خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیراشکی پنیر و سبزیجات

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
113
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 221


محل سکونت :
ارسال: #1
پیراشکی پنیر و سبزیجات
[تصویر:  20120501163351_IMG_2914.JPG]

پیراشکی سبزیجات
یه دست قدرتمند میخواد برا ورز دادنشhih
اینم دستورش :

خمیر مایه : 1 قاشق غذا خوری
ارد : 2 پیمانه
اب: 2/3 پیمانه
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک نوک چاقو
روغن مایه 3 قاشق غذا خوری
کره : 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
سیب زمینی : 1 عدد درشت
جعفری یا گشنیز خرد شده : 4 قاشق غذا خوری
نمک
کره: 2 قاشق غذا خوری
کنجد کمی
سیب زمینی رو اب پز کنید له کنید و با کره مخلوط کنید
جعفری یا ریحان یا گشنیز رو خرد کنیدو به سیب زمینی اضافه کنید
خمیر مایه را با شکر و 1/4 لیوان اب گرم بزارید پف کنه
بعد با ارد و اب و و کره و روغن مخلوط کنید
تا یه خمیر لطیف و بدست نچسب بدست بیاد اگر بدست چسبید با کمی ارد درستش کنید
و روی خمیر بدست امده یه حوله بکشید و بزارید برای 1 ساعت تا حجمش 2 برابر بشه
بعد خمیر رو به قسمتهای کوچک به اندازه نارنگی تقسیم کنید و گردش کنید اگر میخواهید پیراشکیهاتون لقمه ای باشه به اندازه گردو خمیر ها رو جدا کنید
و هر گوله را باز کنید و 1 قاشق از مواد سیب زمینی رو داخل خمیر بزاریدو لبهاشو محکم به هم بچسبونیدو روی نانها زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بریزید
و بزارید داخل فر روی 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردید به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که روی نانها طلایی بشه .داغ بخورین که خوشممزترهhihCheerleader

[تصویر:  20130808183638_20120105120634_IMG_2908.JPG]
امضای rezamahb
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۵-۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ عصر، توسط negin.s.)
۱۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از rezamahb به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: پیراشکی سبزیجات
[تصویر:  98228.jpg]

مواد لازم :
کره 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد یکی از زرده ها رو برای روش استفاده میکنیم .
روغن مایع 1 فنجان
ماست 1 فنجان
شیر ولرم 1 فنجان
خمیر مایه یک و نیم ق م
شکر 1 ق م
ارد تقریبا 1 کیلو

مواد میانی :
پنیر له شده یک و نیم لیوان
جعفری به مقدار لازم و دلخواه
کنجد برای تزیین



طرز تهیه :
ابتدا کره رو با حرارت متوسط ذوبش میکنیم .
تا کره مون ذوب بشه توی یک فنجان شیر ولرم شکر و خمیر مایه رو اضافه میکنیم .



[تصویر:  98227.jpg]


بعد تو ظرفی که خمیرمون رو اماده میکنیم . میزاریمش و صبر میکنیم تا خمیر بیاد . و تا زمانی که موادمون کاملا پف بکنه صبر میکنیم .



[تصویر:  98220.JPG]

بعد ماست و تخم مرغ ها رو هم بهش اضافه میکنیم .و هم میزنیم .

[تصویر:  98221.JPG]

کره ذوب شده رو وقتی به دمایی رسید که دستمون میتونه تحملش بکنه میریزیم روی بقیه مواد و هم میزنیم .


[تصویر:  98222.JPG]


ارد رو اروم اروم به موادمون اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیری نرم بدست بیاریم .


[تصویر:  98223.JPG]




تفاوت این خمیر با بقیه خمیرهای مایه دار این هستش که نیازی به زمان استراحت نداره .
و بلافاصله از خمیر به اندازه دلخواد برداشته و بعد توی دستمون بازش میکنیم و مواد میانی مونو توش میزاریم .
بعد از کناره هاش برداشته مثل بقچه میبندیم .
بعد به ارومی توی دستمون گردش میکنیم . و تو سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم .
نکته اصلیش اینجاست که قسمت صافش به سمت بالا باید باشه .

[تصویر:  98224.JPG]

زرده تخم مرغ رو با برس روشون میمالیم و با قسمت پشت چنکال ( برای اینکه روشون ریش ریش نشه ) بهشون شکل میدیم . و بعد روشون کنجد میپاشیم .
و حالا نوبت استراحت دادن به کلوچه های پنیری مون هستش .
خمیرمون رو به مدت یک و نیم ساعت تو یه جای گرم میزاریم تا استراحت بکنه .
تو عکس بالا و پایینی فرق قبل و بعد از استراحت رو به خوبی میتونین ببینین .




[تصویر:  98225.JPG]


همینطور که میبینین خمیرهامون پف کردن و فاصله بین کلوچه ها خیلی کم شده .



[تصویر:  98226.JPG]


و توی فر از قبل گرم شده با 175 درجه سانتیگراد و تازمانی که روی کلوچه ها مون طلایی بشه میپزیم .
نوش جان
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۰۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, negin.s, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: پیراشکی پنیر و سبزیجات
[تصویر:  99074.jpg]


پیراشکی رولتی پنیری و اسفناجی

مواد لا زم:

ارد 4 لیوان
خمیر مایه خیس نصف پاکت ( خمیر مایه فوری 1 ق غ )
روغن مایع 1 استکان
ماست 1 استکان
شیر 1 استکان
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نمک
اب
زرده تخم مرغ
کنجد زم :


مواد میانی بورک :
اسفناج نیم کیلو
پنیر پیتزا 1 کاسه
پنیر سفید 50 گرم
سیر 2 حبه
نمک فلفل

طرز تهیه :

ارد تو کاسه بزرگی ریخته وسطش رو گود میکنیم . و کمی نمک روی ارد میریزیم .
خمیر مایه – شیر- ماست روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو وسطش ریخته . با نوک انگشتمون مواد خیس رو با هم مخلوط میکنیم و بعد کم کم از ارد برداشته وبا بقیه مواد مخلوط کرده و خمیر رو ورز میدیم
اگه لازم بود کمی اب هم اضافه میکنیم و خمیر نرمی اماده میکنیم .
و نیم ساعت میزاریم تا استراحت بکنه .
حالا مواد میانی رو اماده میکنیم . اسفناج ها رو با روغن مایع تفت میدیم و نمک و فلفل اضفه کرده و سیر رو خیلی ریز خرد کرده و اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه تفت میدیم و بعد میزاریم کنار تا ولرم بشه .
خمیر مون رو برداشته و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و و با وردنه به شکل تقریبا بیضی باز میکنیم و خمیر ها رو روی کاغذ روغنی که به اندازه سینی فر مورد نظرمون بریدیم گذاشته و با کمک یک چاقو از کناره خمیر مثل پیراشکی حصیری برش های نازک میزنیم .
مواد میانی رو قسمت وسز و بدون برش خمیر گذاشته و پنیر رنده شده رو روش ریخته و نوارهای باریک کنار خمیر رو روی هم اوردده و روی خمیر رو میپوشونیم .

دو تا خمیر رو به همین روش اماده کرده و با کمک کاغذ روغنی تو سینی فر گذاشته روش زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با 190 درجه تا زمانی روش کاملا طلایی بشه میپزیم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۵-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
پیراشکی پنیر و سبزیجات
[تصویر:  98999.jpg]

مواد لازم :
کره 100 گرم
تخم مرغ 2عدد
روغن مایع نصف لیوان
شکر 1 ق غ
خمیر مایه 1 ق غ
ارد 4 لیوان
پکینگ پودر نصف ق م
پنیر سفید
شوید – جعفری

طرز تهیه:
کره را ذوب میکنیم وقتی ولرم شد نمک – شکر – روغن مایع و تخم مرغ ها ( یکی از زرده ها را برای روی نون کنار میزاریم ) را اضافه کرده وهم میزنیم .
پنیر – شوید و جعفری را اضافه کرده هم میزنیم .
ارد – پکینگ پودر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده واروم اروم با بقیه مواد مخلوط میکنیم . و ورز میدیم .
بدون اینکه به خمیر استراحت بدیم از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و گرد میکینم . و تو سینی فر چرب شده میچینیم .
روی پیراشکی ها را با برس زرده تخم مرغ میزنیم و با فر گرم شده با 180 درجه تا زمانی که روی نون طلایی بشه میپزیم .


[تصویر:  98998.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۱-۹-۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, N-M, aida1352, marjanjoon59, negin.s, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پیراشکی مرغ و بروکلی با پنیر چدار Galaxy 1 1,534 ۱۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ عصر
آخرین ارسال: معصومه سخنوری
  پیراشکی ژامبون و پنیر 1368Sheri 2 1,343 ۲۶-۳-۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ عصر
آخرین ارسال: niloofar00
  پیراشکی حصیری مرغ و پنیر Galaxy 1 1,761 ۲۶-۱-۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ عصر
آخرین ارسال: negin.s
  پیراشکی ژامبون و پنیر mamane kiana 0 457 ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ صبح
آخرین ارسال: mamane kiana


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد