تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 2.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشمه ترکمنی
#1
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3+1/2 لیوان
کره 75 گرم
روغن لادن 1+1/2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 ق م
نمک 1/2 ق م
شیر 2 لیوان
ماست 1 لیوان
خمیر مایه 1 ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ
ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبد من 15 لیوان مصرف کردم
روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه:

شکر و کره و روغن وانیل و نمک را خوب خم میزنیم .
بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
شیر بهتر است گرم باشد ماست نیز هم دمای اتاق .
شیر و ماست را اضافه میکنیم وهم میزنیم
بعد خمیر مایه عمل امده را اضافه میکنیم .
بع ارد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه میکنیم و ارام مخلوط میکنیم تا جذب شوند و خمیر نرم و به دست نچسبد .
خمیر را نباید ورز داد. بعد خمیر را به مدت 4 ساعت استراحت میدهیم. بعد از طی مدت استراحت خمیر را به شکل دلخواه برش میدهیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم

{ نکته : خمیر در هنگام استراحت زیاد پف نمیکند . هنگام سرخ کردن 4تا 5 بار باید پیشمه را زیر رو کرد یعنی هم زد تا پیشمه ترک بخورد تا داخل ان خوب بپزد پیشمه با کیفیت حتما" باید ترک بخورد}

[img][img][عکس: 20120130130413_.JPG]
بعلت سایز بالا حذف شد
پاسخ }
#2
33

[عکس: 20150528201553_20150303890.JPG]
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }