خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 2.51
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیاز داغ ترد و خوشمزه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 304


محل سکونت : آباده(فارس)
ارسال: #1
پیاز داغ ترد و خوشمزه
اول از همه
پیازها رو خلال نازک کن
بعد بریز داخل یه قابلمه و آب سرد بریز روی خلالها و بذار رو شعله گاز
بذار جوش بیاد و حدود 15 دقیقه بجوشه
بعد از 15 دقیقه پیاز ها رو آبکش کن و آب سرد بریز روی اونها
مقداری از پیازها رو (به اندازه ای که بین دستات جا بشه رو بردار و فشار بده تا آب اضافیشون بره
اگه خیلی با کلاسی میتونی بریزیشون داخل توری و فشار بدی
خلاصه
روغن نیمه جامد
ترجیحآ لادن طلایی باشه(حالا میگن یه پولی از لادن طلایی گرفته تبلیغ کنه..امان از حرف مردم)
بریز داخل تابه (کم نریزیها)
روغن که داغ شد (شعله زیاد باشه) پیازها رو بریز و همه جای تابه پخشش کن
یه کم که تفت خورد زیر و رو کن تا نسوزه
بعد که دیدی داره طلایی میشه شعله رو کم کن
(اینجوری پیاز خشک و خوشمزه تر میشه)
و هم بزن تا یکنواخت و طلایی بشه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای SH.I.VA
http://shiva-food.blogfa.com/
۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۳۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
24 کاربر از SH.I.VA به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, مامان مهدی, zmotaki, زهره باقریان, سساش, belfy, kapsul, بی نام و نشانم, immrtal, nothing, nazanin54, parian, بوریا, mozhgan57, مامان هنرمند, پارمیس 61, sara 1364, مهدیه39, [خواهربزرگتر, گلسا90, samane.as, زهرا77, مهلا گلي, ناجی دلها
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
409
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1944


محل سکونت : کرمان
ارسال: #2
RE: پیاز داغ ترد و خوشمزه
من این پیاز داغ روش شیوا جونو امتحان کردم خوب وخوشمزه بودhih
[تصویر:  20120901215831_.jpg]
امضای قلب
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از قلب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سساش, kapsul, nothing, parva321, گلسا90
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: پیاز داغ ترد و خوشمزه
منم اینو از مادربزرگم یاد گرفتم(1782)
اما با روغن مایع سرخ کردم و گذاشتم خوب آبش برود و با دست فشار ندادم
عالی بود
[تصویر:  20120901220853_DSC01606.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, سساش, kapsul, بی نام و نشانم, nothing, nunu_khm, niloofar00, yas.mina, خواهر McQueen, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
81
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: پیاز داغ ترد و خوشمزه
منم اينو به روش فائزه بانو جون درست كردم خيلي عالي بود Yum2


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای s.hatami
خنده بهترين اسلحه جنگ با زندگيست
۱۹-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از s.hatami به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, kapsul, nothing, گلسا90, farah_e
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #5
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
آب رو در یه قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید.
از زمانی که تو آب میریزید باید ۵ دقیقه بعد پیاز ها رو آبکش کنید.
...
تو این مرحله میتونید روی پیازها کمی زعفران بریزید.
پیازها رو روی یه پارچه تمیز یا کاغذ روغنی پهن کنید تا آبش کمی گرفته بشه.
حجم کم پیاز رو باید در روغن زیاد سرخ کنید تا حالت چیپسی پیدا کنه Yum2


[تصویر:  20121108172942_423770_451846621525807_804244777_n.jpg]
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
۱۸-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, سساش, kapsul, بی نام و نشانم, immrtal, nothing, lady20, مامان هنرمند, dove, parva321, [خواهربزرگتر, گلسا90, مهرنوش طلا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: پیاز داغ ترد و خوشمزه
آب رو جوشوندم وپیاز هارو خلالی یک اندازه برش زدم ویک دقیقه تو آب جوش ریختم بعد تو آبکش ریختم وتو روغن مخصوص سرخ کردنی ریختم وشد این ودر آخر کمی زرد چوبه زدم
[تصویر:  20121225191717_Photo-0326.jpg]
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۹:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, azadehali, سساش, kapsul, بانوی مهربانی, fبهیه, negin.s, shamim_13, N-M, nothing, mozhgan57, niloofar00, parva321, [خواهربزرگتر, خواهر McQueen, گلسا90, samane.as, مهلا گلي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد