تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی به شکل همبرگر
#1

[عکس: 20120620223943_99299.jpg]

مواد لازم برای خمیر:
کره ذوب شده 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 لیوان
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
ارد به اندازه کافی تا خمیر به دست نچسبه

مواد میانی :
سیب زمینی ابپز متوسز 4 عدد
پیازچه 4 ساقه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
جعفری
ادویه دلخواه- فلفل- نمک

مواد رویی :
زرده تخم مرغ 1 عدد
کنجد

طرز تهیه :
کره ذوب شده رو صبر میکنیم تا ولرم بشه
بعد شیر – جوش شیرین –نمک و ارد رو اضافه میکنیم . ارد رو کم کم اضافه میکنیم و ابتدا سعی میکنیم با نوک انگشتهامون ورز بدیم تا از اینکه ارد زیادی بریزیم بهش و در نتیجه خمیر سفت بشه جلوگیری کنیم .
خمی مون باید نرم باشه و به دستمون نچسبه .
بعد روی خمیر رو با یه دستمال نمدار میپوشونیم و به مدت 20 دقیقه بهش استراحت میدیم
سیب زمینی های ابپز رو با چنگال یا گوشتکوب له میکنیم .
گوشت رو با 1 ق غ روغن مایع تفت میدیم بهش نمک و فلفل هم اضافه میکنیم تا مزه دار بشه .سیب زمینی رو هم اضافه کرده و هم میزنیم . بعد جعفری و پیازچه خرد شده رو هم اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم .
بعد خمیرمون رو با وردنه به ضخامت 1 سانت باز میکنیم .
با کمک یک لیوان یا یه قالب گرد خمیرمون رو قالب میزنیم .
میتونین از قالبهای فانتزی دیگه ای هم استفاده کنین .
یکی از دایره ها رو برمیداریم .از مواد گوشتی روش میریزیم و خوب سطحشو صاف میکنیم تا همه جا یکسان باشه .
دایره بعدی روی مواد گوشتی مون میزاریم ولی زیاد فشار نمیدیم .

این کار رو تا زمانی که خمیرمون تموم بشه ادامه میدیم .

زرده تخم رمغ رو با کمی روغن مایع با چنگال هم میزنیم و با برس روی قسمت بیرونی پیراشکی هامون میزنیم .
پیراشکی ها رو تو سینی فری که با کاغذ روغنی پوشوندیم میچینیم .
و تو فر از قبل گرم شده با 200 درجه میپزیم تا زمانی که روشون طلایی بشه .

شاید فکر کنین که خمیر رویی داره جدا میشه ولی نه اصلا اینطور نیست مایه وسطی خمیر باعث چسبندگی دو تا خمیر به هم میشه

ترجمه از خانوم گل
هرگونه بهره برداری یدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }