خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزا لقمه ای

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
پیتزا لقمه ای
[عکس: 20120217104647_26969.jpg]
[b]مواد لازم برای خمیر:

●نیم لیتر آب

● ١ کیلو آرد سفید (تقریبا ١١ دسی لیتر)

● ٥٠ گرم مایه خمیر

● ٢ قاشق چایخوری نمک

● ٤ قاشق سوپ خوری روغن (روغن زیتون بهتر است)

مواد لازم برای سس:

● ١ قوطی کنسرو گوجه فرنگی

● ١ عدد پیاز

● ٢ پر سیر

● مقداری آویشن (Oregan)

● نصف قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای داخل پیتزا:

● ٦٠٠ گرم پنیر پیتزا، موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید

● ٥٠ گرم پپرونی

● ٥٠ گرم ژامبون

● می توانید بجای دو مواد بالا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

ظروف و وسایل لازم:

ماهی تابه، سینی فر ،وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)

طرز تهیه:

آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید،خمیر را خوب ورز دهید .
پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ٤٥ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید.
زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.
وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید.
روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١٥ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.
برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید.
یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید.
مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.
بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود.
اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.

[عکس: 20120217104526_pitza_loghmei1.jpg]

[عکس: 20120217104557_pitza_loghmei2.jpg]

حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
بعد روی خمیر را سوس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.

[عکس: 20120217104617_pitza_loghmei3.jpg]

روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.


[/b]
(آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2013, 03:58 PM توسط Galaxy.)
10-04-2011, 01:09 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,666


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: پیتزا لقمه ای
این همون پیتزا گوشت و قارچ هست

ولی من قالب زدم...یه جورایی لقمه ای حساب میشهhih

خمیر سنگک رو تو سینی چرب شده پهن کردم روشم سس تندی که خودم درست کردمو مالیدم تا نون مزه دار بشه گذاشتم تو فر تا بپزه
[عکس: 20120225114020_IMG_5665.jpg]

وقتی پخت با قالب برش دادم

[عکس: 20120225114424_IMG_5667.jpg]

[عکس: 20120225114456_IMG_5678.jpg]

2تا سینی 25*35 بهم 18 تا قلب داد
روشو موادمو ریختم...فقط در حدی که پنیر آب بشه..چون قارچام هم ریز کرده بودم پختن خاصی نداشت
اینم نتیجه

[عکس: 20120225114635_IMG_5704.jpg]

25-02-2012, 02:20 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
268
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 362


محل سکونت : اراک
ارسال: #3
پیتزا لقمه ای باطعم دودی
[عکس: 20120804113659_771_634662091604572891_l.jpg]

مواد لازم :
پودر خمیر ترش : یک قاشق سوپخوری
شکر : یک قاشق چایخوری
آب ولرم : یک چهارم پیمانه
آرد سفید : یک و یک دوم پیمانه
نمک : یک دوم قاشق سوپخوری
روغن : یک قاشق سوپخوری
آب گرم : یک سوم پیمانه

مواد رویه :
روغن زیتون : یک قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی : به مقدار لازم
پیاز کوچک : یک عدد ، ریز خرد شده
فلفل دلمه ای کوچک : یک دوم عدد، ریز خرد شده
مرغ تنوری با طعم دودی : تا ۱۸۰ گرم ، ریز خرد شده
پنیر موتزارلا : یک و یک دوم پیمانه ، رنده شده

طرز تهیه :
پودر خمیر ترش ، شکر و آب ولرم را مخلوط نموده و با در بسته در محیط مناسب قرار د هید تا عمل آید (پف کند ) . آرد و نمک را در کاسه ای الک کرده ، مایه خمیر عمل آمده را وسط آن ریخته ، آب ولرم و روغن را هم اضافه کنید . با مخلوط کردن مواد، خمیر را آماده کرده و به مدت ده د قیقه ورز دهید . خمیر آماده شده را در کاسه ای چرب شده قرار داده ، روی آن را پوشانده و به مدت ۴۵ دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . پیازهای خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود . فلفل دلمه ای ها را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا فلفل ها نیز نرم شوند .

بعد از استراحت ، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز د هید تا نرم شود . سپس آن را به طول ۴۵ و عرض ۲۰ سانتی متر باز کنید . سطح خمیر را با سس قرمز آغشته کرده ، پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده را روی سس بپاشید . مجدداً روی آنها کمی سس قرمز مالیده شود مرغ خرد شده را روی آن ها بپاشید . روی مواد را بانیر موتزارلای رنده شده بپوشانید . خمیر را از طول رول کرده و برش های یک سانتی متری بزنید و در سینی مورد نظر که کمی چرب شده قرار د هید . مجدداً روی اسلایس ها را با کمی سس قرمز و کمی پنیر رنده شده پوشانده و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده با د مای ۳۵۰ درجه فار نهایت یا ۱۷۶ درجه سانتی گراد قرار دهید .


نکته :
ـ این دستور ۱۴۰ گرم کربوهیدرات ، ۱۰۵ گرم پروتئین ، ۷۵ گرم چربی ، ۱۶۸۸ کیلو کالری انرژی دارد .

04-08-2012, 01:08 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: پیتزا لقمه ای


مواد لازم برای خمیر:

1 فنجان شیر
نصف فنجان روغن
1 ق س مخمر
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق چای خوری شکر
آرد

برای روی پیتزا:

1 زرده تخم مرغ
2 عدد گوجه فرنگی
4 عدد سوسیس
1 عدد فلفل سبز
2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری سرکه
1 قاشق چای خوری شکر
نمک
آویشن
پنیر موزارلا

آماده سازی:

شیر ولرم، مخمر، شکر، نمک رو مخلوط و روشو بپوشونین و بذارین کنار تا عمل کنه
بعد روغن و آرد رو اضافه و ورز بدین تا همیر لطیفی خاصل بشه
حالا روی خمیر رو بپوشونین تا حجمش دوبرابر بشه
بعد از این مدت از خمیر به اندازه نارنگی جدا و وسطش رو باز کنین تقریبا اندازه نعلبکی بشه
رب گوجه فرنگی، شکر، نمک، سرکه رو توی کمی روغن تفت بدین و بعد توی خمیر بمالین
وسط خمیر یه قطعه گوجه خرد شده، یه قطعه سوسیس و فلفل سبز و زیتون سیاه و کمی آویشن بذارین و کمی پنیر بپاشین
 دور خمیر رو به زرده تخم مرغ آغشته کنین و پیتزاهای لقمه ای رو بچینین توی سینی و بذارین تو فر گرم شده با دمای 180 درجه تا زمانیکه خمیر پف کنه و بپزه و دورش طلایی تیره بشه


[عکس: 20120817172921_fggh.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

17-08-2012, 07:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
RE: پیتزا لقمه ای
[عکس: 20121009135622_8.jpg]

مواد لازم:
500 گرم خمیر پیتزا
1 فنجان سس قرمز
2 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
مواد میانی به دلخواه خودتان (این دستور با سوسیس ایتالیایی وگوشت چرخکرده است )
روغن زیتون
نمک حلال

[عکس: 20121009135443_.jpg]

طرز تهیه:
1-فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2-سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید .
3-داخل خمیر ها را یک قاشق از موادی که از قبل آماده کرده اید بریزید( با فاصله) و با چاقوی تیز روی خمیر برش ایجاد کنید .
4-سر و ته خمیر را با انگشتان روی هم بچسبانید (کمی انگشتان را خیس کنید تا بهتر به هم بچسبد).
5-روی خمیر را کمی روغن زیتون مالیده و کمی پنیر بپاشید و بمدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 09-10-2012, 03:31 PM توسط negin.s.)
09-10-2012, 03:30 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #6
RE: پیتزا لقمه ای
من روش درست کردنم ، همین دستور آخری نگین جون بود ولی با این تفاوت که خمیرم همون خمیر کلاس مهارت بود و روغن زیتون هم در آخر روی پیتزاها نمالیدم.1 (49)
[عکس: 20130226085010_2013.jpg]
26-02-2013, 11:21 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
639
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 1,892


محل سکونت : شیراز
ارسال: #7
RE: پیتزا لقمه ای
hihhihhih

حذف عکس اول بعلت سایز بیش از حد مجاز


[عکس: 20130408152745_IMG_6921.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2013, 08:28 PM توسط Galaxy.)
08-04-2013, 04:57 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #8
RE: پیتزا لقمه ای
[عکس: 20130427210502_-0011.jpg]
27-04-2013, 10:36 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 3,730


محل سکونت : ایران
ارسال: #9
RE: پیتزا لقمه ای
[عکس: 20130615085123_666.jpg]
15-06-2013, 10:27 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: پیتزا لقمه ای
من پیتزام رو تو قالب پای سیب درست کردم
[عکس: 20130618183800_270320145267.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2013, 08:31 PM توسط elipari.)
18-06-2013, 08:25 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد