امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا با خمیر هزارلا یا پاف پیستری
#1
[عکس: 20171004194545_IMG_9514_.jpg]
مواد لازم:
خمیر هزارلای آماده
سس پیتزا  5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 1 پیمانه(اگه میخواین رژیمی نباشه از پنیر بیشتری استفاده کنین)
تخم مرغ  1 عدد

مواد روی پیتزا به دلخواه قابل حذف و جایگزینیه:
1/2 پیازقرمز خرد شده 
1/2 فلفل دلمه ای خرد شده
5 تا 6 عدد قارچ سوته شده(تفت داده شده تا آبش کشیده بشه)
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پنیر
برگ گشنیز یا ریحون 1 قاشق غذاخوری
به دلخواه مرغ یا گوشت یا زبان پخته  یا سوسیس و کالباس

روش تهیه:
اگه از خمیر هزارلای آماده بازاری استفاده میکنین طبق دستور روی بسته عمل کنین تا خمیر به دمای محیط برسه و باز بشه

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنین
خمیر رو با وردنهئ کمی پهن کنین تا قطرش حدود 2 سانت بشه
با چنگال تمام سطح خمیر رو سوراخ کنین تا حین پخن بیش از حد پف نکنه
خمیر رو روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندین قرار بدید
یه لایه نازک از سس روی خمیر پهن کنین و کمی پنیر بپاشین
مواد رو با فاصله یک سانت از لبه های خمیر روی سس پهن کنین و با باقی پنیر روی مواد رو بپوشونین

در یک کاسه کوچیک تخم مرغ رو با 1 قاشق غذاخوری آب یا شیر خوب هم بزنین و با برس دورتادور خمیر بمالین این رومال باعث خوشرنگ شدن خمیر بعد از پخت میشه
سینی رو حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها طلایی قهوه ای خوشرنگ بشه و پنیر کاملا آب و طلایی بشه در فر قرار بدید
اجازه بدید تا 5 تا 10 دقیقه قبل از برش سینی در فضای آشپزخونه بمونه تا کمی خنک بشه و خمیر خرد نشه

[عکس: 20171004194113_IMG_9507_.jpg]
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیتزا مرغ بدون خمیر maryam_1 0 692 ۱۴-۰۹-۱۳۹۳, ۰۹:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: maryam_1
  پیتزا با خمیر پیراشکی shadii 1 3,957 ۳۰-۰۸-۱۳۹۰, ۱۲:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: sima