تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا صبحــــــانه
#1
[عکس: 20130430181525_IMGP4621-001.JPG]


مواد لازم:
خمیر پیتزا
سس گوجه و سبزیجات معطر
بیکن
تخم مرغ
پنیر پیتزا رنده شده
روغن زیتون
نمک و فلفل

روش تهیه:

[عکس: 20130430181605_breakfastpizza.jpg]
خمیر رو پهن کنین
روش کمی روغن زیتون بمالین و سس رور پخش کنین

پنیر رو روی سس بریزین و روی پنیر بیکن هارو به شکل کاسه بچینین و تخم مرغ رو داخل کاسه ها بشکنین و روش کمی نمک و فلفل بپاشن و یه کم ریحون تازه خرد شده روی پیتزا پخش کنین

حالا خمیر رو توی فر از پیش گرم شده با دمای 220 درجه به مدت تقریبی 10 دقیقه قرار بدین


[عکس: 20130430181628_IMGP4628.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140923111936_breakfast-pizza.jpg]

زمان آماده سازی : 20 دقیقه + 2 ساعت استراحت
زمان پخت : 10 دقیقه
مقدار سرو: یک عدد بزرگ یا دو تا کوچک


مواد خمیر پیتزا :

آرد : 1 و 1/2 پ
خمیر مایه تازه : 5 گرم (خمیر مایه خشک :1/2 ق چ )
آب گرم : 1/2 تا 3/4 پ
شکر : 1 ق چ
نمک : 1 ق چ
روغن زیتون : ض ق غ


مواد تاپینگ :

پنیر موزاررلا : 1/4 پ
گوجه گیلاسی : 2-3 عدد
ژامبون : 2 ورق
تخم مرغ : 2 عدد
سس گوجه
برگ ریحان تازه
آرد ذرت : کمی برای پاشیدن روی سطح کار



طرز تهیه

1-خمیر مایه رو با شکر مخلوط کرده و در آب گرم بریزید صبر کنید تا عمل بیاد.در یک کاسه ی بزرگ آرد و نمک رو با هم مخلوط کرده و خمیرمایه ی عمل اومده رو به اون اضافه کنید.

[عکس: 20140923113214_IMG_7330detail11.jpg]

2-روغن زیتون رو اضافه کرده و با دستتون شروع به ورز دادن خمیر بکنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.روی خمیر رو بپوشونید و بگذارید 2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.

[عکس: 20140923113400_IMG_7336detail21.jpg]

3-خمیر رو روی سطح آردپاشی شده کمی ورز بدید و به دو قسمت تقسیم کنید.(اگر میخواهید خمیر رو بعداً استفاده کنید ، کمی به روغن زیتون خمیر رو آغشته کنید ، روشو پلاستیک بکشید و تا یک شب در یخچال بگذارید.)


[عکس: 20140923113703_IMG_7351detail31.jpg]

4-فر را روی 260 درجه سانتیگراد روشن کنید.سینی فر را کاغذ روغنی بکشید،کمی آرد ذرت بپاشید و کنار بگذارید.
5-با دستتون دو خمیر را دایره ای پهن کنید طوری که دورتا دور آن کمی ضخیم تر باشد.
6-سطح دو خمیر رو به سس گوجه آغشته کنید و برش های پنیر ،گوجه گیلاسی و ژامبون و چند برگ ریحان روی آن بگذارید.دورتا دور خمیر روکمی روغن زیتون بمالید.پیتزا ها رو به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید .در این مدت تخم مرغ ها را توی دوتا ظرف جداگانه بشکنید.


[عکس: 20140923115416_IMG_7358detail41.jpg]

7-پیتزا ها را بعد از 5 دقیقه از فر خارج کرده و به یک باره تخم مرغ ها را در وسط آنها بریزید و 5 دقیقه ی دیگر در فر بگذارید تا هم تخم مرغ ها بپزند و هم خمیر طلایی بشه.پیتزا ها را از فر بیرون آورده و کمی ریحان روی آنها بریزید.

[عکس: 20140923115636_171430937IMG_7370detail5.jpg]
[عکس: 20140923115756_1538731954IMG_7377detail6.jpg]
نوش جانFlowerysmile
[عکس: 20140923115826_2028866233IMG_7413detail7.jpg]

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#3
این پیتزا رو با خمیر نان قره قروتی که درست کرده بودم وخمیرش اضافه اومده بود درست کردم
خیلی خوشمزه س واقعا جدی میگمuhumuhumبه یکبار امتحان کردنش می ارزه ما که مشتریش شدیم شمام امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد
خب من اینجوری درست کردم 5
اول خمیرو پهن میکنیم بعد یکم سس کچاپ میمالیم (خیلی کم)با یذره نمک وفلفل
بعد خمیرو میذاریم توی فر یکم بپزه فقط یکم زیاد نه اونم بخاطر اینکه گوجه ها زود میپزن ممکنه نون تون خام باشه ؛
بعد درش میاریم وگوجه حلقه شده رو میچینیم روش ویکم نمک میزنیم من یکم پودر آویشنم ریختم بعد دوباره میره تو فر تا گوجه ها نیم پز بشن
دوباره درش میاریم و یه تخم مرغ روش میشکنیم ونمک میزنیم و دوباره میره تو فر تا تخم مرغ کاملا بپزه و مغز پخت بشه در صورت تمایل کنجدم بپاشین روش بعدشم که دیگه نوش جووون33
واسه صبحانه عالیییه ولی ما واسه ناهار خوردیمش2020
[عکس: 20150831202523_DSC_0730.JPG]
[عکس: 20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
پاسخ }