خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیراشکی مارمالادی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
پیراشکی مارمالادی
[تصویر:  20121012140136_561150_484518771560095_913790517_n.jpg]

مواد لازم:
1 قاشق سوپخوری پودر مخمر خشک
1 پیمانه شیر
50 گرم مارگارین
4 پیمانه آرد
2 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/2 قاشق چای خوری نمک
کمی وانیل
پودر قند برای روی پیراشکی
مربا یا مارمالاد توت فرنگی (یا هر مارمالادی که دوست دارین)
روغن نباتی برای سرخ کردن

روش تهیه:
مخمر رو در شیر ولرم و کمی شکر حل کنین و روشو بپوشونین بذارین تا عمل بیاد
تخم مرغهارو توی کاسه بزرگی با همزن حسابی هم بزنین و بعد روغن ذوب شده رو بهش اضافه کنین
بعد آرد و شکر و نمک و وانیل رو اضافه و هم بزنین
مخمر عمل اومده و بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
این خمیر رو بپوشونین و برای در جای گرمی به مدت نیم ساعت استراحت بدین تا خوب ور بیاد
خمیر رو به ارتفاع حدود 2 سانت باز کنین تا یه دایره به قطر 10 سانت داشته باشین
این خمیر رو توی روغن داغ سرخ کنین و بذارین توی توری تا روغن اضافیش بره
وسطش رو باز کنین و از مارمالادتون توش بذارین و روش اگه دوست دارین پودر قند بپاشین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, sima, negin.s, نياز, مامان متین, tannaz.m, shamiiim, 1368Sheri
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: پیراشکی مارمالادی
مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد
1 تخم مرغ
1 قاشق چای خوری شکر
2 قاشق غذاخوری مخمر
500 میلی لیتر شیر ولرم
100 گرم کره نرم شده در دمای محیط

روش تهیه:
مخمر،شکر و یه کم آرد رو با شیر ولرم مخلوط کنین و بذارین کنار تا عمل بیاد
بعد همه مواد رو با هم ترکیب و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد
خمیر رو بپیچین و بذارین جای گرمی یک ساعت بمونه تا حجمش دو برابر بشه

[تصویر:  20121215093348_7698-krofne-sa-eurokremom-1.jpg]

بعد خمیر رو به دو قسمت تقسیم و روی سطح آرد پاشی شده ای به قطر نصف بند انگشت باز کنین

مثل شکل با یه لیوان دایره هایی توی خمیر ایجاد کنین و وسطش مارمالاد بریزین

[تصویر:  20121215093440_7698-krofne-sa-eurokremom-2.jpg]

خمیر بعدی رو روش قرار بدین و با لیوان روی خمیر قبلی دایره بندازین و جدا کنین

[تصویر:  20121215093505_7698-krofne-sa-eurokremom-3.jpg]
[تصویر:  20121215093528_7698-krofne-sa-eurokremom-4.jpg]

ظرف گودی رو پر از روغن کنین و پیراشکی هارو توی روغت دااااغ غوطه ور کنین تا سرخ بشن


[تصویر:  20121215093545_29635_460673357303792_646517345_n.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, sima, خاله سیما, negin.s, نياز, mhsa, مامان متین, maryam poyan, 0780274598, سمیه گلبانو, tannaz.m, فرشته@, shamiiim, 1368Sheri
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: پیراشکی مارمالادی
(۲۵-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ عصر)feriha نوشته شده توسط:  گیسو جون مخمر همون مایه ی خمیر هس که پودری شکله؟

بله عزیزمFlowerysmile
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۹-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, رويا صادقي
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: پیراشکی مارمالادی
[تصویر:  20130201092906_berliner1.jpg]

مواد لازم:
400 گرم آرد ( 3،5 تا 4 پیمانه آرد)
25 گرم شیر ولرم(3 قاشق غذاخوری سرپر)
50 گرم مارگارین
40 گرم شکر (2 قاشق غذاخوری)
25 گرم مایه خمیر فوری
2 عدد تخم مرغ
7 گرم نمک (1.5 قاشق چای خوری نمک)
روغن برای سرخ کردن

برای تزئین:
مارمالاد زردآلو یا هر مارمالاد دلخواه
شکلات نوتلا
شکر

روش تهیه:
شیر و مایه خمیر فوری رو با با هم مخلوط کنین و بعد همه مواد رو با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط و خمیر بدست اومده رو ورز بدین
روی خمیر رو با یک پارچه مرطوب بپوشونین و بذارین نیم ساعت استراحت کنه
بعد خمیر رو به قطعه هایی به اندازه تخم مرغ تقسیم و باز روشو بپوشونین و 20-30 دقیقه بذارین استراحت کنه

بعد از طی این مدت خمیر هارو با وردنه به قطر دو سانت باز کنین و در یه شیر جوش پر از روغن داغ سرخ کنین
پیراشکی هارو روی دستمال حوله آشپزخونه بچینین تا روغن اضافیش بره و بعد از یک گوشه با چاقو شیاری ایجاد کرده و مارمالا دلخواه یا شکلات رو داخلش بریزین و در پودر شکر غلطونده سرو کنین


 
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, tannaz.m, shamiiim, ارامیس, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: پیراشکی مارمالادی
دنبال یه طعم جدید میگشتم به این برخوردم و حسسسسابی لذت بردم. نمیدونم چرا ماها چسبیدیم به تکرار و این تاپیکا غریبانه یجا افتادن
خییییلی خوشمزه بود. من خمیرو بسبک اولی درست کردم و پیچیدنشو به سبک ارسال دوم
چون خسته بودم خوشگل نپیچیدم دفعه اولمم بود ولی دستورش رفت تو دستورای عالیه دفترم. آسون و خوشمزه
بازم سپاسسسسس
با مارمالاد سیب و یکم دارچین که رو مارمالاد پاشیدم
[تصویر:  20151129194810_IMG_201511294741-1.jpg]
راستی بنظر من خمیر باید یکی دوساعتی استراحت کنه. با نیمساعت ور نمیاد. مال من یک ساعت و نیم زمان برد تا ور اومد
انگشت که بزنی تو خمیر جاش بالا نمیاد! یعنی ور اومده!84
۹-۹-۱۳۹۴, ۱۲:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, mayok, 1368Sheri, رز ابی12, ایران دخت, شقایق سرخ, negare, mahsan3, گلسا 92, قلب, nazgitta, sara jon joni, رها نبوی, maryam_1

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد