خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیتزا مکزیکی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پیتزا مکزیکی
مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی:
خمیر پیتزا – ۱ عدد دو پخت ۳۰۰ گرمی
گوشت – ۳۰۰ گرم
پیاز – ۱ عدد متوسط ریز خرد شده
سیر – ۱ عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
زیره - نصف قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – نصف قاشق چایخوری
کنسرو لوبیای آب گرفته – ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی – ۳ عدد حبه ای خرد شده
چیلی – نصف قاشق چایخوری
کنسرو ذرت – ۱۵۰ گرم
پیازچه – ۳ عدد کامل ریز خرد شده
فلفل دلمه ای سبز – ۱ عدد بزرگ ریز خرد شده
پنیر چدار – به میزان کم

مواد لازم برای سس تاباسکو:
آواکادو – ۲ عدد کامل رسیده
آبلیمو – به میزان لازم
پیازچه – ۳ عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
سس تند و گرم – به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مکزیکی:
گوشتی که استفاده می کنیم ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله است که یا به صورت حبه ای ریز خرد میکنیم یا چرخ میکنیم.
سیر را له می کنیم و به پودر میخک آغشته می کنیم می گذاریم کمی بماند تا با هم ترکیب شوند.
خمیر را به با ورز دادن به صورت مربع در می آوریم و تقریباً ۱۵ دقیقه میگذاریم استراحت کند و دو پخت می کنیم.
قلمو را به روغن زیتون آغشته میکنیم و به سطح خمیر میمالیم.
گوشت را با پیاز کمی تفت میدهیم و سیر میخک دار له شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد چاشنی های گفته شده و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی که آب مواد گرفته شد روی گاز به شعله کمی اجازه می دهیم تا حالت پفکی پیدا کند بعد از روی حرارت برمی داریم.
روی خمیر، لوبیا را میریزیم و به صورت یکنواخت پخش میکنیم بعد گوشت آماده شده را به صورت یکنواخت روی آن می ریزیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند .
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده را به صورت کادر مربع از خارجی ترین قسمت خمیر روی گوشت می ریزیم بعد یک کادر داخل آن با گوجه فرنگی خرد شده و داخل آن نیز یک کادر با ذرت ایجاد می کنیم مرکز این کادرها را با پیازچه پر می کنیم. روی مواد مقدار کمی پنیر چدار به صورت یکنواخت می ریزیم.
فر را یک ربع قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۷ با رطوبت ۱۰ تا ۱۵ درصد گرم می کنیم. پیتزا را داخل فر می گذاریم به مدت ۲۵ – ۲۰ دقیقه بپزد.
این مقدار پیتزا برای ۳ تا ۵ نفر مناسب است.

تهیه سس مخصوص
آواکادوهای رسیده را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته اش را در می آوریم. آواکادو را همراه با پیازچه و نمک و فلفل و آبلیمو و یک سس بسیار گرم و تند داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شده و سس آماده شود و بعد از پخته شدن پیتزا روی آن می ریزیم.


[تصویر:  20120511093730_Ep2_Mexican_Pizza.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۲-۲-۱۳۹۱, ۱۱:۰۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد