تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیده گوشت چرخ کرده و سبزیجات
#1

[عکس: 98103.JPG]


مواد لازم برای خمیر پیده :

ارد دو و نیم لیوان
خمیر مایه 10 گرم
اب ولرم 1 لیوان ( اگه لازم باشه میتونیم اب اضافه کنیم )
نمک 1 ق م
قند 2 حبه


مواد میانی پیده :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز خیلی ریز خرد شده 2 عدد
فلفل سیاه 1 ق چ
فلفل قرمز 1 ق م
پاپریکا به اندازه دلخواه
رب فلفل 1 ق م
رب گوجه فرنگی 1 ق م
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط ( پوستش رو میگیریم و ریز ریز خرد شده )
فلفل سبز 3عدد ریز ریز خرد شده
نمک





طرز تهیه :
خمیر مایه و قند ها رو تو یه نصف لیوان اب ولرم حل میکنیم .
میزاریم یه جای گرم تا خمیر مایه مون عمل بیاد .
ارد رو یه بار الک میکنیم و به خمیر مایه عمل اومده اضافه میکنیم .
اگه اب لازم داشت میتونیم دوباره بهش اب اضافه کنیم .
در کل خمیری که باید به دست بیاریم خمیرنرمی هستش . روشو با سفلون میپوشونیم و میزاریم کنار حجمش دو برابر بشه .
سبزی های مواد میانی رو حتما حتما باید ریز ریز خرد کنیم و با هم مخلوط میکنیم تا یه مخلوط همگن به دست بیاریم

بعد تمام مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم .
از خمیر اماده شده مون به اندازه یه مشت برمیداریم و روی سطحی که با ارد پوشوندیم باز میکنیم .
کناره های خمیر رو به طرف داخل میاریم و کمی فشار میدیم تا خوب فرم بگیره .
بعد مواد میانی رو توش میریزیم و با قاشق صاف میکنیم . تا مواد به صورت یکسان همه جا روبپوشونه .
و تو سینی فری که چرب کردیم میچینیم .
تو فری که ار قبل گرم کردیم با 300 درجه سانتیگراد میپزیم .
بعد از اینکه پخت میتونیم کناره های خمیر رو با کره ذوب شده چرب کنیم .

[عکس: 98102.JPG]



پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
(۱۵-۰۲-۱۳۹۱, ۰۹:۳۶ ب.ظ)azadehali نوشته:  سیما جون مواد میانی باید خام باشن ؟
بله مواد میانی باید خام باشن
و سبزیجات هم باید خیلی ریز باشن

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
(۱۶-۰۲-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ ب.ظ)AfaMtiImaR نوشته:  سیما خانوم باید چند دقیقه داخل فر بمونه؟؟؟

عزیزم اینجا رو بخون

http://www.khanoomgol.com/thread-11753.html

باید خیلی زود پخته بشه و با 300 درجه
7-10 دقیقه کافیه
البته این میزان هم بستگی به قدرت فر شما داره
میتونین بعد از این مدت از فر دراورده و امتحان کنین
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#4

اینم پیده ی من !!!
ولی چون اولین بار بود از این کارها می کردم بلد نبودم با خمیر کار کنم هی بهش آرد اضافه کردم.
یکم سفت شده بود.Dash2
سیما جون ممنون می شم راهنمایی کنین.Flowerysmile
به خمیر باقی مونده یکم نمک و شنبلیله زدم یه شبه نون درست کردم برای اولین بار بد نبود1 (49)


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
من چون می خواستم تو توستر بدرستن ریسک نکردم و گوشتو پختم
یه چیزی مث مایه ماکارونی
خییییلی خوشمزه و خیییییییلی چرب و چیل بودYum2Yum2Yum2
مرسی سیما جونی(1782)

[عکس: 20140309184312_1.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیده گوشت و سیب زمینی Galaxy 0 189 ۳۱-۰۳-۱۳۹۶, ۰۵:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  پیده گوشت و پنیر Galaxy 3 2,532 ۲۲-۱۱-۱۳۹۴, ۱۰:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطي جووون
  پیده سبزیجات Galaxy 0 1,253 ۰۹-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy