خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزا مخلوط

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
316
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
پیتزا مخلوط
[تصویر:  image.aspx]
مواد لازم برای 12 نفر:
کالباس( نوع دلخواه) = 800 گرم
سوسیس =500 گرم
قارچ =1 کیلو گرم
فلفل دلمه ای = 2 عدد درشت
فیله سینه مرغ = 1 عدد
آبلیمو =1 قاشق سوپ خوری
سس کچاپ =1 عدد بزرگ
کوجه = 3 عدد متوسط
پنیر گودا ورقه ای =1 بسته
پنیر شیراوران = 500 گرم
پنیر مطهری = 750 گرم
آویشن = به مقدار کافی
ادویه مخصصوص پیتزا = به مقدار کافی
مواد لازم برای خمیر مخصوص:
آرد =1 کیلو گرم
تحم مرغ = 4 عدد کامل
شیر یا ماست =1 لیوان
روغن مایع =1 لیوان
نمک = 2 قاشق چای خوری
خمیر مایه = 2 قاشق غذا خوری سر پر
آب ولرم =1 استکان
شکر = 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا خمیر
1-مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم و وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .
2- آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .
3- روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم ( توصیه میکنم فر را برای چند دقیقه روشن و شپس خاموش نموده وخمیر رو با تمهیدات مناسب در فر خاموش قرار بدهید)تا ور بیاید که حدودا این زمان بین 1 تا 1 ساعت نیم بوده که حجم خمیر هم بیش از 2 برابر خواهد شد.
4- پس از استراحت خمیر و بیشتر شدن حجمش ان را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز داده و سپس اماده برای پهن شدن در کف سینی میباشد.
توجه کنید که ضخامت خمیر در کف سینی به دلیل اینکه این خمیر خیلی پف میکنند نباید بیشتر از 2-3 میلیمتر باشد.
آماده سازی مواد پیتزا به ترتیب
کالباس رو به قطعات دلخواه خرد کنید.
80%سوسیس ها رو در اندازه های کوچیک خرد کنید( نگینی درشت ) و تنها 2-3 عدد سوسیس رو به شکل حلقه ای درآورید که در انتهای کار روی پیتزا بچینید
سپس سوسیس ها را در تابه ای با کمی سس کچاپ یا رب گوجه فرنگی تفت بدهید تا از حالت خامی در امده و در اخر پودر اویشن و ادویه مخصوص پیتزا( این ادویه بصورت آماده در بازار موجود میباشد) به مقدار دلخواد بهش اضافه کنید
قارچ ها نیز از کنار خیلی قطور خرد کنید و سپس در تابه کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که قبل از روشن کردن زیر تابه 1 قاشق غذا خوری آبلیمو به قارچ ها بزنید تا رنگ قارچ ها از سفید بماند و سپس همین که آب قارچ گرفته شد آب را خارج و قارچ را به مدت چند ثانیه تفت داده و کمی پودر اویشن بهش اضافه کنید

80%فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کرده و الباقی را به شکل خلال برای روی کار برش بدهید و بگذارید کنار
فیله مرغ را به قطعات مستطیل 3*2 سانتی خرد ( از قطعات جوجه کبابی ریز تر) و در پیاز و ابلیمو و زعفران از قبل بخوابانید و سپس در حد 1 دقیقه در کمی روغن تفت یبدهید
گوجه ها را بسیار نازک و به شکل حلقه ای اسلایز کنید
پنیر گودا ورقه ای( بصورت اماده در بازار هست ) رو به صورت رشته ای 2 میلمتری با چاقو برش زده و برای روی پیتزا اماده کنید
پنیر مطهری و پنیر شیراوران مکمل هم بوده و نیاز هست برای مطلوب شدن طعم و کش امدن پیتزا از این دو تواما استفاده کنیم( استفاده از پنیر کاله برای لایه های زیرین پیتزا قابل توصیه هست ، در غیر این صورت نه! )
لازم به ذکر هست که پنیر های پیتزا ،مخصوصا پنیر های مانند کاله در فریزر خاصیت کششی خود رو از دست میدهند به همین منظور اکید توصیه میشه که پنیر های پیتزا رو در فریزر قرار ندهید!

حال اخرین مرحله بیرون از فر:
1- سینی فرتان را چرب کنید.
2- از 20 دقیقه قبل فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
3- خمیر اماده شده را در سینی پهن کنید و لبه های خمیر رو به صورت سنتی ضخیم تر بگیرید( ضخامت کف سینی خیلی کم )
4- سس کچاب را بر روی خمیر مالیده به اندازه 2 مشت پنیر رنده شده رو در تمام سطح سینی ریخته تا مواد به خمیر بچسبد.
6- کالباس + سوسیس های خرد شده + فلفل دلمه ای های نگینی شده + پنیر پیتزا + ادویه ها و...رو لابه لا میریزیم و در این بین از رییختن ادویه و کمی سس کچاپ دریغ نکنید و توجه داشته باشید که در این بین قارچ ها رو در سطح بالا بریزید و به اندازه 10 عدد قارچ خوش برش رو برای روی کار نگه دارید
7- پنیر پیتزای باقی مونده رو به 4 قسمت تقسیم کنید و 3 قسمت اش رو جوری روی همه مواد بریزید که سطح پیتزا تون به سفیدی بزنه تا رنگ مواد زیرش!
8-حال پنیر گودایی رو که به شکل رشته ای برش زده بودید بر روی پیتزا به صورت عمودی و افقی چیده به صورتی که خانه ای مربع شکلی در اندازه های 2.5*2.5 سانتی متر در بیاد ( در تصویر مشخص هست)
9- حالا اخرین مرحله اینکه در خانه های مربع شکلی که توسط پنیر گودا ایجاد شد: قارچ های رو که برای اخر کار نگه داشتید+ سوسیس های حلقه ای شده+ فلفل دلمه های خلالی شده+ تیکه های مرغ و گوجه های اسلایز شده رو قرار بدهید و اخرین مقداری که پنیر پیتزا دارید روی همه سطح سینی بپاچید تا کمی روی پنیر های گودا و اخرین موادی که گذاشتید رو هم بگیره
حالا پیتزای شما اماده است برای پخت
سینی رو در فر از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار میدهیم
مدت زمان برای پخت هم بیشتر بستگی به خمیر دارد که بین 17 تا23 دقیقه در فر های مختلف متغیر هست و بعد از این زمان تنها کافیست پنیری را با استفاده از گریل فر کمی طلاییی کنید و سپس غذا آماده پذیرایی از میهمانانتان خواهد بود
امضای سوگند

حـرفی نـدارم …

مـن حـاضـرم حـتی جـانم بـه لبـم رسـد …!

اگـر جـانم تـو بـاشی …
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ صبح، توسط sima.)
۲۱-۱-۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از سوگند به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, nasim88, kapsul, پارانزیم, mozhgan57, best lady, حسنا, ma.sarani88
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
پیتزا مخلوط
[تصویر:  20120506222816_6.JPG]


مواد لازم برای پیتزا مخلوط:

ارد 3 لیوان

خمیر مایه خشک 1 ق م

روغن افتابگردان 1 فنجان (میتونین از روغن مایع که دسترستونه هم استفاده کنین )

شیر ولرم 1 فنجان

پودر شکر 1 ق م

اب ولرم

نمک


مواد لازم برای روی پیتزا :

رب گوجه فرنگی 1 ق غ

سوسیس و کالباس 1 کاسه پر

گوجه فرنگی 2 عدد

فلفل سبز 1 عدد

قارچ 15 عدد

جعفری مقداری

پنیر پیتزا رنده شده 300 گرم

در صورت تمایل از زیتون حلقه حلقه شده هم میتونین استفاده کنین .

طرز تهیه :

1 : توی یک کاسه گود ارد - پودر شکر - نمک - خمیر مایه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .

2 : وسط مواد خشکمون رو مثل یک حوض گود میکنیم .

3 : توی ای گودی روغن مایع و شیر رو میریزیم .

4 : کم کم اب ولرم رو هم اضافه میکنیم و با کمک نوک انگشتامون اول وسط حوض رو با مواد مایع مون مخلوط میکنیم و بعد از کناره ها از مواد خشکمون رو میاریم وسط .

5 : خمیر کمی چسبندگی داره . اصلا بهش ارد اضافه نمیکنیم .روی میز کارمون ارد میپاشیم و ورز میدیم . تا چسبندگی اضافیش از بین بره .

6 : بعد روی خمیر رو با یه دستمال نم دار میپوشونیم و به مدت 45 دقیقه میزاریم تو دمای اتاق بمونه . و استراحت کنه .

7: در این مدت مواد لازم برای پیتزا رو نگینی خرد میکنیم .



8 : خمیر اماده شده رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با وردنه باز میکنیم .

رب رو با نمک و اویشن مخلوط میکنیم وروی خمیرمون میکشیم .

9 : بعد به ترتیب کالباس و سوسیس - قارچ - گوجه فرنگی - زیتون - و جعفری رو میریزیم .

10 : روشو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم . با 200 درجه تا زمانی که کاملا بپزه میپزیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ عصر، توسط sima.)
۲۱-۷-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, ladybird68, nasim88, kapsul, negin.s, پارانزیم, niloofar00, ma.sarani88
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: پیتزا مخلوط
پیتزا ی مخلوط
شام امشب ما hih

[تصویر:  DSC03393.JPG]
امضای angle1386
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
۱۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۳۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از angle1386 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hhaannii, sima, ladybird68, nasim88, kapsul, پارانزیم, mahlegha.darai, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: پیتزا مخلوط
اینم مال چند وقت پیشا بود

[تصویر:  DSC02893.jpg]
امضای angle1386
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
۱۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۳۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از angle1386 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, nasim88, kapsul, پارانزیم, *ماهک*
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: پیتزا مخلوط
[تصویر:  20130429082521_98018.jpg]

پیتزا مخلوط تو ماهی تابه :

مواد لازم برای خمیر پیتزا :
تخم مرغ متوسط 1 عدد
ماست 1 فنجان قهوه خوری
روغن زیتون 1 فنجان قهوه خوری
نمک 1 ق چ
پکینگ پودر 1 ق م
ارد 3 فنجان قهوه خوری

مواد لازم برای سس پیتزا :
رب گوجه فرنگی 1 ق غ رقیق شده با دو ق غ اب
مواد رویی پیتزا :
سوسیس – کالباس به اندازه کافی
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل سبز 1 عدد
پنیر پیتزا به اندازه کافی
طرز تهیه :
مواد خمیر رو با هم مخلوط میکنیم .کمی ورز میدیم .
خمیر کمی چسبندگی داره و لازم نیست ارد بیشتری توش بریزیم .
بعد خمیر اماده شده رو تو ماهی تابه تفلون یا چدن چرب شده پهن میکنیم . صافش میکنیم .
رب رقیق شده رو با برس روی خمیر میمالیم.
بقیه مواد پیتزا به جز پنیر رو روی خمیر ریخته و پیتزا رو با حرارت متوسط و روی شعله پخش کن میپزیم .
درب ماهی تابه رو میزاریم و به مدت نیم ساعت میپزیم .البته تو این مدت چند بار کنترل میکنیم .
تو این مدت میبینین که خمیر پف میکنه و بقیه مواد اروم اروم پخته میشن و تازگی شونو از دست میدن .
بعد از نیم ساعت خمیر رو با دقت بلند کرده و زیرشو چک میکنیم ببینیم پخته یا نه ؟
اگر پخته بود پنیر رو بهش اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه وقتی پنیر کمی ذوب شد از روی حرارت برمیداریم .


[تصویر:  20130429082543_98017.jpg]

نکته :
اگه بخواهین تو ماهی تابه پیتزا گوشت ومرغ درست کنین حتما موادش باید پخته باشن .


[تصویر:  20130429082602_98016.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۲-۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ صبح، توسط sima.)
۱۸-۲-۱۳۹۱, ۱۲:۰۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, nasim88, kapsul, maral6363, پارانزیم, سمیه گلبانو, mozhgan57, دختر شیرازی, niloofar00, ma.sarani88

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
8
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: پیتزا مخلوط
سلام...
اینم عکس پیتزا مخلوط من...
منم تصمیم گرفتم همه ی غذاهای سایت رو درست کنم و تجربه کنم...
انشاالله عکس همه رو میزارم
[تصویر:  2012_11_01_00_15_14.jpg]
۱۵-۹-۱۳۹۱, ۰۷:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از sara_h به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ladybird68, NAHID.V, eve, 1368Sheri, nasim88, kapsul, پارانزیم, mozhgan57, حسنا, ma.sarani88



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد