تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.59 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی با خمیر میلفوی
#1

[عکس: 20111121211732_2.jpg]

مواد لازم :
سبنه مرغ 200 گرم یا نصف سینه مرغ
قارچ 6 عدد
کنسرو ذرت 2 ق غ سر پر
خامه 200 گرم
سیر 1 حبه
خمیر میلفوی 4 عدد
روغن مایع 1 ق غ
کاری یک سوم ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
نمک
طرز تهیه :



1 : خمیر میلفوی رو از تو فریزر در میاریم و 5 دقیقه میزاریم تو دمای اتاق بمونه و بعد مثل شکل شماره 1 با یه چاقو تیز برش میزنیم .
2: بعد مثل شماره 2 و شماره 3 به ترتیب گوشه های خمیر رو روی هم میاریم .
3 : تو فر گرم شده با 200 درجه به مدت 15 دقیقه میپزیم .
4 : بعد از این مدت خمیر به شکل شماره4 درمیاد وبا کمک نوک چاقو قسمت وسط خمیر پخته شده رو در میاریم . فقط بالاشو . قسمت پایینش میمونه .

[عکس: 20111121212608_1.jpg]
5 : سینه مرغ رو به تکه های کوچک تقسیم میکنیم .
6 : روغن رو داغ میکنیم و مرغ رو بهش اضافه میکنیم . و تفت میدیم تا رنگشون سفید بشه .
7 : قارچ خرد شده رو هم روش میریزیم .
8 : سیر رو هم رنده کرده و همراه ادویه ها مون به قارچ و گوشت اضافه میکنیم . و تفت میدیم .
9 : خامه و ذرت رو هم اضافه میکنیم . و تا زمانی که خامه غلیظ بشه میپزیم .
10 : سس اماده شده رو توی کاسه های میلفوی مون میریزیم .
11 : قسمت بالاشو که جدا کرده بودیم روش میزاریم و سرو میکنیم .
نوش جان .


[عکس: 20111121212646_9.jpg]
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 99073.jpg]

مواد لازم :
خمیر میلفوی 15 عدد
گوشت قیمه شده 750 گرم
کنسرو نخود فرنگی 250 گرم
هویج 2 عدد
اویشن – فلفل سیاه – نمک
شوید
زرده تخم مرغ 1 عدد
کنجد
طرز تهیه :
گوشت ها رو تو قابلمه ریخته و سوته میکنیم یعنی اینکه گوشت ابش رو پس بده ودوباره اب رو جذب کنه . گه گاهی هم میزنیم تا گوشت ته نگیره .
نمک و ادویه ها و وشوید رو اضافه میکنیم .
هویج ها رو نگینی خرد میکنیم و روی گوشت میریزیم .و تفت میدیم .
نخود فرنگی ها رو هم اضافه کرده وو وقتی گوشت پخت از روی حرارت برداشته و میزاریم تا سرد بشه .
البته میتونین روغن یا کره هم اضافه کنین البته خیلی کم چون روغن زیاد باعث میشه که خمیر باز بشه و ظاهر زیبایی رو نداشته باشه .
خمیر میلفوی رو از یخچال دراورده و روی میز کار میزاریم . بعد وسط خمیرها رو با قاشق از مایه گوشتی گذاشته و مثل بقچه میبندیمش .
بعد تو سینی فر میچینیم طوری که قسمت صاف خمیر به سمت بالا باشه روشون زرده تخم مرغ و کنجد میریزیم . و تو فر از قبل گرم شده با 200 درجه تا زمانی که روشون طلایی بشه میپزیم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پیراشکی با خمیر اماده )Mitra( 12 3,447 ۱۹-۰۵-۱۳۹۴, ۱۲:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: مدیون مهرت
  پیراشکی با خمیر نان تست negin.s 0 1,416 ۱۵-۰۳-۱۳۹۲, ۱۰:۵۷ ق.ظ
آخرین ارسال: negin.s