تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی مارمالادی
#1
[عکس: 20121012140136_561150_484518771560095_913790517_n.jpg]

مواد لازم:
1 قاشق سوپخوری پودر مخمر خشک
1 پیمانه شیر
50 گرم مارگارین
4 پیمانه آرد
2 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/2 قاشق چای خوری نمک
کمی وانیل
پودر قند برای روی پیراشکی
مربا یا مارمالاد توت فرنگی (یا هر مارمالادی که دوست دارین)
روغن نباتی برای سرخ کردن

روش تهیه:
مخمر رو در شیر ولرم و کمی شکر حل کنین و روشو بپوشونین بذارین تا عمل بیاد
تخم مرغهارو توی کاسه بزرگی با همزن حسابی هم بزنین و بعد روغن ذوب شده رو بهش اضافه کنین
بعد آرد و شکر و نمک و وانیل رو اضافه و هم بزنین
مخمر عمل اومده و بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
این خمیر رو بپوشونین و برای در جای گرمی به مدت نیم ساعت استراحت بدین تا خوب ور بیاد
خمیر رو به ارتفاع حدود 2 سانت باز کنین تا یه دایره به قطر 10 سانت داشته باشین
این خمیر رو توی روغن داغ سرخ کنین و بذارین توی توری تا روغن اضافیش بره
وسطش رو باز کنین و از مارمالادتون توش بذارین و روش اگه دوست دارین پودر قند بپاشین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد
1 تخم مرغ
1 قاشق چای خوری شکر
2 قاشق غذاخوری مخمر
500 میلی لیتر شیر ولرم
100 گرم کره نرم شده در دمای محیط

روش تهیه:
مخمر،شکر و یه کم آرد رو با شیر ولرم مخلوط کنین و بذارین کنار تا عمل بیاد
بعد همه مواد رو با هم ترکیب و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
خمیر رو بپیچین و بذارین جای گرمی یک ساعت بمونه تا حجمش دو برابر بشه

[عکس: 20121215093348_7698-krofne-sa-eurokremom-1.jpg]

بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم و روی سطح آرد پاشی شده ای به قطر نصف بند انگشت باز کنین

مثل شکل با یه لیوان دایره هایی توی خمیر ایجاد کنین و وسطش مارمالاد بریزین

[عکس: 20121215093440_7698-krofne-sa-eurokremom-2.jpg]

خمیر بعدی رو روش قرار بدین و با لیوان روی خمیر قبلی دایره بندازین و جدا کنین

[عکس: 20121215093505_7698-krofne-sa-eurokremom-3.jpg]
[عکس: 20121215093528_7698-krofne-sa-eurokremom-4.jpg]

ظرف گودی رو پر از روغن کنین و پیراشکی هارو توی روغت دااااغ غوطه ور کنین تا سرخ بشن


[عکس: 20121215093545_29635_460673357303792_646517345_n.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
(۲۵-۰۹-۱۳۹۱, ۱۲:۱۸ ب.ظ)feriha نوشته:  گیسو جون مخمر همون مایه ی خمیر هس که پودری شکله؟

بله عزیزمFlowerysmile
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130201092906_berliner1.jpg]

مواد لازم:
400 گرم آرد ( 3،5 تا 4 پیمانه آرد)
25 گرم شیر ولرم(3 قاشق غذاخوری سرپر)
50 گرم مارگارین
40 گرم شکر (2 قاشق غذاخوری)
25 گرم مایه خمیر فوری
2 عدد تخم مرغ
7 گرم نمک (1.5 قاشق چای خوری نمک)
روغن برای سرخ کردن

برای تزئین:
مارمالاد زردآلو یا هر مارمالاد دلخواه
شکلات نوتلا
شکر

روش تهیه:
شیر و مایه خمیر فوری رو با با هم مخلوط کنین و بعد همه مواد رو با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط و خمیر بدست اومده رو ورز بدین
روی خمیر رو با یک پارچه مرطوب بپوشونین و بذارین نیم ساعت استراحت کنه
بعد خمیر رو به قطعه هایی به اندازه تخم مرغ تقسیم و باز روشو بپوشونین و 20-30 دقیقه بذارین استراحت کنه

بعد از طی این مدت خمیر هارو با وردنه به قطر دو سانت باز کنین و در یه شیر جوش پر از روغن داغ سرخ کنین
پیراشکی هارو روی دستمال حوله آشپزخونه بچینین تا روغن اضافیش بره و بعد از یک گوشه با چاقو شیاری ایجاد کرده و مارمالا دلخواه یا شکلات رو داخلش بریزین و در پودر شکر غلطونده سرو کنین


 
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
دنبال یه طعم جدید میگشتم به این برخوردم و حسسسسابی لذت بردم. نمیدونم چرا ماها چسبیدیم به تکرار و این تاپیکا غریبانه یجا افتادن
خییییلی خوشمزه بود. من خمیرو بسبک اولی درست کردم و پیچیدنشو به سبک ارسال دوم
چون خسته بودم خوشگل نپیچیدم دفعه اولمم بود ولی دستورش رفت تو دستورای عالیه دفترم. آسون و خوشمزه
بازم سپاسسسسس
با مارمالاد سیب و یکم دارچین که رو مارمالاد پاشیدم
[عکس: 20151129194810_IMG_201511294741-1.jpg]
راستی بنظر من خمیر باید یکی دوساعتی استراحت کنه. با نیمساعت ور نمیاد. مال من یک ساعت و نیم زمان برد تا ور اومد
انگشت که بزنی تو خمیر جاش بالا نمیاد! یعنی ور اومده!84
پاسخ }