تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی با خمیر اماده
#1
● مواد لازم برای ۳۰ عدد پیراشکی:
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ قارچ نیم کیلو
▪ زرشک دوقاشق غذاخوری
▪ پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
▪ رب دو قاشق غذاخوری
▪ خمیر آماده پیراشکی دوبسته ( ۳۰ عدد)
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
▪ آویشن و جعفری خشک کمی
● طرز تهیه:
گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم . نصف استکان آب روی گوشت چرخی می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم گوشت پخته و ملایم شود.
قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می ریزیم. به آن نمک و روغن و چند قطره آب لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می گذاریم تا بپزد. قارچ آب می اندازد باید حتمن با حرارت زیاد آن را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخی اضافه کرده . بعد از این که آب گوشت چرخی کاملن کشیده شد، مایه پیراشکی آماده است. (مثل مایه ماکارونی می شود.)
خمیر پیراشکی را از نایلن خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پْر وسط خمیر می گذاریم و دوطرف خمیر را روی هم می آوریم و کناره های خمیر را با انگشت چین می دهیم. بعد پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم.
این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می شود.


[عکس: 11fc5141627b6241c61585d83fae6355.jpg]
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#2
منم با مرغ و پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای و پیاز سرخ کرده درست می کنم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
تیک تاک ساعت فریاد مرگ ثانیه هاست,اما دوستی ها هیچوقت نمیمیرند...
پاسخ }
#3
سلام
اين پيراشكي سيب زميني هست كه يكي از غذاهاي محبوب منه.
بجز پنير باقي مواد همه گياهي هستند ولي اين پيراشكي خيلي خيلي خوشمزه تر از پيراشكي هاي گوشتي هست.
پيشنهاد ميكنم امتحان كنيد.
خب اول سيب زميني رو به تعداد نياز آب پز ميكنيم
[عکس: b4.jpg]
بعد بهش پودر سير، پودر آويشن ، پودر كاري ، نمك ، فلفل زردچوبه وجعفري ساتوري شده اضافه ميكنيم
[عکس: b3.jpg]
بعد كه خوب مخلوط كرديم پنير پيتزا اضافه ميكنيم
[عکس: b2.jpg]
و بعدش اونو روي نصفه خمير آماده ميگذاريم
[عکس: b1.jpg]
اينجا براي خوشمزه تر شدن بيشتر غذا بهتره كه از پنير ورقه اي گودا(پنير زرد) يه باريكه ببريم و روي مواد بگذاريم.
من خودم عاشق طعم پنير گودا هستم ولي موقعي كه اين عكسارو ميگرفتم پنيرمون تموم شده بودDunnof

خب حالا موقع اونه كه لبه پيراشكي رو ببنديم
[عکس: b6.jpg]
البته من خودم دو تا قالب دارم ولي تجربه نشون داده روش بستن با چنگال آسون ترين و راحت ترين روش هستش.
براي سرخ كردن اين پيراشكي اصلا لازم نيست كه توي روغن غوطه ور باشه.من خودم اونو توي روغن كنجد كم سرخ كردم .
[عکس: b5.jpg]
نوش جان
1 (111)
پاسخ }
#4
پیاز سرخ شده + گوشت چرخ کرده + رب + قارچ + فلفل دلمه + پنیر پیتزا + کمی گوجه و خیارشور! + ادویه Yum2

[عکس: 20131205110046_Photo009_004.jpg]

[عکس: 20131205105834_Photo016_004.jpg]

[عکس: 20131205105917_Photo004_005.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
توی فر gag

[عکس: 20131218154715_IMG_8711.JPG]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
من با خمیر نون لواش درست میکنم خیلی خوشمزه استYum2
[عکس: 20131219112817_.jpg.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20140415142824_Photo215.jpg]

[عکس: 20140415142848_Photo214.jpg]

[عکس: 20140415142919_Photo216.jpg]
پاسخ }
#8
دوستان من وقتی موادو میریزم مثل شما ها نمیتونم سرشو این شکل یک دستو خوشگل در بیارم
شما با دست مدل می دید؟مال من وا میره اون سرش
اینم وبلاگ منه دوستان که میتونید کلی مطلب و آشپزی ازش یاد بگیرید:

http://life-topic.blogspot.com/
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
پیراشکی های خوشمزه منYum2
[عکس: 20140415152616_201404121206.jpg]
اگریقین داری روزی پروانه خواهی شد
بگذارروزگارهرچه می خواهدپیله کند(1782)
پاسخ }
#10
[عکس: 20140415160426_IMG_0003.JPG]
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20140811015809_Beautiful-Rose-Flowers-Pi...ers271.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیراشکی با خمیر نان تست negin.s 0 1,411 ۱۵-۰۳-۱۳۹۲, ۱۰:۵۷ ق.ظ
آخرین ارسال: negin.s
  پیراشکی با خمیر میلفوی sima 1 3,141 ۱۲-۰۴-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: sima