تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 2.84 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی کرمدار
#1
Restart-1 
دستوره این پیراشکی فوق العاده خوشمزه رو 2 سال پیش از خاله جونم گرفته بودم،فقط نمی دونم از سایتی برداشته یا از کسی گرفته،توصیه میکنم حتما درست کنین،عاشقش میشینexcited


91/08/15
"یکی از کاربرا لطف کردن و بهم گفتن که این دستور از مطبخ رویا و دوست عزیزمون رویا جونه"

رویا جون ممنونمFlowerysmile


از این مواد 28 تا پیراشکی درمیاد،البته میتونین نصفش کنین،من معمولا نصف میکنم

مواد لازم:

آرد سفید 9 پیمانه
شکر 4 ق غ
مایه خمیر 2 ق غ
روغن مایع 1.2 پیمانه(یک،دوم)
وانیل نصف ق چ
آب ولرم 1.5 پیمانه


یرای مواد میانی یا کرم

آرد 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه سر پر(اگه دوست دارین شیرینیش زیاد باشه 1.5 پیمانه بریزین)
آب 2 پیمانه
وانیل مقداری
گلاب در صورت تمایل


طرز تهیه:

اول مایه خمیرو شکر رو مخلوط میکنیمو با 1 پیمانه آب ولرم که انگشت طاقت بیاره هم می زنیمو سرشو می پوشونیم و به مدت 20 دقیقه یه جای گرم میذاریم تا ور بیاد و 2 برابر بشه،حالا روغن و وانیل و نصف پیمانه باقیمانده ی آب رو با هم مخلوط میکنیم و مایه خمیر ور اومده رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیمو آردو کم کم می ریزیمو تا جایی که حسابی خمیر سنگین بشه با قاشق هم میزنیم بعد از اون با دست ورز میدیم،تا زمانیکه به دست نچسبه ممکنه همه ی آردتون مصرف نشه،بستگی به میزان رطوبت خمیر و جنس آردتون داره


[عکس: 20130507215304_1.jpg]


[عکس: 20130507215320_2.jpg]




حالا خمیرمون رو می پوشونیم و مذاریم یه جای گرم تا حجمش 2 برابر بشه


وقتی که از خمیر برداریم بافتش این شکلیه
[عکس: 20130507215409_3.jpg]


حالا با وردنه خمیرو به قطر 1 سانت باز می کنیم و با لیوان یا قالب گرد،قالب میزنیمو توی سینی آرد پاشیده شده می چینیم

[عکس: 20130507215600_4.jpg]

و روشونو می پوشونیم


[عکس: 20130507215753_5.jpg]


یه 10 دقیقه ای میذاریم تا بازم حجمش زیاد بشه


[عکس: 20130507215805_6.jpg]


توی یه قابلمه کوچمولو روغن میذاریمو میذاریم خوب داغ بشه،حالا یکی یکی پیراشکیا رو سرخ می کنیم تا تپل مپل بشن،میتونیم تو مصرف روغن صرفه جویی کنین و مثل من با قاشق آروم آروم از روغن داغ بر دارین و بریزین سره پیراشکی در حاله سرخ شدن که اینجوری تپل ترم میشن


[عکس: 20130507215842_7.jpg]


وقتیکه پیراشکیا دارن سرخ میشن،میتونیم مواد داخلش رو آماده کنیم،آرد و آبو شکر و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا گلوله ای توش نباشه،بعد میزاریمش روی حرارت کم تا بوی خامی آرد بره و موادمون سفت بشه،البته حواستون باشه و زود به زود همش بزنین وگرنه ته میگیره،باید از فرنی سفت تر بشه، در آخر وانیل رو اضافه می کنیم و خاموشش می کنیم،بعد که پیراشکیا سرخ شدن با چاقو تا نصفه می بریمو توشونو با کرم پر می کنیم.
نوش جان

[عکس: 20130507215853_8.jpg]

*نکته*
دوست جونا این پیراشکیا خیلی خوشگل میشن ولی ماله من کج و کوله و وارفته شده واسه اینه که من اینارو واسه مهمونم درست کردم،یه خانوم 70 ساله خوشگل و خوش زبون که محو حرفاش بودمو زمان استراحت خمیرم بعد از قالب زدن زیاد شد یعنی عوض 10 دقیقه 25 دقیقه موند و تا یکی یکی سرخشون کنم بیچاره ها زیادی ور اومدن. crying
آبروم رفت
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#2
Bell 
مواد لازم خمیر پیراشکی
آرد حدود 500گرم
کره ذوب شد 75 گرم
تخم مرغ 2عدد
وانیل یک چهارم قاشق چاییخوری
شکر 100گرم
مایه خمیر ترش فوری 2قاشق سوپخوری
شیر یک پیمانه
نمک یک پنس
مواد لازم کرم پیراشکی
آرد سه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
آب یک و یک دوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چاییخوری
کره 10گرم

طرز تهیه خمیر:
ابتدا شیر را روی حرارت گرم میکنیم به حدی که انگشتتان را نسوزاند.
مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده
و شیر را به آن اضافه میکنیم رو کاسه را میپوشانیم و اجازه میدهیم تا خمیر مایه پف کند.
در یک کاسه دیگرتخم مرغ را با وانیل و مابقی شکرو کره با همزن دستی میزنیم تا
مواد یکدست شود.
نمک را به آرد اضافه کرده و الک میکنیم.
مواد تخم مرغی را به مایه خمیر اضافه کرد و آرد به مراتب می افزاییم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. روی خمیر پوشانده ومیگذاریم یک ساعت استراحت کند .
بهد از زمان استراحت خمیر را خوب ورز میدهیم و روی میز کار پهن میکنیم .
خمیر را با قالی دلخواه قالب زده و دوباره به مدت 20 دقیقه روی آنها را میپوشانیم .
بعد از زمان استراحت دوم خمیر را در روغن سرخ میکنیم.
طرز تهیه کرم:
ابتدا شکر و آرد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده وشیر را اضافه میکنیمو باهمزن دستی مخلوط کرده تا یکدست شود.
سپس مخلوط را روی حرارت قرار داده تا آرام آرام غلیظ شود
سپس وانیل و کره را اضافه کرده ومرتب با قاشق چوبی بهم میزنیم تا مزه خامی آرد از بین برو . کرم را کنار میگذاریم تا سرد شود.

وقتی پیراشکی ها سرد شد به وسیله چاقو از وشط برش میزنیم به صورتی که دو تکه از هم جدا نشوند. و وسط هر کدام به میزان دلخواه از کرم میگذاریم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
امروز پیراشکی کرم دار پزوندم گفتم دستورشو برای شما هم بزارمWavesmile
اول عسکشو میزارم بعد دستورشو مینویسمFlowerysmile
امیدوارم خوشتون بیاد(1782)

[عکس: 20130507005302_20120202212837_20.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
#4
مواد لازم برای خیمر پیراشکی
آرد سفید************2 پیمانه
آب ****************نصف پیمانه
مایه خمیر***********یک قاشق چایخوری
شکر برای خمیر*******یک قاشق مربا خوری
روغن مایع**********دو قاشق غذا خوری
وانیل *************به دلخواه کمی
شکر برای مایه خمیر***یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای کرم پیراشکی
آرد سفید **********یک چهارم پیمانه
شکر *************نصف پیمانه
آب***************یک پیمانه
وانیل *************به دلخواه کمی

این پیمانه من بود
[عکس: 20130507010210_1.jpg]
اول مایه خمیر و شکر و یک چهارم پیمانه آب ولرم را مخلوط میکنیم(مامان من از این خمیر مایه ها که تو نونوایی ها هست میگیره ولی چون من از این پودری ها داشتم ،بعد از اینکه مایه رو با آب مخلوط کردم یخورده آرد ریختم توش که شل و ول نباشهDunnof)
بعد روشو میپوشونیم و یه جای گرم میزاریمش تا ده دقیقه بعدش حجمش دو برابر میشه

[عکس: 20130507010353_2.jpg]

1 (49)
[عکس: 20130507010438_3.jpg]

آب و روغن و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و مایه خمیری که دوبرابر شده رو بهش اضافه میکنیم ،آرد رو اول قاشق قاشق اضافه میکنیم و کم کم هم میزنیم تا وقتی که سفت بشه و بشه با دست ،دست به کار شد
این اندازه آردی که گفتم ممکنه کم و زیاد بشه،بستگی به آردی داره که استفاده میشه،من یک نصفه پیمانه هم اضافه تر ریختم چون خمیرم احساس کردم شل بود یکمیDunnof
Dreamyeyesf
[عکس: 20130507010527_4.jpg]
hih

[عکس: 20130507010615_5.jpg]

فکر نکنید این دستای منه ها ،نه اشتباه نکنید1 (49)دستهای کته کلفت مردونه ی شیرین زبانهlaf

[عکس: 20130507010658_6.jpg]

اینجوری میشه آخرش
[عکس: 20130507010756_7.jpg]
بعد روی خمیرو میپوشونیم تا ور بیادhihو حجمش دو برابر شه

شیرین زبان مسخرو ببینید آخه laf،شالگردنشو بسته دور خمیر که گرمش بشهlaf
[عکس: 20130507010900_8.jpg]

بعد از یک ساعت اینطوری شدVeiledsmile2
[عکس: 20130507010954_9.jpg]
بعدش خمیرو تقریبا به ضخامت یک تا یکو نیم سانت پهن میکنیم و با هر چی که دلمون خواست قالب میزنیمشFlowerysmile
[عکس: 20130507011038_10.jpg]

این شکلیangelic
[عکس: 20130507011116_11.jpg]

با این اندازه هایی که گفتم این تعداد شدConsoling
[عکس: 20130507011154_12.jpg]

بعد روشو یه سلفون کشیدم ،البته سفت نه ها ،جا گذاشتم براش که دوباره باید ور بیادConsoling
میزاریمشون کنار تقریبا یه یک ربع تا دوباره حجمشون دوبرابر بشه
[عکس: 20130507011248_13.jpg]

بعد از یک ربع این شکلی شدنVeiledsmile2
[عکس: 20130507011331_14.jpg]
تو اون فاصله که گذاشتیمشون کنار تا آماده بشن میتونیم کرم داخل پیراشتکیو آماده کنیمYum2
آرد و شکر را مخلوط میکنیم بعد آب رو اضافه میکنیم و میزاریم رو شعله تا غلیظ بشه،تقریبا از فرنی غلیظ تر بشه،من آخرش یه کم زعفرون هم بهش زدمFlowerysmile
[عکس: 20130507011415_15.jpg]

[عکس: 20130507011449_16.jpg]

[عکس: 20130507011539_17.jpg]
بعد تو روغن سرخش میکنیمYum2


بعد باید یه شکاف توشون داد که کرمشونو بریزیم


در آخر هم نوش جونتون1 (49)
[عکس: 20130507011751_20.jpg]
عکس از شیرین زبانFlowerysmile
دستش درد نکنه خیلی کمکم کرد(1782)

ریسایز کلیه عکسها در بازنگری مدیران
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
دریاجون دست خودتو خاله درد نکنه جیگر(1782)Flowerysmileخیلی عالی شد(1782)Flowerysmile

[عکس: 20140127110436_IMG_3131.JPG]

[عکس: 20140127110505_IMG_3132.JPG]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
زندگی خالی نیست
مهربانی هست سیب هست ایمان هست
آری تا شقایق هست زندگی باید کرد
Flowerysmile
پاسخ }
#6
بچه ها من هم با یکی از همین دستوراتون پزیدم یادم نیست باکدوم ولی توشون پفکی نبود مثل حاضریا دلیلش چیه همسری خیلی دوس داره کدوم دستور مثل حاضریا در میاد

[عکس: 20140127105919_sa.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکس پیوست شده
پاسخ }
#7

[عکس: 20120405163211_DSC09555.jpg]

[عکس: 20120405163311_DSC09553.jpg]

[عکس: 20120405163446_DSC09558.jpg]

اینم پیراشکی من خیلی خوب شده بود فقط دوست دارم یه بار تو فر بزارم نمیدونم خوب میشه یانه!
خانوم گلا تاحالا کسی امتحان کرده؟
پاسخ }
#8
اینم پیراشکیه من
خیلی عالی شد
من کرم داخلشو با قیف تزریق کردم توش
روی اونم شکلات صبحانه ریختم

[عکس: 20120408171125_6.JPG]
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20120618160356_DSCF0007.JPG]
[email] [عکس: e8ed4y18ct9.png][/email]
پاسخ }
#10
[عکس: 20120623184434_030420134256.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }