخ کنید.

فقط یادتون باشه که خمیر رو موقع بازکردن زیاد نازک نکنید.

این خمیر موقع سرخ شدن پف میکنه و خیلی نرمه.

میتونید به تعداد زیاد ازاین پیراشکی تهیه کنید و توی فریزر قرار بدید و هروقت خواستید توی ماکرو فر گرمش کنید.درست مثل روز اولش نرم و لذیذ میشه.

خوشمزگی این غذا به جعفریه هرچی بیشتر بهتر.

نکته: بااین میزان مواد بین ۴۰ تا ۵۰ پیراشکی میتونید تهیه کنید .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, ارمغانی, مامان سارینا, ندا*, shamiiim, jaklin GOL, mozhgan57, Atefe joon, ناز گل بانو, ati.raz, گلسا90, monagoli90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #2
RE: پيراشكي گوشت تو فر
اينم پيراشكي گوشت من با خمير آماده كه روي اجاق سرخ شدهClapClap


[تصویر:  20120417203236_pirashkiegoosht.JPG]

مواد مياني:‌گوشت چرخ كرده- پياز- پنير پيتزا- فلفل دلمه اي نگيني- سوسيس و كالباس خرد شده....

همه مواد بالا را( به جز كالباس ) جداگانه تفت داده و سپس درون خمير آماده ميريزيم و از اطراف خمير را به آرامي جمع ميكنيم( يك ظرف آب هم براي خيس كردن انگشتانتان براي جمع كردن خمير كنارتان قرار دهيد) و در ظرفي كوچك كه ديواره هاي آن بلند است با روغن فراوان سرخ ميكنيمuhumuhum
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ عصر، توسط sima.)
۲۳-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان سارینا, shamiiim, Atefe joon, ati.raz, گلسا90
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: پيراشكي گوشت تو فر
دیشب پیراشکی پختم
به به
با همون دستور خودم
تو روغن سرخش کردم

[تصویر:  20131005120506_20110904113418_01092011818.jpg]

[تصویر:  20131005120526_20110904113724_01092011821.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, ladybird68, flower, مامان سارینا, باران جوینده, shamiiim, mozhgan57, Atefe joon, ati.raz, سحرمرتضوی, ROHA, گلسا90, 79Tabassom
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: پيراشكي گوشت
اینم یه دستور دیگه:

پیراشکی گوشت


مواد لازم خمیر پیراشکی:
تخم مرغ دو عدد/روغن مایع 4قاشق سوپ خوری/ماست غلیظ نصف لیوان/شیر نصف لیوان/جوش شیرین نصف قاشق مربا خوری/نمک یک قاشق چای خوری/ آرد گندم نیم کیلو (یک قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2قاشق بکینگ پودر است در این مورد کمی بکینگ پودر و کمی جوش شیرین باهم بهتر است)

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته و کمی به هم میزنیم.
جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف تخم مرغها و روغن ریخته و مخلوط می کنیم ارد را کم کم به این مایع اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مایه خمیر سفت شود.به قدری که به دست نچسبد.خمیر را در کیسه نایلونی ریخته و میگذاریم 1ساعت بماند.



مواد لازم برای مایه پیراشکی:
گوشت چرخ کرده 350گرم/پیاز سرخ شده 2تا 3قاشق سوپ خوری/جعفری ریز شده 2قاشق سوپ خوری/تخم مرغ سفت و ریز شده 2عدد/رب گوجه فرنگی 2تا 3قاشق غذا خوری/نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی:

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده و در روغن تفت می دهیم.
پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان اب گرم حل می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت اهسته بپزد تا اب ان کشیده شود.و ان را از روی اتش برمیداریم.تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده میکنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده .
نمک/فلفل و در صورت تمایل پودر سیر را با ان مخلوط میکنیم.و کنار می گذاریم.
روی تخته راکمی ارد می پاشیم و خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز میکنیم .با دهانه ی لیوان دایره هایی میبریم و از مایه گوشت وسط ان می گذاریم.دو طرف خمیر را به هم میچسبانیم و پیراشکی ها را به همین ترتیب می پیچیم...در ظرفی کوچک روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را تا هنگام طلایی شدن درون روغن سرخ میکنیم.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۶-۱۳۹۰, ۰۸:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان سارینا, مامي اروين, shamiiim, Atefe joon, ati.raz, سحرمرتضوی, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
917
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1439


محل سکونت : کرج
ارسال: #5
RE: پيراشكي گوشت
اینم پیراشکیهای من
این رو توی فر درست کردم
مواد وسطش هم سوسیس و پیاز و فلفل دلمه ای و رب و قارچ و نمک و زردچوبه و یه کوچولو فلفل و اویشن هستش که قبلش کاملا مواد و تفت دادم بعد ریختم روی خمیرم و گذاشتمش توی فر ببخشید تزیین نداره اخه خیلی گرسنمون بود دیگه تا حاضر شده زود عکس انداختم و اوردم سر سفره
   
این پیراشکیم هم با خمیر اماده 9595 درست کردم که داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و نمک و فلفل داره اینم خیلی خوشمزه بود جاتون خالی
   
امضای بانوی مهر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۵۵ عصر، توسط بانوی مهر.)
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۵۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از بانوی مهر به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, marzi marzi, mis gold, shamiiim, پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon, ati.raz, سحرمرتضوی, گلسا90

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #6
پیراشکی گوشت
مواد اولیه:
کره ذوب شده 100 گرم
آرد 500 گرم
نمک یک قاشق غذاخوری
آب نیمه گرم 100 میلی لیتر
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چای‌خوری

مواد میانی:
گوشت چرخ شده 500 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
* آب را با خمیر مایه و کمی شکر درون یک ظرف می‌ریزیم و در جای نسبتاً گرم قرار می‌دهیم تا فعال شود، سپس آرد و نمک را کم‌کم اضافه کرده و در آخر کره آب شده را می‌افزاییم اگر خمیر کمی چسبنده بود مقداری آرد اضافه می‌کنیم.
* خمیر را به صورت توپ در آورده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم تا حجمش دو برابر شود.
* در این فاصله پیاز را تفت داده سپس فلفل دلمه‌ای و گوشت را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب گوشت گرفته شود. نمک و فلفل زده از روی حرارت برمی‌داریم (مواد میانی باید کاملاً سرد شود).
* خمیر را با وردنه باز می‌کنیم و با کاتر گرد می‌بریم سپس از مواد میانی درون آن می‌ریزیم و مانند پیراشکی می‌بندیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.
[تصویر:  23019216554241252169101831323414216815422150.jpg]
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره 86
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۲۴-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, shamiiim, گل شقایق, پارانزیم, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پيراشكي گوشت روباز sima 0 149 ۵-۱۱-۱۳۸۹ ۰۱:۳۰ صبح
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد