تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا میوه
#1
[عکس: 20130601153623_picture12fruitpizzablog.JPG]

مواد لازم:
خمیر
1 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه آرد
1/4 پیمانه شکر دانه ریز
4/1 پیمانه شکر قهوه ای
1/2 پیمانه کره، ذوب شده و سرد
1 پیمانه شکلات چیپسی
1/2 پیمانه گردو خرد شده
خامه فرم گرفته
میوه فصل


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
کف قالب پیتزای 32 سانتی رو چرب کنین و خمیر رو توش باز کنین جوریکه لبه ها برجسته باشه

[عکس: 20130601152824_picture4fruitpizzablog.JPG]

تخم مرغ رو خوب بزنین تا کف کنه
آرد ،شکر،شکر قهوه ای رو اضافه و خوب هم بزنین و بعد کره ذوب شده که به دمای محیط رسیده رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا یکدست بشه
شکلات چیپسی و گردو رو اضافه و با قاشق مخلوط کنین
این مخلوط رو روی خمیر پهن کنین
ظرف رو به مدت 20 دقیقه یا تا زمانیکه روی دسر کاملا طلایی تیره بشه در فر بذارین

[عکس: 20130601153151_picture9fruitpizzablog.JPG]

[عکس: 20130601153603_picture10fruitpizzablog.JPG]

پیتزا رو از قالب دربیارین و روی پایه بذارین تا خنک بشه و بعد با خامه و میوه تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20150509144954_20150507154243_IMG_20150506_205417.jpg]

مواد لازم:
کراست کوکی:

1/2 پیمانه (115g) کره نرمشده در دمای محیط
3/4 پیمانه (150g) شکر دانه ریز
1 تخم مرغ بزرگ همدمای محیط
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 و 1/2 پیمانه (190g) آرد الک شده
1/8 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1 و 1/2 قاشق چای خوری آرد ذرت

روی پیتزا:
220 گرم پنیر پرچرب خامه، نرم شده در دمای محیط
1/4 پیمانه( 60g) کره نرمشده در دمای محیط
2 پیمانه پودر شکر (240g)
1-2 قاشق غذاخوری خامه یا شیر
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
میوه های تازه ورقه شده


روش تهیه:
برای کراست:
در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن کره نرم شده رو در حدود 1 دقیقه در سرعت متوسط بزنین
سپس شکر رو اضافه و به همزدن ادامه بدین تا کرمی و پوک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه و هم بزنین تا یکدست بشه

در یک کاسه متوسط، آرد، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین، و آرد ذرت رو با مخلوط کنین بعد کم کم طی سه مرحله به مواد بالا ضافه و با سرعت کم هم بزنین
وقتی خمیر یکدستی حاصل شد خمیر رو با کیسه فریزر بپوشونین و به مدت 30 دقیقه تا 1 روز در یخچال قرار بدید
اگه خمیر سرد نشه حین پخت توی قالب پخش میشه

فر رو با دمای 170 درجه روشن کنین
خمیر رو در تابه مخصوص پیتزا که چرب کردین پهن کنین و 18-20 دقیقه یا تازماینکه مطمئن شدید پخته در فر قرار بدین
بعد از خنک شدن کامل خمیر لایه رویی رو میریزم

روش تهیه لایه رویی پیتزا میوه:
در یک کاسه متوسط ​​با استفاده از همزن با هم در سرعت متوسط ​​ حدود 2 دقیقه پنیر خامه و کره رو بزنین تا کرمی بشه بعد پودر شکر رو اضافه و باز هم بزنین تا شکر کاملا ترکیب بشه بعد خامه رو ضافه و برای 2 دقیقه هم بزنین
وانیل رو ضاضافه و برای 1 دقیقه هم بزنین
کرم رو روی لایه کوکی خنک بکشین و با برش میوه تزیین و سرو کنین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }