تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی گل
#1
در كل اسمش پيراشكي پنيري ميشه براي عصرونه و پيك نيك خيلي مناسب و خوشگله :

پیراشکی پنیری



[عکس: 99815.jpg]

مواد لازم :

شیر ولرم ۳ لیوان

روغن مایع ۱ فنجان

خمیر مایه ۲ ق م

پودر شکر ۱ ق غ

نمک ۱ ق غ

کره ذوب شده ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۳ عدد برای رومال

ارد به اندازه کافی تا خمیری نرم بدست بیاریم

کنجد- پنیر سفید - جعفری

طرز تهیه :

تمام مواد خمير را با هم مخلوط كرده وخمير را ميزاريم تو اتاق تا حجمش دوبرابر بشه .از خمير

به اندازه يك تخم مرغ برداشته و طبق شكل مراحل را انجام ميديم . مواد مياني پنير و جعفري رو

با هم مخلوط كرده و توش ميريزيم .


[عکس: 99814.jpg]




كف سيني فر كاغذ روغني ميندازيم و گلهامونو با فاصله از هم ميچينيم و ۲۰ دقيقه ديگه

اينجوري بهش استراحت ميديم بعد روش زرده تخم مرغ ميماليم و كنجد ميپاشيم تو از قبل گرم

شده با ۱۷۰ درجه تا روشون طلايي بشه ميپزيم .




پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
موادلازم براخمیر...
ارد3پ...

شیر1پ...

روغن11/3 پ

.خمیرمایه1قس...

نمک 1 ق م .

تخم مرغ1عدد...

اول اينكه از ارد مخصوص نان استفاده كنين
ميتونين از لوازم قنادي يا نان فانتزي فروشيا يخرين
موادلازم براخمیر...
ارد3پ..
.شیر1پ..
.روغن١/٣ پ
..خمیرمايه ي فوري ١ ق س ...
ننمک1قم..
.تخم مرغ1عدد.
..شيرو يه كم گرم كنين تاحدي كه دستتونو ميزنين نسوزه....
خميرمايه رو بهش اضافه كنين و يه همي بزنين و بذارين كنار تا عمل بياد

سفيده ي تخم مرغ و روغن و مخلوط كرده ،خميرمايه ي عمل اومده رو بهش اضافه كنين يه همي بزنين
وبعد اردو بتدريج بهش اصافه كنين

وقتي خمير جمع شد روي سطح كار انتقال داده و خوب ورز بدين تا چسبندگيش از بين بره

حدااقل بايد ده دقيقه ورز بدين يااينكه صدبار روي ميز كار بكوبين
بعد روشو بپوشونين و به مدت يه ساعت توي حاي نسبتا گرم استراحت بدين

من فر رو روشن ميكنم يهكم كرم شد روي خميرو ميپوشونم وميذارم توش
بعد اينكه ور اومد يه مشت وسط ميزنين تا پفش بخابه بعد به شكل دلخواه بپيچيد.

من توش رو با گوشت چرخ كرده و قارچ و گوجه پركردم.توی فر 180 درجه بمدت تقریبی نیم ساعت ...
خوشششگل میشهYum2[عکس: 20121008120247_.jpg]http://www.khanoomgol.com/Thread-[عکس: Thread-ایده-های-شکل-دادن-به-خمیر-نان-و-ش...ی-و?page=6][عکس: Thread-ایده-های-شکل-دادن-به-خمیر-نان-و-ش...ی-و?page=6]
پاسخ }
#3
چراهیشکی اینو درست نمیکنه.خیلی خوشگله کههWavesmileمن یه عکس دیگه ازش پیداکردم این مال وقتیه که اولین باردرستش کردم(87)[عکس: 20121024182420_3.jpg]
پاسخ }
#4
من قبلا هم پیراشکی و هم نان رو به شکل گل درست کردم خیلی خوشگل میشه.
اینم پیراشکی گل من

[عکس: 20121024204311_21modified2modified.jpg]

[عکس: 20121024204357_3modified3.jpg]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۰۴-۰۸-۱۳۹۱, ۰۹:۵۱ ق.ظ)Dante نوشته:  برای ماکروویو هم می شه بگید رو چه درجه ای باید بذارم؟ فر من مشکل داره زود به زود خاموش می شه برای همین همچی رو تو ماکروویو درست می کنم.

من توی ماکروویو درست کردم با کانوکشن رو250 گذاشتم گرم شد بمدت 10 دقیقه وقتی پیراشکی رو گذاشتم درجه رو رو180 درجه سانتی گراد گذاشتم بمدت 20 دقیقهFlowerysmile
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#6
پیراشکی گل پنیری برای ایده

[عکس: 20130114102033_049.jpg]

[عکس: 20130114102059_050.jpg]

[عکس: 20130114102122_052.jpg]

[عکس: 20130114102140_053.jpg]

[عکس: 20130114102200_054.jpg]

[عکس: 20130114102219_6.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
اینم پیراشکی گوشت من ب شکل گل رز.نیدونم تو این پست کسی آموزششو گذاشته یا نه ولی من دسترنج خودمو میزارم.Flowerysmile
[عکس: 20130522135637_Photo0010.jpg]
[عکس: 20130522135722_Photo0011.jpg]
[عکس: 20130522135735_Photo0012.jpg]
[عکس: 20130522135821_Photo0013.jpg]
[عکس: 20130522135851_Photo0014.jpg]
[عکس: 20130522135915_Photo0015.jpg]

اینم حاصل کار:
[عکس: 20130522135931_Photo0026.jpg]
پاسخ }
#8
(۱۳-۰۵-۱۳۹۲, ۱۱:۴۶ ب.ظ)loplop نوشته:  سلام کمکم کنینDash2 میشه این پیراشکیاروتوروغنم سرخ کرد آخه من امشب مهمون دارم دوست دارم این شکلی درست کنمDreamyeyesf

بله میشه از روش ارسال دوم استفاده کنین
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
سلام خانوم گلا اینم پیراشکی گل منFlowerysmile
فقط من توش گوشت و سیب زمینی و فلفل دلمه ای و پیاز و پنیر و جعفری ریختم.
خیلی خوشمزه بود
تو خمیرشم تغییرات دادم من کره نریختم جای روغن مایع هم جامد و کمتر استفاده کردم
بجای شیر هم مخلوط خامه و آب ریختم و سفیده ی تخم مرغی که قرار بود زرده اش رو به روی پیراشکی ها بمالم زدم تو خمیر، خمیر لطیفی شده بود.
در کل خیلی خوشمزه بود.Yum2
[عکس: 20130806005100_11111.jpg]
همسرم و دخترم تنها عشقهای زندگی مند.
پاسخ }
#10
[عکس: 20130919020530_1.jpg]


مواد لازم:
آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر .................................................. . نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر .................................................. . 1 ق غ
طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

کالباس لیونر

خیارشور

فلفل دلمه ای همگی به میزان لازم!

طرز تهیه

خمیر را مطابق شکلها به ضخامت نیم سانت باز کنید
برش بزنید ( قطر برشها کمی کمتر از عرض کالباس نصف شده باشد)
خیار شور و فلفل دلمه ای را روی آن بریزید

[عکس: 20130919020729_2.jpg]

کالباسها را بچینید

[عکس: 20130919020805_3.jpg]

و از یک کنار لوله کنید

[عکس: 20130919020832_4.jpg]

گل رز خوشگلتان را سرخ کنید و روی کاغذ خشک کن روغن اضافی آنرا بگیرید

[عکس: 20130919020908_5.jpg]


[عکس: 20130919020940_6.jpg]
وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
پیدایش که کردیم
دنبال عیب هایش میگردیم
وقتی که از دستش دادیم
در تنهایی دنبال خاطراتش میگردیم
مراقب قلبها باشیم
هیچ چیز آسانتر از قلب نمیشکندDreamyeyesf
پاسخ }