خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 3.26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیراشکی برلینی

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
پیراشکی برلینی
شير: 125 ميلي ليتر
كره يا مارگارين: 100 گرم
آرد سفيد گندم: 500 گرم

مايه خمير فوري: 15 گرم
شكر: 30 گرم
وانيل شكري: يك قاشق چايخوري

اسانس بادام: يك قطره
نمك: يك دوم قاشق چايخوري
تخم مرغ: 2 عدد
زرده
ي تخم مرغ: 2 عدد
روغن براي سرخ كردن : به مقدار لازم
مارمالاد دلخواه: 300
گرم


طرز تهيه :



شير را گرم كنيد مارگارين را هم ذوب كنيد و آن ها را
با هم مخلوط كنيد.
براي تهيه خمير آرد را در كاسه اي الك كرده ، مايه خمير فوري
را به آن اضافه و مخلوط كنيد . وسط آرد را گود كرده و بقيه ي مواد به جز شير و كره
داخل آن بريزيد .
در آخر شير و كره را افزوده ، با دست هم بزنيد تا به صورت خمير
در آيد . سپس خمير را با دست يا با (دستگاه خمير زن ) به مدت 5 دقيقه ورز دهيد تا
لطيف شود. خمير را در ظرفي در بسته گذاشته و به مدت يك ساعت در جاي گرم قرار دهيد
تا خمير ور بيايد .
خمير را بعد از استراحت از كاسه بيرون آورده و روي سطح آرد
پاشيده شده به مدت 5 دقيقه ديگر ورز دهيد سپس آن را به 16 قسمت مساوي تقسيم
كنيد.
هر چانه ي خمير را خوب ورز داده ، گرد كنيد سپس بين پارچه قرار دهيد و صبر
كنيد تا حجم خمير مجددا دو برابر شود . روغن را در تابه بريزيد تا داغ داغ شده و
دماي آن به 180 درجه ي سانتي گراد برسد.سپس خمير ها را دانه دانه در روغن سرخ كنيد
و روي پنجره سيمي قرار دهيد تا خنك شود سپس وسط آن را با چاقو باز كرده ، كرم و يا
مارمالاد دلخواه بماليد و روي آن پودر قند بپاشيد.


نكته :
مي توانيد چانه ها را روي
كاغذ روغني قرار داده و روي آن را بپوشانيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس كاغذ روغني
را بريده و به كمك كاغذ آن را داخل روغن بياندازيد تا شكل خمير تغيير نكند.
طرز تهيه ي كرم پاتي سير در قسمت شیرینی و رولتهای تر تالار در دستور مرنگ پرشده با كرم پاتي سير آمده
است


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱۹-۵-۱۳۹۰, ۱۱:۵۲ صبح
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسا90



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد