تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 41 رای - 2.51 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیاز داغ ترد و خوشمزه
#1
اول از همه
پیازها رو خلال نازک کن
بعد بریز داخل یه قابلمه و آب سرد بریز روی خلالها و بذار رو شعله گاز
بذار جوش بیاد و حدود 15 دقیقه بجوشه
بعد از 15 دقیقه پیاز ها رو آبکش کن و آب سرد بریز روی اونها
مقداری از پیازها رو (به اندازه ای که بین دستات جا بشه رو بردار و فشار بده تا آب اضافیشون بره
اگه خیلی با کلاسی میتونی بریزیشون داخل توری و فشار بدی
خلاصه
روغن نیمه جامد
ترجیحآ لادن طلایی باشه(حالا میگن یه پولی از لادن طلایی گرفته تبلیغ کنه..امان از حرف مردم)
بریز داخل تابه (کم نریزیها)
روغن که داغ شد (شعله زیاد باشه) پیازها رو بریز و همه جای تابه پخشش کن
یه کم که تفت خورد زیر و رو کن تا نسوزه
بعد که دیدی داره طلایی میشه شعله رو کم کن
(اینجوری پیاز خشک و خوشمزه تر میشه)
و هم بزن تا یکنواخت و طلایی بشه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
http://shiva-food.blogfa.com/
پاسخ }
#2
من این پیاز داغ روش شیوا جونو امتحان کردم خوب وخوشمزه بودhih
[عکس: 20120901215831_.jpg]
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }
#3
منم اینو از مادربزرگم یاد گرفتم(1782)
اما با روغن مایع سرخ کردم و گذاشتم خوب آبش برود و با دست فشار ندادم
عالی بود
[عکس: 20120901220853_DSC01606.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
منم اينو به روش فائزه بانو جون درست كردم خيلي عالي بود Yum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
خنده بهترين اسلحه جنگ با زندگيست
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5

پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
آب رو در یه قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید.
از زمانی که تو آب میریزید باید ۵ دقیقه بعد پیاز ها رو آبکش کنید.
...
تو این مرحله میتونید روی پیازها کمی زعفران بریزید.
پیازها رو روی یه پارچه تمیز یا کاغذ روغنی پهن کنید تا آبش کمی گرفته بشه.
حجم کم پیاز رو باید در روغن زیاد سرخ کنید تا حالت چیپسی پیدا کنه Yum2


[عکس: 20121108172942_423770_451846621525807_804244777_n.jpg]


"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#6
آب رو جوشوندم وپیاز هارو خلالی یک اندازه برش زدم ویک دقیقه تو آب جوش ریختم بعد تو آبکش ریختم وتو روغن مخصوص سرخ کردنی ریختم وشد این ودر آخر کمی زرد چوبه زدم
[عکس: 20121225191717_Photo-0326.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#7
عالی بود ممنونم(1782)(1782)(1782)

[عکس: 20130518001805_81.jpg]


*دنیا ارزش پاکوبیدن به شکمت را نداشت...
*...ببـــــخش مــرا مــــادر...!

پاسخ }
#8
اگه میخواین پیازداغتون ترد بشه موقعی که خواستید از روغن بیرون بیارید کمی به دیواره ماهیتابه فشار بدید یا روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافیش ازش جدا بشه امیدوارم تجربه من بدردتون بخوره
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20130625114536_DSC_0231.jpg]

اولین کاری که باید بکنین اینه که بعداینکه پیازارو پوست کندین سروته پیازوبگیرین....مخصوصا تهشو که وقتی دارین خوردمیکنین به هم نچسبن.
[عکس: 20130625113118_DSC_0178.jpg]
بعد بارنده یالمانی یابا چاقو برشای خلالی نازک بدین...هرچقدربرشاتون نازک باشه پیازداغتون تردتر میشه.من که دل وجرات کارکردن بااین رنده هاروندارم.باچاقو خلال کردم[عکس: 20130625113307_DSC_0191.jpg]
روغن فراوان میریزیم تو یه ظرف گود...خساست به خرج نمیدیم تو روغن نگران نباشید بعدش روغن باعصاره ی پیازداغ hihخواهید داشت که میتونم تو غذاهاتون مخصوصا اش وسوپ استفاده کنید که خیلی خوشمزه ش میکنه....روغن داغ میکنیم و پازارو میریزیم توش
[عکس: 20130625113317_DSC_0200.jpg]
ومرتب باید هم بزنین وگرنه بطور یکسان سرخ نمیشن.

اینم مراحل سرخ شدن
[عکس: 20130625113331_DSC_0202.jpg]
[عکس: 20130625113345_DSC_0204.jpg]
[عکس: 20130625113403_DSC_0209.jpg]
وقتی به این مرحله(عکس بالا) ازسرخ شدن رسید باید بردارین بریزین تویه ابکش فلزی که به اینصورت اماده کردین.
[عکس: 20130625113413_DSC_0211.jpg]
نگران نباشین ک کامله سرخ نشده چون تو همین ابکش یه درجه تیره تر میشه...بعداینکه ریختن تو ابکش باید بلافاصله بایه چنگال پیازارو پخش کنین تاروهم نباشن...اینکارباعث میشه پیازاتردشن وهمین که اون پیازایی که زیرمیمونن نسوزن
[عکس: 20130625113426_DSC_0214.jpg]


یه کم که باچنگال زیرورو کردین بزارین تا روغن اضافیش خارج بشه...بعد به ظرف دیگه منتقل کنین و سبد خالی کنین براسری بعدی .من برای سه چهار ماه فریزشون زمیکنم تاهمیشه دردسترس باشه...ولی تا یه سال هم میشه نیگه داشت تو فریزر.
[عکس: 20130625113437_DSC_0222.jpg]
پاسخ }
#10
اینم پیاز داغ من ....سمت چپیه بخاطر نیگا کردن به ماه عسل فدا شد و یکم زیاد سرخ شد
[عکس: 20130720124611_IMG__.jpg]
پاسخ }