۲۹-۰۵-۱۳۹۲, ۰۳:۲۱ ب.ظ
![[عکس: 20130820162002_IMG_8415.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130820162002_IMG_8415.jpg)
مواد لازم:
1 قرص نان لوف فرانسوی یا نان باگت فرانسوی
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
2 قاشق غذاخوری سس پستو
4-6 برش پنیر پنیر پیتزا
روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین
نان رو از بالا تا ¾ ارتفاع نان 4 تا 6 برش بزنین طوریکه تکه ها از هم جدا نشن
نان رو روی تکه ای فویل ضخیم قرار بدین
با برس رو و داخل نان و بین برش هارو با کره ذوب شده خوب چرب کنین و بعد سس پستو بمالین
لایه های پنیر رو میان برشهای نان قرار داده و فویل رو به مدت 15 دقیقه در فر قرار بدین تا زمانیکه نون خوب طلایی تیره بشه و پنیر ها حسابی آب بشن
داغ بعنوان پیش غذا یا همراه با سوپ سرو کنین
دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد