تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی با ران مرغ
#1
پیراشکی با ران مرغYum2

[عکس: 20131025193235_big4d4068b22831d.jpg]

مواد لازم

خمیر : 500 گرم
ران مرغ : 6 تکه
قارچ : 300 گرم
سیب زمینی : 700 گرم
پیاز : 150 گرم
شیر : 500 میلی لیتر
کره : 30 گرم
روغن نباتی
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و در ظرفی می ریزیم و آنقدر آب در ظرف می ریزیم تا روی سیب زمینی را بگیرد،کمی هم نمک می پاشیم و می گذاریم سیب زمینی کاملا بپزد.
2-پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید . قارچ را اضافه کنید و بگزارید با حرارت کم تا چند دقیقه تفت بخورند.
[عکس: 20131025194347_4d4067a3856d6.jpg]
3-ران های مرغ را در روغن نباتی و نمک و فلفل حسابی سرخ کنید .
[عکس: 20131025194508_4d4067bb4300c.jpg]
4-سیب زمینی را در صافی می ریزیم تا آب آن کاملا برود، سیب زمینی را چرخ و پوره کنید. بتدریج شیر را داخل سیب زمینی می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا شیر کاملا جذب سیب زمینی بشود. کره را داخل سیب زمینی می اندازیم و از روی حرارت بر میداریم.
[عکس: 20131025194758_4d4067d1bb071.jpg]
5-مخلوط قارچ و پیاز را با پوره ی سیب زمینی کاملا مخلوط میکنیم.
[عکس: 20131025194913_4d4067e4b0841.jpg]
6-خمیر را به ضخامت 3 میلی متر به شکل مستطیلی، پهن میکنیم.
[عکس: 20131025195010_4d4067f7f3a27.jpg]
7-خمیر را به مربع های کوچک 15*15 برش دهید و یک تکه خمیر روی هر مربع بگزارید.
[عکس: 20131025195253_4d40680fc9f59.jpg]
8- دو سه قاشق از مواد را در وسط خمیر بریزید.
[عکس: 20131025195415_4d40682916911.jpg]
9-در وسط مواد ران مرغ را به صورت ایستاده قرار بدهید.
[عکس: 20131025195504_4d40683cdb598.jpg]
10-لبه های خمیر را جمع کنید و با یک نخ دور خمیر را ببندید.
[عکس: 20131025195615_4d4068519781c.jpg]
11-ران های آماده شده را درظرف مخصوص فر چرب شده ی مناسب،قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید
[عکس: 20131025195834_4d406868bc2e5.jpg]

نوش جان

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }