تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا با پنیر دورلبه
#1
پیتزا با پنیر دور لبه cheese crust pizza از پیتزاهای پر طرفدار میباشد که بصورت سبزیجات و یا گوشتی میتوان آن را آماده کرد.


مواد لازم:
مواد لازم برای خمیر پیتزا
آرد - حدود ۴ پیمانه
خمیر مایه - ۱ قاشق سوپخوری
آب - ۱ پیمانه
شکر - ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون - ۲ قاشق سوپخوری
نمک - ۱ قاشق چایخوری
مواد میانی پیتزا
پنیر پیتزا - نیم کیلو
کالباس،گوشت پخته یا سوسیس خرد شده - نیم کیلو
فلفل دلمه خرد شده - ۲۵۰ گرم
پیاز حلقه شده - ۱ عدد
سس کجاب - ۱ پیمانه
سیر له شده - 3 حبه
روغن زیتون - ۲ قاشق سوپخوری
قازچ خرد شده - ۲۵۰ گرم
آویشن - ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه:
۱- خمیر مایه را با یک قاشق مرباخوری شکر و نصف استکان آب ولرم، برای ۱۰ دقیقه بدون حرکت دادن در جای گرم قرار می دهیم تا پف کند. اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید، میتوانید آن را مستقیماً با آرد و بقیه مواد مخلوط کنید.
۲- در کاسه بزرگی آب را به همراه نمک و روغن میریزیم، خمیر مایه پف کرده را هم اضافه می کنیم.
3- آرد را کم کم اضافه کرده، کاملاً با مواد مخلوط می کنیم و برای ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و کمی چسبنده ای به دست آید.
4- این خمیر نباید زیاد خشک شود، بنابراین آرد اضافه نپاشید. کاسه بزرگی را چرب کرده، خمیر را در آن قرار می دهیم و روی آن را با حوله می پوشانیم.
در جای نسبتاً گرمی برای ۲ ساعت قرار می دهیم تا پف کند.
۵- سپس دوباره کمی ورز داده و ۱/۳ از خمیر را جدا کرده و بقیه را به اندازه قالب مورد نیاز، به ضخامت ۱ سانتی متر باز می کنیم. نیم ساعت استراحت می دهیم.

طرز آماده کردن پیتزا

۱- سس کچاب، روغن زیتون، سیر له شده و آویشن را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا پخش می کنیم.
۱/۳ از خمیر پیتزا را که جدا کردیم به ۳ قسمت در می آوریم و هر قسمت را به طول ۲۰ سانت و عرض ۸ سانتی متر و ضخامت ۱ سانتی متر بوسیله وردنه باز می کنیم.
۱/۳ از پنیر پیتزا را برای پر کردن این نوارها جدا می کنیم، به این صورت که بعد از پخش کردن روی این نوارها، آنها را به شکل رول در می آوریم.
نوارها را در دو تا دور قالب قرار می دهیم. مراحل را در سایت بصورت تصویری میتوانید ببینید.
کالباس یا سوسیس، قارچ، فلفل دلمه ای و پیاز را در گودی وسط می ریزیم.
بقیه پنیر پیتزا را روی سبزیجات رنده می کنیم.
پیتزا را در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.
[عکس: 20120929155451_20120929104210_196689_408...1929_n.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#2
این پیتزایی که من درست کردم هم تقریبا عین دستوربالایی است بااین تفاوت که من پنیرو داخل خمیرهایی به اندازه ی گردو میذاریم و دورخمیرمیچینیم
[عکس: 20130304081539_3.jpg]
[عکس: 20130304081624_2.jpg]
[عکس: 20130304081656_1.jpg]
پاسخ }
#3
(۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹ ق.ظ)elhamjoooon نوشته:  کاش از مراحل کار هم عکس میگرفتید...من متوجه نشدم...

عزیزم خمیر پیتزارو که پهن کردی توظرفت ...سس وروش میمالی بعد اندازه گردوازخمیربرمیداری یه کم بازش میکنی یه کم پنیر توش میذاری دوباره گردش میکنی میچینی دورخمیرت .به این ترتیب تمام دورخمیرت میچینی بعد موادپیتزاتو میچینی وسطش پنیر هم میریزی روش
پاسخ }
#4
من اینو به روش خودم در آوردم بعد این تاپیک رو دیدم وگذاشتم1 (49)
خواستم بدونید خیلی هنرمندمhih

[عکس: 20130408153941_IMG_6434.jpg]
خدایا شکرت ......
پاسخ }
#5
(۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ ب.ظ)nsomayeh نوشته:  مونا خانم یا ملاحت جان یه سوال
من هرچی خمیر پیتزا درست میکنم همه ش سفت میشه
برا شماها خیلی بافت نرمی داره
دقیقا باهمین دستور درست کردید یا فوت کوزه گری خاص خودتونو دارید؟

سمیه جون شرمنده الان دیدم...من کار خاصی نمیکنم یه دستور خمیر دارم که استفده میکنم تو پیراشکی گوشت و دستورشو گذاشتم...به احتمال زیادو زیاد میذاری تو فر بمونه
sldi [,k avlkn
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیتزا فوری مرغ و پنیر Galaxy 1 842 ۰۷-۰۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: الیسا جون