تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا بقچه ای
#1

مواد لازم برای خمیر:

مایه خمیر ترش ۲ ق س

آب ولرم یک لیوان

شکر ۲ ق م

نمک ۲ ق م

شیر ولرم ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع نصف لیوان

آرد به میزان لازم

مواد داخلی خمیر:

ژامبون نگینی خرد شده یک پیمانه

فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نصف پیمانه

کنسرو ذرت نصف پیمانه

گوجه فرنگی نگینی خرد شده نصف پیمانه

پنیر پیتزا به میزان لازم

مواد سس روی خمیر:

سس گوجه فرنگی ۳ ق س

رب گوجه ۱ ق س

پودر آویشن

مقداری

سرکه ۳ ق س

آب ۲ ق س

روغن مایع ۱ ق غ



اول مثل همه ی خمیرها مایه خمیر ترش و آب ولرم و شکر رو با هم مخلوط و روشو میپوشونیم و در یه جای گرم میگذاریم.

بعد از نیم ساعت که عمل اومد، تخم مرغ و شیر و نمک و روغن رو باهاش مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم اضافه و ورز میدیم.

۱۰۰ تا ۱۵۰ بار میکوبیمش و دورش رو با یه چیز ضخیم میپوشونیم و یه جای گرم میگذاریم.

حالا مواد داخل خمیر رو بغیر از پنیر با هم مخلوط میکنیم.

توی یه ظرف کوچیک رب گوجه و سس گوجه رو یه کم با روغن تفت میدیم و بعد سرکه و آب و آویشن رو اضافه کنید و یه جوش که خورد زود خاموش میکنیم که سفت نشه.

بعد از یکی دو ساعت خمیر هم حجمش چند برابر میشه.

اندازه ی یه نارنگی کوچیک از خمیر ور میداریم و پهنش میکنیم(اما نه اینقدر که قطر خمیر خیلی کم بشه) و سس رو روی خمیر میمالیم و از موادمون یه قاشق توش میگذاریم و روش پنیر پیتزا میریزیم و مثل بقچه جمعش میکنیم.

بقچه های آماده رو توی سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله میچینیم و روش یه کم مخلوط زرده تخم مرغ و شیر میمالیم و اگه دوست داشتیم سیاه دونه و کنجد می پاشیم و میگذاریم طبقه ی وسط فری که از قبل روشنش کردیم.

حدود ۴۵ دقیقه طول میکشه تا خمیرها بپزه و پف کنه و روش طلایی بشه.

اون موقع س که غذای خوشمزه مون آماده س.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
این هم یه نوع پیتزا بقچه ای

[عکس: 97965.jpg]

خمیر رو باز میکنیم بعد با چاقو به مربع های کوچولو میبریم و از مواد روی خمیر ریخته و کناره های خمیر رو روی هم میاریم . روش زرده تخم مرغ با کمی روغن مایع میزنیم و میزاریم تو فر

برای مهمونی خیلی جالبه Yum2Yum2Yum2
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
مدل پیچیدن این پیتزا رو از تو نت دیدم و موادم رو گذاشتم داخلش . خوب بودYum2Yum2Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20120720123609_.jpg]

[عکس: 20120720123706_.jpg]

[عکس: 20120720123756_.jpg]
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[عکس: 20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
پاسخ }
#4
ااینم پیتزا بقچه ایی من با نون تست
اول مواد پیتزا رو آماده کردم بعد اطراف نون تست رو گرفتم نون رو یکم توی شیر زدم تا نرم بشه شیر اضافیش رو گرفتم مواد پیتزا و پنیر ریختم وسط نون و گردش کردم و گذاشتم تا خشک شدن بعد اول توی تخم مرغ بعد هم آرد سوخاری زدم و سرخ کردم خیلی خوشمزه و ترد بود فکر میکنم واسه تولد بچه ها مناسبه و کلی استقبال کنن این فرشته کوچولوها27

[عکس: 20150414183030_DSC_0090.jpg]

[عکس: 20150414183908_IMG-20150318-WA0030.jpg]

آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...